Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panove, nevim cim to, ale video mi pri prehravani hrozne trha (komp naprosto dostacujici, firefox, akorata ne win, ale Ubuntu 10.10)
    • zvláštní, že to všem co mají Win jde *1*
  • DObry den,musim pochvalit tiscali ale recenzia presne opisuje pravu realitu hry.Nevsimajte si tieto zaslepene deticky oni vidia ze je to cod a im to staci maju ruzove okuliare a nechcu videt pravu tvar cod. COD BO si nezasluzi viac ako 5.5\10. Fakt dobra recenzia
  • Nekoupil jsem si Medála, a jak se tak dívám nekoupím si aspon teda za současnou cenn ani toto!! Počkám si na CRISIS 2, to bude podle mě úplně jiná liga!! Aspon teda doufám.
  • ať se na mě borec, kterej recenzoval hru nezlobí, ale měl říct co bylo nového v mw 2 oproti cod 5,4. toho si nikdo nevšimne protože jsou všichni ujetí na IW a to přeci nemá chyby. cod 7 má tozhodně vypracovanější příběh jak třeba mw 2, ale to nee u mw 2 tomu dáte + a u treyarchu dáte -?
  • a o zombíkách ani slovo co?? ta práce co si stím dali to neberete v potaz. aha ted si možná někdo uvědomil že v mw 2 to nebylo ani v cod 4... ale já vím vy to nepotřebujete a přitom to paříte pořád a nwt jestli je to ještě od treyarch
  • a kdo přemýšlí o pořízení hry tak rozhodně ano. Medal of Honor mu nesahá ani po kotníky. cod 7 má vynikajici singl a hodně zapeklitý a překvapivý, zombíky z pentagonu a nazi zombies a nakonec multiplayer kde si kupuješ temeř všechno co se da a grafarna stojí zato
    • Jo BO ma uplne vsechno ale nic poradne. Hra dopadla jako kdyz pejsek s kocickou pekli dort. Dali do nej vse co meli radi ale jist se to nakonec nedalo. *11*
  • Tak nejenze tiscali.games ted na hovno vypadaji, ale uz se tu i na hovno pise... No nic, pro ostatni - nekoukejte na nejake subjektivni zvasty tohoto typu, ale mrknete na videa z gameplaye na youtube a zkuste si hru sami, nebudete zklamani ;)
    • koupeno(relativne *5* ) a zklaman tedy jsem a souhlasim s negativnimi reakcemi
  • jsem jedinej komu se ty hnusný kubánský ulice nelibily doufám že tam ty ulice nebudou často
    • no diky tomu jsem to málem přestal hrát....
  • Tak za sebe musim rict, ze se mi Black Ops urcite libi a hlavne urcite vic nez MW2. Tam kde se MW2 jen svezlo na uspechu MW1, za pouziti klasickeho receptu vice, rychleji, sileneji, Black Ops prinasi radu skvelych neokoukanych napadu, strida vyborna prostredi, tak ze se snad neni mozne nudit. Nemohu si pomoct, ale ja snahu autoru ODLISIT se od MW1 proste ocenuji. Ano, jiste ma to par neobrousenych hran predevsim v podobe AI, ale jinak je to oprvadu dobra akce s mimoradnou vypravou a vcelku slusnym pribehem, ktery je nadmiru slusne podan. Navic smrst originalnich napadu nekonci v singlu ale monstrozne se rozrusta v multiplayeru, takze uz vubec neni co resit. Pokud tu nekdo prirovnava Black Ops k filmu Komando, ja MW2 prirovnavam k Rambo trojce. A to asi tak, ze Komando melo alepson skvele Arnoldovy hlasky, Rambo 3 byl jen srackoidni balast. Zkratka, pro me v serii existuje vynikajici MW1 a pak az Black Ops. To mezi tim povazuji jen za jakesi testovaci mezikroky, jak uz CoD nikdy nedelat. Za sebe 8/10, jen kvuli AI.
    • NEOKOUKANYCH napadu?? :O
      Hre bych osobne dal 5/10 za docela hezke zpracovani efektu,jinak je to porad stejne hloupa,nudna,kratka hra plna cliche s jeste horsim multiplayerem nez MW2...hruza..
  • Není tohle recenze na MW 2 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit