Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
Naprosty souhlas s recenzi, vic jak 6 - 7 z 10 si SP COD nikdy nezaslouzil, konecne na to nekdo kouka bez zaujeti ;-) Vyborna recenze!
-
Nějak tu kritiku nového cod nechápu,všechny ve (video)recenzi zmíněné chyby měli již předchozí díly,v MW2 bylo střílení úplně stejně chaotické,stereotypní a nesmyslné jako v novém Black ops,jediný rozdíl který mezi oběma hrama je že Black ops má alespon opravdu dobrou atmosféru a příběh,jehož "béčkovost" je vzhledem k tématu hry-brainwashingu čistě záměrná.Je také s podivem že se nikdo v recenzích nezminuje o zajímavém závěrečném(pravda trochu předvídatelném),zvratu jež převrací celý příběh hry naruby...
-
-
Svatá pravda, recenzent si pravděpodobně vůbec neuvědomuje, že zajetá značka se prostě mění minimálně. Je to jako si koupit Ferrari a pak se divit, že nemá zvýšený podvozek, terénní gumy a že to moc žere... vždyť přeci ostatní značky to nabízí. Celá recenze (i publikovaná písemně+podcast) mi přijde mimo. Je to dle mého názoru jen moderní póza. SP CoD byl vždy vytvořen v duchu filmového zážitku, a tak se prostě musí brát. Tvrzení, že na nás autoři hrnou jen další a další nepřátele je zcestné. Ano pokud jsem debil a sedím na místě, řinou se na mě další a další. Jenže v okamžiku, kdy dělám přesně co mám, dostává zážitek tu správnou příchuť. Je to zběsilý závod o splnění úkolu a přežití. Celým příběhem prosvištíte na jeden nádech a opravdu nebudete mít dojem, že by jste zažili nudu. Grafické zpracování hodnotím také kladně. Je třeba si uvědomit, že hra musí běhat na co největším počtu strojů. Připomínky jako mizerné textury, nenápadité prostředí, poznámky ohledně modelů (všechno takové hranaté,nebo co to vyplodili v tom podcastu)- asi jsme hráli rozdílné hry. Co se týče MP, zde mohu jen Treyarchu pogratulovat k vetší míře inovací (credity,contracty,z větší části obměněné zbraně, přískoky-můj osobní favorit). Je to čistá frenetická akce a nastavuje nový etalon pro online FPS. Výtku bych měl snad jen k technickým problémům. V SP se mi jednou kousl script,nešlo dál pokračovat. Vyřešilo se to opuštěním hry a opětovným spuštěním. MP byl po spuštění víceméně nehratelný, chybami na server i client side. Postupnými patchi (naposledy dnes) se hra dostala do stadia, kdy je bez problémů hratelná (nějaké výjimky se pravděpodobně najdou). Ještě poznámečka ke scénáři. Jsem velmi rád, že recenzenti Games.cz jsou inteligenti a hned prokoukli béčkovost příběhu. Jen je škoda, že nezasedají v porotě udělující oskary.
-
-
úplný súhlas, hovoríš mi priamo z jazyka. Za poslednú vetu by som ťa pozval na pár pív :)
-
-
-
On ty tunelove pi*oviny urcene pro senilni babicky fakt jeste nekdo hraje jo? :O Totalni degradace 3D akci pro dementy, hlavne se kuci proboha neztratte, mate tam aspon GPS?
-
-
hele treba je to tunelovy ale aspon dobre podany
-
A ty si totálne degradoval seba voči dementom, vlastne by sa mohli dementi naštvať, že som ich porovnal s tebou.
Zakomplexovaný idiot vysadený jedným smerom s klapkami na očiach bez kapky tolerancie.
Videl si niekde napísané, že človek ktorý si zahrá tunelový COD hraje výsadne len toto? Mám rád COD, rovnako ako Operace Flashpoint (od BI studios), Resistance, Armed Assault, ARMU II a čo teraz, som dement kvôli filmovému zážitku ktorý mám z COD?
Blbečku -
K čemu GPS, máme spy plany a blackbirdy, který nás vodí za ručičku...
-
-
FUUJ!! Přesně kvůli tupejm ovcím jako vy, co si nad touhle hrou honěj šel herní svět do kytek!
-
-
Tomu se říká trh moulo! Až to lidi přestanou kupovat, tak se to přestane vyrábět. Přesně jako ty hry nad kterejma brečíš.
-
-
Ok...a můžeš mi prosím říct co jsem napsal jinýho než ty? Každej tady brečí nad tim jak hry byly kdysy super - jako např. Deus Ex, System Shock apod. a že už se takový hry nedělaj, ale přesto každej jde, a tuhle sr...u si koupí a vychválí jí do nebes....tak co je špatně? Kdyby to alespoň udělali na novym enginu aby se to alespoň mohlo vydávat za novou hru, ale proč se snažit že...blbové si to stejně koupěj a nedojde jim, že je to vlastně jenom pitomej datadisk za plnou cenu...ale to už je stará ohraná písnička...Doufám že jednou přijde nějáká herní renesance....
-
-
kiež by si sústredil všetku tvoju zlosť a frustráciu z moderných hier do niečoho jedinečného a pozitívneho, čo vyčaruje ľuďom v tvojom okolí radosť a úsmev na tvári.
Takí ako ty nebudú nikdy spokojní, pre to mi ťa je ľúto, ži si ten svoj život a nadávaj si, pretože ja na rozdiel od teba si dokážem nájsť to svoje a pre mňa atraktívne na všetkom.
Mám pobehané +- všetky dobré tituly od r.v 1998, páčili sa mi hri vtedy, páčia sa mi aj tieto súčasné, takže ja som najspokojnejší človek na svete. -
-
Já proti dnešním hrám nic nemám...dost se mi jich líbí (Stalker, Red Dead Redemption atd. atd.), ale musí to být HRA! a né tupá skoroONRAIL střelnice. Já opravdu nemám zlost vůči ničemu...neboj :-) Každej ať si hraje co chce...Ale alespoň recenze by mohly být do určitý míry objektivní...tahle hra si zasloží tak 4/10, protože zkrátka nechápu proč by člověk měl platit už potřetí za hru která mohla klidně vyjít formou datadisku už k původnímu COD4...mě je zkrátka líto že Activision dělá z lidí blbce..a ještě víc mi je líto že lidi ze sebe ty blbce nechaj dobrovolně dělat...
-
-
-
-
-
tak jsem si procetl diskuzi a abych si to teda ujasnil, hra ma dostat vysoke hodnoceni/byt chvalena jen proto ze to v predchozich dilech bylo? pripadne se na to nema upozornovat? Ja vam tedy nevim ale je to proste recenze a nerecenzuje se cela serie ale jen jeden dil, tak proc nerict jak to je? jen proto ze je to COD? ja hru nehral a ani se na to nechystam ale predchozi dily jsem si projel a uprimne vice me bavil Bad Company 2 i co se tyce singlu o MP nemluve. Samozrejme co clovek to nazor a ze tu nekteri poukazujete ze MW2 dostal 9/10? no tak ho asi recenzoval jiny clovek. Ja osobne po shlednuti gamplaye (pokud autor hral na max detajly, nebo alespon stredni) musim rict ze graficky styl se mi absolutne nelibi, vse takove hranate, neprirozene a je to tak 3 roky vzadu, samozrejme ze nejde jen o grafiku, ale i ten gameplay mi prijde divny, proste takove..zastarale, clovek by cekal ze budou posouvat zabehle znacky dal a dal a ne byt porad na miste. Je mi jedno kdo hru vyvijel, ale vysledek nebude asi uplne idealni. Jednoduse po shlednuti vice gameplay videii si hru fakt nekoupim a zustanu u MOH ktery je mi prece jen blize. Klidne me strhejte jako autora ze nekdo kopnul do vaseho milacka, je mi to celkem jedno. Prijde mi normalni ze clovek nesouhlasi, jako nekteri zde, ale neprijde mi normalni kopat do nekoho ze ma jiny nazor. Ja myslim ze ukazane pasaze podtrhovaly vytky ktere byly ke hre smerovane a odpovida to.
-
-
No kampan v Bad Company 2 mi prisla slaba ale MP nelze uprit stavu a to i presto ze nejsem priznivcem armadnich vehiklu. Proto hraji MoH. Jinak vcelku souhlas. *5*
-
rešpektujem tvoj názor, ale nedá sa robiť si názor, keď si hru nezahráš. Z videí môže všetko vyzerať hocijako, dôležitý je ten gameplay ktorý pocítiš na vlastnej koži.
Mne sa zase nový MOH nepáči a tak som si želal, aby bol skvelý a tešil som sa naňho. Je to vec vkusu, ale vidíš. Z gameplay videí som MOH žral a realita bola iná. Mohlo by to fungovať aj u teba ;) -
-
samozrejme ze mohlo, jsem jen clovek a muzu se mylit, problem je v tom ze proste nechci investovat svoje vydelane penize do neceho co se mi nelibi uz podle videa. Samozrejme ze se muzu plest a hra muze byt naprosto vytecna, jen mi prislo ze kdyz vidim video z hrani, kdyz slysim co je tomu vytykano a VIDIM to na tom videu tak pak na tom asi neco bude.Ja nechci nikomu brat jeho oblibenou znacku, jen me u reakci nekterych zarazi ze proste nedokazou prekousnout ze nekdo nema rad jejich hru. Spousta lidi nadavala na BC2 ale jejich vec, nebavi je, tak nebavi, nebudu je kvuli tomu napadat ne?
-
-
Ja som nič nespomínal o napadaní, ja ani ty nikoho nenapadáme tak klídeček ;)
Ja sa priznám, keď si o niečom niesom istý, stiahnem si to.
Aspoň toľko ľudí, koľko tu v diskusii na hru nadáva taktiež aj písalo, že recenzia nieje objektívna, dôležité prvky ktoré ju robia zábavnou sú vynechané, tá recenzia ako by sa vytvárala so zámerom, že tá hra musí ísť dole.
A mne to vysvetlovať nemusíš, ja mám pobehané ako Battlefieldy, tak aj MOH aj COD, ale aj Armed Assault, ARMU II, Flashpointy, Rainbow six hry a podobne. Niesom ten typ, ktorý sa zameria a háji si do krvi jednu značku, hrám to čo sa mi páči, beriem to všetko v klídku ale všímam, že ty my dvaja sme jedni z mála. Ľudia sa fakt dokážu hádať kvôli pi*ovinám. -
-
to o napadani nebylo mysleno na tebe ale na jine ucastniky teto diskuze:-).
ja se jen podivuju nad tim jak se jak rikas dokazi nekteri hadat o pi*ovinach
-
-
-
-
Naprosto souhlasím.
-
Pokud jsi to nehrál a zkouknul jen to mizerný video, pak snad ani nemá cenu plodit takový litánie o ničem. Nikdo tady do nikoho nekope, jen je třeba trochu usadit recenzenta, který odvedl mizernou práci.
-
-
Usadit recenzenta? Odvedl špatnou práci? ale no tak, dospějte prosím a pokud se považujete za dospělé, naučte se smířit s jinym názorem, než vlastním. Recenze je subjektivní útvar a pokud si Lukáš Grygar usmyslí napsat, že je BO bída, napíše si to. Komu se to nelíbí, může se pro rozhodnutí o koupi řídit mraky jiných recenzí z nichž většina je oslavná až běda. A kdo to má a hraje to a nelíbí se mu, jak bylo CoD sepsuto, proč čte recenzi? Tu čtu před koupí, ne po koupi, ne?
-
-
-
Videorecenze plná záběrů, které jsou pořád o tom samém a brzy začnou nudit. Docela chápu, že nešlo vybrat jiné. Black Ops je přece o střílení, pak taky o střílení a v neposlední řadě taky střílení. Nuda.
-
-
Ale šlo
http://www.eurogamer.cz/videos/call-of-duty-black-ops-videorecenze-eurogameru-ve-full-hd?size=hd
-
-
Pro všechny, co si žádají možnost stažení videorecenze: jak už jsem psal u videorecenze NfS, tuto možnost vám v dohledné nabídneme, jen prosím o strpení, nejdříve je nutné dodělat a spustit jiné sekce/prvky. Prozatím tedy prosím používejte stream. Díky za trpělivost.
-
-
Diky za odpoved:)
-
-
novej COD sklamání roku.. *9*
-
Tak jsem si to v patek zahral a dohral a musim rict, ze to byla posledni cod co jsem hral. nuda, nuda, skript , skript a klise se schizoafektivni poruchou. Jestli tudy se ma ubirat herniscena, tak to asi prestanu hrat hry. Co me jeste vice desi, je to, ze tuto sracku je ochotno si koupit tolik lidi. Pak budou vsechny ostatni studia kopirovat tyto pitomce z activision.
Doufam ze zase z popela povstane nejaky crytek a stvori zase poradnou pecku. Ted uz cekam jenom na halflife3 -
-
No myslím si že házet vinu jenom na Activision není dobré.Infinity Ward ukázalo že umí udělat slušný kousek a kdyby se nepoškorpily s Activision tak jsme se mohli těšit na cod black ops ještě o kapku více.Současný spolutvůrce toho moc neukázal jen že se snažil okopírovat skvělou práci infiniti ward.Chybami se člověk učí.Dále bych poukázal na to , že si můžete všimnout např. film Harry Potter tam to dělali (teď to nevím přesně) každý film jiný tvůrce.I když je to o tom samém (v případě cod je to válka) tak každý díl má jiný nádech a jeden se nám líbí více než druhý.O Cod se nedá říct nic jiného.Hold jiný kraj jiný mrav.
PS: Half-life tak na to se těším taky :D
-
-
njn je to šmejd, co jiného jste čekali od Treyrarch že :)