Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops - videorecenze
20.11.2010 | Lukáš Grygar
179 příspěvků
-
je tam moc strileni moc moc moc..ehm dyt je to valka ne ? *1* SP neni tak dobrej jako v MW1 a 2 ale rozhodne bych mu dal 7.5 monza 8/10 jasny ze od hry typu cod nemuzu cekat nakou hloubku tu sem necitil nikde mozna jen v prvnim cod jeste na q3 engine, ale co je fakt je ten ze sp v cod:bo me bavi vic nez sp v novym medal of honor, kterej na me pusobil priserne nudne *6*
-
-
no nevim .. hold zrejme patris do cilove skupiny .. coz je oka .. ja teda taky nemam nic proti relaxacnemu tupemu strileni, ne vzdy ma clovek chut na narocnejsi tituly .. ale i ve srovnani s ostatnimi zastupci toho 'zanru' je to dle meho slabsi prumer a na ten slabsi prumer ho vytahnul pribeh, jakkoliv uz je preklisovany, predvidatelny a prehnany .. na druhou stranu je to o MP .. a kazdemu dle jeho chuti ... s medalem bych to asi radeji nesrovnaval .. ten pres stejne mechanizmy alespon pusobi vice uveritelneji a ma nejakou atmosferu .. cimz se pres prumer lehounce presvihnul :)
-
-
no nevim jeslti uveritelneji kdyz na kazdou zidku ti musel nekod pomoct vylezt... *1* , mam rád hlavně dobrý hry a oc je dobry si hodnotim sám a cod nebylo spatny jasny ze treba metro2033 me bavilo vic a pokud bych chtel neco vaznejsiho tak si znova zahraju armu 2, ktera me taky docela bavila
-
-
Zidka rikam tomu co lze plavne preskocit a ne kde musim zvednout ruce nad hlavu! Navic to bylo delano hlavne na efekt, urcira sounalezitost s teamem. Ale kdyz uz jsme u toho jedna vec je sapat se pres zed s mobilem a kreditkou v kapse a jina ovesen neprustrelnou vestou, zbrani, munici atd. Kdo nekdy v praxi okusil co to vazi bude vedet o cem je rec. *5*
-
-
jde spis o to ze tam kde ty potrebujes pomoc, tvuj cca stejne oveseny partak vyleze bez problemu ...
-
-
Jo to je fakt. Zrejme animace kdy nas kolega vytahne na zed vypadala lepe nez kdyz bychom se na ni sapali sami, nebo se snaz vyojari delala tezko rict. Ovsem mam pocit ze zminkou o realismu mel autor puvodniho prispevku na mysli neco jineho. Bez debat MoH mel dost chyb k vytykani, to ze me oslovil mnohem vic nez BO na tom nic nemeni ale ze bych mu vycital zrovna lezeni pres zed tak to jako ne. Treba ta nekonecna munice u pistole me mrzela o dost vic, zcela zbytecny ustupek arkadovosti tim spis ze malo kdo ji v boji vubec vyuzil.
-
-
-
sry .. pribehove uveritelneji jsem myslel ... :) zidky, cekani az projdou vsichni ostatni abys mohl prejit ty, samootviraci dvere, nekonecna munice a podobne je demence ktere se snad uz v modernich simple FPS nezbavime
-
-
-
-
tak za sebe říkám, že tato hra strčí COD do kapsy;)...( nepočítám BBC2:wietnam:)
http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-homefront/705582 -
-
hahahaha prej WWWWietnam
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) *8* *8* -
-
sory za wwwwwwwwwww máčo
-
-
-
Hele,neurážej mě tu s tím že mám nízký nároky na kvalitu,není to pravda.Jen se na to dokážu kouknout tak jak to je doopravdy....COD nikdy nebyla moc o úžasným příběhu,vždy to bylo převážně o akci a to tenhle díl splňuje dobře..Prostě na hru z tohohle typu akčních her (COD a MOH) je to prostě dobrý..Nehledě na to že jde o vkus tak mě tu netvrď něco o nějakejch nízkých nárocích...Já osobně hraji jen kvalitní hry...Ale prostě to vidím jako nezaujatá osoba..
-
-
Ehm,pardon,omlouvám se mělo to být ve vláknu v odpovědi na Grifuse...
Jinak Grifusi,k tomu tvému vysvětlení že to dvojté W jsi dal do slova H*vno proto že jsi nechtěl být sprostý to je dost hloupá výmluva...:)
-
-
Že na to tý redakci skáčete jak mouchy na lep... Celé tyto rádoby recenze mají jediný cíl, vyvolat flame war a zajistit návštěvnost stránek. Stačí trochu poštouchnout tady, trochu tuhle a to by v tom byl Steve Jobs aby se návštěvnost nezvedla na dvojnásobek. Moje osobní hodnocení SP-8/10, MP-9/10(pouze za počáteční bugy) a průměrem bez zaujatosti jsem na 8,5/10.
-
-
Pro zjisteni navstevnosti stranek mame oficialni mereni, ne diskuse. A vlastni nazor bychom nikdy za jakoukoli zbytecnou provokaci (protoze neco takoveho opravdu navstevnost nezvysi ani o jednoho cloveka :) nevymenili. Je v poradku mit odlisny nazor, ten vas je stejne subjektivni, jako ten nas v recenzi. A na to konto je i stejne relevantni, stejne subjektivni a stejne (nejakym zpusobem) zaujaty. Vetsina tech, co se zde rozciluji, resi pouze to, ze nazor Games.cz se neshoduje s jejich nazorem. A s tim nikdo nic neudela, ani herni panbuh :)
-
-
No vida.. přesně toho jsem chtěl dosáhnout :) Dík za reakci.
-
-
No, ikdyž jde tedy o "flame war" namísto Cold war :D jak tvrdíš, musím s redakcí games.cz souhlasit a nechápavě odmítnout zahraniční i tvé hodnocení SP... Je to skutečně až tak přehnananá akční jízda, že pomalu hraničí s trapností (srovnání s filmem Commando u videorecenze v RE-play je super - Lukáši, skvělá práce). Po Medalu byly mé nároky vysoké... zde je ale ve výsledku kampaň, ačkoliv o něco delší a ve více prostředích (chápej - více barev během hraní), o něco horší. Nejvíce mě mrzí AI na obou stranách barikády, zmatenost postupu (pokud odbočíte kde autoři nechtěli, těžko se dostanete dál) a hudba, která v minulém díle naprosto excelovala a dodale hraní příběhu minimálně polovinu atmosféry. Za sebe musím jít dolů... 6,5/10
-
-
Mne to načítava hrozne pomaly :(
-
-
Je to na nějakym homoserveru.
-
-
omlouvám se že je to tak dlouhý trochu sem se rozepsal
-
jenom hořim:DDDDDDDD *1*
-
Mě dostal ten jejich gameplay... když to hraje takhle tak se nedivim že to má takový hodnocení + OPRAVDU TO HRAJE NA GAMEPADU??? *2*
-
-
Ne, klasicky myš + klávesnice.
-
-
Pardon, ale pokud recenzujete hru tak, jak ji hrajete nedivím se, že ji dáváte 6/10, resp 7/10. Polovina věcí, které ste hře vytkli se mi nestala nebo s ní nemůžu naprosto souhladit.
Dopředu říkám ano - Call of Duty je moje oblíbená herní série, ale zároveň dodám, snažím se být objektivní, sem si chyb hry vědom ale hlavně - to, jakou ránu utrpěla série po nástup Treyarch jim nikdy neodpustím. NICMÉNĚ, na hru házíte víc špíny než by bylo zdrávo. Příběh možná z Béčkového thrileru je, rozdělil bych ho jako totální blbost - el křeslo, monitory v místnosti a dementovaný hlas za sklem, a jako geniální fakt který otočí děj celé hry smyšlená, 5 let stará postava, která se mi jen zdá.
Nicméně kvalita misí, po odmyslení skriptů, a neznat to slovo ani to nijak jinak nepopíšete, protože ty scripty prostě každého baví, je naprosto Áčková. Treyrach nemám vůbec rád, připomínám. Na jiném webu bylo psáno "Black Ops nabízí to nejlepší z MW vyšperkované na maximum" a já s tím souhlasím.
Příjde mi, že zdejší recenzent hru viděl jen na videu, a zahrál si jen 2 mise do videa. Recenze mi na hru totálně nesedí a na koleně bych s troškou nadsázky vytvořil k tomuto nebe a dudy. Nashle a přeju lepší recenze. -
-
Skripty samozřejmě každého nebaví a po světě běhá spousta hráčů, kterým CoD nestojí ani za stažení z warezu.
-
Skripty baví každého? *8* Olalááááá... Pusť si kterouko-li hru ze serie CoD na nejvyšší obtížnost a zvrhne se Ti to jen v běh od skriptovacího čekpointu k čekpointu. Jediný, co stojí za řeč je ten MP...
-
-
Jakto že Lukáš Grygar udělal recenzi pro Tiscali a ne pro hrej? :(