Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky se přikláním k názoru, že recenzent trošku ujel. Vše co se mu nelíbí bylo i ve starších dílech. Naopak plus bych dal za hromadu rozdílných prostředí a v uvozovkách solidní příběh. COD-BO by si 8/10 rozhodně zasloužil. *3*
  • Zdravím, rád by som sa vyjadril k videorecenzii, ale bohužiaľ... odkedy ste v redakcii prešli na vlastný video player, musím takmer každú druhú sekundu zízať na symbol downloadingu videa. Myslím, že by ste mali svoje videá optimalizovať aj pre stále bežné 3Mbit pripojenie.

Neviem, aké skúsenosti majú ostatní
    • Chyba nie je v tvojej rychlosti DWN, ale v pretazenosti video servera, ktory nestiha posielat tolkym klientom video aspon rychlostou 1:1 (1s download stiahne 1s videa). Neostava nic ine iba si video nakesovat (zapnut, dat pausu aspon na 2min, pustit PLAY).
      • Ja viem veľmi dobre, že problém je v zaťažení serveru. Svojím príspevkom som chcel naznačiť, že videá sú zbytočne v príliš veľkej kvalite, ak ich chcú mať uložené na vlastnom serveri (mali by poznať svoje kapacity linky). Alebo by mali použiť externé úložisko. Sorry, ale cachovanie naozaj nie je nič pre mňa.
        • Stačí si počkat, až se celé video načte a není problém. *3*
  • Preed
    recenzia je dobra,hra nie je dobra ;p
    • souhlasim, recenze se povedla (jako jedna z mála zde...) Hra nepřinesla nic nového a jen okopírovala předchozí díly... samé skripty atd., jak nám popsal recenzent. Co nový díl CoD, to furt stejná hra, to samé platí o MoH... Tyhle hry jsou osinou v zadku herního světa. (mluvim o singlu, ne MP, ten jsem nehrál...) *11* *11* *11* *11*
      • Zajimavy, ze u MW2 (nebo i starsich dilu) to nikomu nevadi. To ty devitky litaj jak po vybuchu..
    • recenze je šrot, hra je vynikající
      • Nevím jak moc mě mohla tato recenze zklamat, ale zklamala. Hra v multiplayerové části předhání vše co jsem měl kdy ve hrách spatřit. Nevím jakej zakomplexovanej stratég tu recenzi dělal, ale ani single není k zahození (dobře je, ale...) vy i v multiplayerové recenzi dáte za 7? Co jste to za lidi. Kvůli vám si nikdo nekupuje kvalitní hry kvůli mulťáku, ale všichni stahujou kvůli singlu. Je mi z těch hodnocení na zvracení!
    • Preed olizuje parky.
  • Naprosto uzasna hra!koupil jsem si ji asi tyden po vidani a sem nad miru spokojen.nechapu co se mu na ni nelibi.Než CoD:MW2 je rozhodne 2x lepsi.no ale je to jen muj nazor.lidi maji radsi Infinity Wards a mi to nevadi.kazdy ma pravo na svuj nazor
    • Co se nelíbí recenzentovi? to je myslím řečeno v recenzi *3*
  • Taktiež NESÚHLASÍM s recenzentom.

Treyarchu sa podarilo veľmi výrazné spestrenie aj vďaka príbehu a jeho podaniu, ale skvelým spracovaným prostrediam a nonstop akcii.

Kupoval som si COD Black ops okrem multiplayeru práve kvôli tomu, aby som bol nakŕmený akciou, aby som dokázal hrať 2 hodiny v kuse a neísť na záchod, lebo ma akcia a zábavnosť proste nepustí. Dlho sa mi nestalo, aby som si po prejdení istej pasáže hodil granát pod nohy kvôli tomu, aby som si tú akciu mohol vychutnať ešte raz.

Neviem, kde ste zobrali vašich 5 - 7 hodín, ale keď si s najväčšou pravdepodobnosťou nastavujete regular alebo nedajbože easy tak potom niet čudovania, že vás hra prestane baviť.

Ja som Black ops prebehol na veterána, aj keď vo vietname som musel v jednej chvíly polaviť o obtiažnosť nižžše, pretože aj po 30tich pokusoch zbehnúť dole kopcom a nezhebnúť bolo takmer nemožné (verím, že to niekto zmákol ale môj reakčný čas, spojený s nízkym health, úžasnou presnosťou a vysokým damage nepriateľských zbraní mi nedal šancu)
    • a keď si niekto myslí, že skúšať prejsť tú istú pasáž prejsť po frustrujúcom skapávaní je nuda, nech sa páči ale ja veci rád skúšam a zisťujem, ako sa dá niečo zmáknuť.

Keď mi nakoniec vyšlo časovanie, poštastila sa muška a môj granát padol so správným načasovaním tam kam mal, odmenou bolo "checkpoint reached" a skvelý pocit z dobre "odvedenej práce".

Môj herný čas sa mohol pohybovať niekde medzi 10-12h.
  • nakolko som vedel ze to robi Treyarch som necakal vela ale prijemne ma to prekvapilo. pribeh sice slabsi ale ako mensia adrenalinov jazda je to ok.aspon som sa uz v hre nestretol s tym ze vyprazdnim do niekoho 2 zasobniky a este sa postavi co ma dost stvalo v MW2 aj WaW samozrejme stalo sa to parkrat aj tu ale uz to nebolo take viditelne jak v minulych dieloch
  • poznate taku vetu, neluby sa nekomentuj?? ale vy nic ine nerobite len nadavate na to, pomozete si tym, skoro to vyzera na liecenie komplexov
    • To tak u recenzi byva ze se nedozvidas jen klady hry ale taky zapory.
      Je to sokujici ja vim.
    • Dobra recenze a hodnoceni sedi.
      Jen tak dal kluci.
      • Jsem se uklikl nemela to byt reakce.no co uz
  • Lukáši znova ! a líp :D
  • Jsou to blbci z Hrej.cz tak čemu se divíte.
  • taková trapná hra :-/ *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit