Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je jasnej příklad toho že už jde opravdu jen o prachy. Časem se u CoD bude platit i za náboje.
    • No to je ale překvapení, že firmě jako je Activision jde o prachy, to by jeden neřekl :D

      Udělali si z CoD dojnou krávu a upřímě řečeno proč ne, když jim to dost lidí pořád kupuje...
  • No teda, z těch CoD už se mi točí hlava, opravdu by to chtělo skoncovat s CoD na vždy. CoD 1 až MW 1 byli super, MW 2 se celkem dalo, ale teďka už je to trapné opravdu!!!!
  • Whoossain
    Ani korunu Activision. Minimálně za to, jak zmršili MP...
  • hlavne ty debilni dlc kde je 3-4 mapy a 1 zombie mapa za 7-8 dolaru at si vezmu priklad z borderlands tam jsou ty nejlepsi DLC ktere opravdu stoji za to si je koupit ale za 7 dolaru si koupit 4 mapy co byly v plne hre jenom je nevydali je trochu trapne
  • LOL - nenažranci............................. Asi se jdu vyzvracet.
  • 1.) Nechápu kde se bere ta neskutečná láska k BF3. Který podle mě bude úplně stejný jak CoD. Ale totálně.

    2.) Dalo se čekat. "Když sype, proč by nemohla sypat ještě víc". Stejné jako když Blizzard začal prodávat ve store mounty atd. Prostě kolos Activision-Blizzard začíná být neskutečně nechutný.
    • Souhlas, COD si čas od času zahraju... Ale čeho je moc toho je moc. Zachvilku si budu chtít prdnout ale napřed budu muset cálovat...

      Dneska už účelem hry není pobavit hráče, ale vytahat z něj co nejvíc prachů.. Vydají titul a ještě mají tu drzost současně oznámit že za měsíc pustí DLC s dalším obsahem kerej mohl být u hry hned.. tohle už se fakt zvrhává... Mno a vy co argumentujete BF3 a jeho spásou těchto sra*ek, dejte si bacha aby to fakt nedopadlo stejně.
      Opravdu HUMUS.
      To co jsi napsal: "Když sype, proč by nemohla sypat ještě víc" je to přesně tak. Masa stejně půjde a nakoupí, takže bych očekával do budoucna plpacený prdy než spoustu zábavy za rozumnou cenu..
    • Tak tak,souhlas.To co se stalo s blizzardem je smutne,ale faktem je,ze od te doby co si pricihli k penezum z wow to uz neni stary dobry blizzard.
      A o activision radsi ani nemluvit
      • ale ťuťuňuňu
        • to beru jako souhlas
  • No ty vole*8* todle má bejt jako nějaký rádoby vtipný promo video???? Tak to je opravdu dobrej vtip takhle dementních nesmyslů sem za těch tunu let co hraju opravdu neviděl
  • Pátá právě teď odbila :D
  • PROBOHA UŽ UKONČETE TEN ODPAD ZVANÝ CALL OF DUTY ! Dříve za dob CoD2 a prvního dílu MW se mi hra líbíla, ale teď jakmile uslyším jméno Call of Duty, okamžitě odcházím z místnosti. Už mám dost těch stupidních rychle udělaných CoD, které nemají nic jiného za lubem, než okrást hloupé lidi o peníze pomocí předražených DLC ! Díky bohu, že existuje hra zvaná Battlefield 3, která snad rány po naprostém domršení dílů Call of Duty zahojí. R.I.P. CALL OF DUTY 2002-2007
    • Přesně tak přesným opakem je ( nechci dělat reklamu ani nic takového) Valve . Sice na dalším pokračování čekám a čekám ale MÁM NA CO ! Vážně se na to těším a né na Cod kde při každém dílu je další světová . Captain price by dávno už nežil aspoň by tak nevypadal když hraje v prvních dílech cod...To že běháte v tunelu jako křeček a naskriptované sekce se kryjí tak špatně až to bije do očí no dobrá někoho to může bavit ale na obalu by měl být rating od 5 do 13 let. To že když hodíte záporákovi ( v cod 6) nůž mezi oči ( i když jsem mířil někam jinam) to vážně nechápu ani další věci např. kdykoliv proti komu bojujete ať má atomovku nebo 100 tanků , letadel většinou donekonečna nabíhající vojsko tak pokaždé zvítězíte a pokud se vám něco nedej bože stane tak stačí si přiblbě lehnout a nádech a výdech a kulky jsou fuč. A to že si dáte obtížnost na Veterána tak tím ještě více ukážete svůj intelekt jelikož budete lehat a vydýchávat každou kulku. Kde jsou ty časy kdy jsme měli na začátku 100 Hp ? Z čeho ale nejvíce koulím oči je když při každém ohlášeném cod se mluví jako o Best action game of the year !!! ach jo ...
      • Protoze je to neskutecna reklamni masazni vlna pri kazdem ohlseni noveho cod a spousty lidi se tim proste necha strhnout i kdyz se divaji na tu stejnou hru uz nekolik let.
        Pochopim (i kdyz se musim snazit).ze to lidi opravdu bavi,ale co uz pohopit nedokazu je fakt,ze ti lidi jsou ochotni platit tu nemalou castku kazdy rok za v podstate furt tu stejnou hru a k tomu jeste predrazene DLC,zadne edit tools a ted jeste platit za funkce,ktere by meli byt v te hre jako zaklad.
        Jestli jim projde i tenhle "ELITE" ,tak potom uz vazne nezbyva nez zaplakat nad tim,jak je soucasna herni komunita snadno zmanipulovatelna.
        • Možná si COD koupí protože jíná vojenská arkádová multiplayerová střilečka prosně nevyjde. BF mi přijde jako typově jiná hra (nic proti BF). MOH už je blíž ale tam mi multiplyer přijede odfláknutej. Málo map a malo zbraní. COD má dobrý vytváření vlastních tříd. Vyberete 1. i 2. zbraň s poplňky, granát, equip, perky, ... Podobně na to šel i Homefront ale ten se snažil tvářit jako BF. Kdo je vlastně konkurence COD? Tak trochu doufam ve Respawn Ent. přijde s něčim co nakope Activ. do Black Ops.
  • Ty figuríny s výrazem jako kdyby měli Downův syndrom a poletující motýlci v přestřelkách no to už je fakt síla!!! Vypadá to jako pěknej shit!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit