Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty Elite oficiálně představeno i s videem
31.5.2011 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
Kurna ze ale maji v Activisionu poradny koule takhle s lidma vyjebavat. Ikdyz nemaji, lidi si o to rikaji sami.
Tak si shrnme PC scenu poslednich dilu:
CoD6 (MW2) - zruseni dedic serveru a mod tools (zadne fan mapy, promody) a objevily se prvni dve predrazene a obsahove komicke DLC. Takze papa progaming. Tady se hraci nazer deseti map a bud zticha. Plus bonbonek otravny Steam a konzoloidni IWNet system - za to bych rad rozdal cenu pesti do oka...
Nasledovalo CoD7 (BO) a osvedceny model - predrazene DLC a zadny mod tools. Tentokrate s dodatecnym kalenim na hlavu v podobe slibu, ze uz ted urcite vyjde a nakonec prd - ted uz nikoho nezajima ikdyby snad vysel. K tomu epic fail studia Treyarch, kteri nam na PC pripravili slideshow hru, i na kdejakem "superpocitaci" se to sekalo jako prase. Milion dvestepadesat patchu pokazde jedne strane trosku pomohl, jine to jeste zhorsil. Doted mam podezreni ze sami vyvojari nevi co je presne za problem...
A ted se dostavame k CoD8 (MW3) kde pokracujeme do dalsi faze "dojeni" aneb kupujes si vlastne predrazeny demo. Ches-li plnou hru, zaplatis X-nasobne vic a beda ti jak prestanes, tak uz si nezastrilis...
Tleskam, svym zpusobem obdivuju lidi (firmy), kteri dokazi takhle s lidma ojebavat. Na druhou stranu placu, prichazim o pro me jediny zabavny fps multiplayer - nevim proc tomu tak je, kdyz se uz davno jedna o uplne tupou hru, bez jakekoliv moznosti taktizovat (aneb strely lamometem tri metry vedle vas, rulezz). -
-
Jako pardon, ale kupovat si hru, kterou za čtyři hodiny čistého času dohrajete na nejtěžší obtížnost možná i dřív, a to za cenu 1200, a potom platit ještě měsíčně za to, že chci nějaký prvek socializace na multiplayer modu, který by měl být dnes už tak nějak standardem...pardon, ale to je fakt moc :D vidím to úploně stejně jako u black ops, stáhnout, rychle dohrát a smazat
-
tak to pozor! to ze tobe se sekalo COD Black Ops neznamena ze vsem :D me jelo uplne v poradku a dalsi pozor steam rozodne neni otravnej sis to stahnul a stvalo te ze si to musel ochcavat protoze kdyby si mel orig tak si po zadani cd-klíče nemuzes na steam stezovat *3*
-
-
Z naseho klanu ma CoD7 deset lidi, vporadku jelo jednomu. To same stacilo sledovat deni na diskusich a predevsim na originalni Steamovske sekci BO.
Sokuju te, original vlastnim(e), na steam si stezuju protoze ho pri hrani musis mit zapnuty - ne opravdu nepotrebuju denne petkrat steam restartovat, aby na me vyskocila reklama na nejakou super ceckovou hru. A predevsim v CoD6 spolecne s IWNetem delal tento nuceny program neskutecne veci... -
-
tak o tom ze BO delalo problemy sem se dozvedel az od tebe tady takze diky ze sme informovanej (pozde ale sem) ale v pohode aspon ze me to fungovalo v poradku bohuzel dnes skoro vsechny hry jsou bud na Steam nebo na GfWL pro me osobne je horsi GfWL. Ze Steamem nemam problem coz te asi napadlo kdyz sem se ozval nevim na me to reklamy nehazi vubec a kdyz taj jednou za mesic restartovat ho muzu tak maximalne v pripade ze je update a pise mi to doporuceni ze bych mel (nemusim kdyz nechci) a chapu coz asi nebude tvuj pripad kdyz hrajes BO ze na pomalejsich PC dela steam nekdy zajimave veci (vim z vlastni zkusenosti) z toho duvodu (ne jen z toho uz bylo na case) jsem si poridil vykonnejsi PC a s nim sem prave nemel problem ani z BO
-
-
+ v nastaveni steamu presneji v rozhrani (mam cesky) si muzes odkliknout ze nechces informace o novich hrach nebo o akcich starych her
-
-
-
-
Shrnuto a podtrzeno, vic neni co dodat. *5*
-
Jsi id*ot mluvíš o něčem o čem víš ho*no. Navíc když něco kritizuješ, měl by jsi předložit jak klady tak zápory, jinak se celý názor zvrtne v snůšku keců, které nemájí žádnou hodnotu.
-
-
Projdi si muj profil na Steamu aby si videl kolik mam odehrano CoD6 A CoD7, pak se mi rad omluvis ze o stupidnosti poslednich CoD vim ho*no. *3*
-
On tam ale klady nevynechává... jen hold v CoD žádný nejsou *1*
-
Hlavně, že ty si uplný master. Běž si zase zapnout CoD a neotravuj tu.
BTW- s Grifusem na 90% souhlasim. Na 10% ne, páč Steam je vynikajici služba(hlavně ty slevy, BFBC2 sem koupil o vánocích za cca 350 KČ :, a taky sem tam našel spoustu dobrých přátel při hraní Source modů).
-
-
-
Nechápu důvod téhle naprosto zbytečné služby, kromě rejžování prachů za nic. Kdyby ty prachy radši vrazili do nového enginu, animací, fyziky, pořádného smysluplného příběhu. Tahle hra je tak trapná, že musí recyklovat i animace, které akorát přetexturuje. S timhle chtějí jít proti Battlefield 3??
-
wow what a greedy assholes.
cize nech to zhrniem. spolocnost s kazdorocnymi multimilionovymi zarobkami, ktore navyse neinvestuje do zveladovania pokracovani svojich hier. pyta za uplne standardnu sluzbu mesacne poplatky. co je este horsie, tuto sluzbu reklamuje este pred samotnym vydanim hry, preco to nedaju spolu s hrou ? je im tych 60 dolla od hracov malo ? treba este doslova takto uboho zobrat o dalsie ? plus za par mesiacov znova dalsie mamenie penazi za DLC ? dobru podpasovku dali sami sebe - taky direkt by im nezasadil ani BF3. na toto nikoho nenalakaju , skor drtivu vacsinu odradia_ nehovoriac o tom ze ta hra je nekvalitna a nekonkurencie schopna kedze je BF3 na obzore. ale len si pilujte konarik :) -
-
Ja by som bol velmi rad, keby to fungovalo tak ako si to ty predstavujes (teda, ze nikto im na taku vyslovenu chujovinu neskoci).
Ale opak je bohuzila pravdou. Na svete neskutocne kvantum retardovanych ludi a tam su ich zisky ;)
Mne osobne CoD seria ako taka nevadi (narozdiel od BF, ktoreho som ale vacsi fanusik, ponuka viac close combat akcie), ale to ze za kazdu chujovinu chcu $ mi lezie krkom.
U mna je to teda jeden z dovodov, preco som nevahal predobjednat BF3 a na objednavku CoD152 som ani len nepomyslel. *5*
-
-
PROBOHA UŽ UKONČETE TEN ODPAD ZVANÝ CALL OF DUTY ! Dříve za dob CoD2 a prvního dílu MW se mi hra líbíla, ale teď jakmile uslyším jméno Call of Duty, okamžitě odcházím z místnosti. Už mám dost těch stupidních rychle udělaných CoD, které nemají nic jiného za lubem, než okrást hloupé lidi o peníze pomocí předražených DLC ! Díky bohu, že existuje hra zvaná Battlefield 3, která snad rány po naprostém domršení dílů Call of Duty zahojí. R.I.P. CALL OF DUTY 2002-2007
-
-
Přesně tak přesným opakem je ( nechci dělat reklamu ani nic takového) Valve . Sice na dalším pokračování čekám a čekám ale MÁM NA CO ! Vážně se na to těším a né na Cod kde při každém dílu je další světová . Captain price by dávno už nežil aspoň by tak nevypadal když hraje v prvních dílech cod...To že běháte v tunelu jako křeček a naskriptované sekce se kryjí tak špatně až to bije do očí no dobrá někoho to může bavit ale na obalu by měl být rating od 5 do 13 let. To že když hodíte záporákovi ( v cod 6) nůž mezi oči ( i když jsem mířil někam jinam) to vážně nechápu ani další věci např. kdykoliv proti komu bojujete ať má atomovku nebo 100 tanků , letadel většinou donekonečna nabíhající vojsko tak pokaždé zvítězíte a pokud se vám něco nedej bože stane tak stačí si přiblbě lehnout a nádech a výdech a kulky jsou fuč. A to že si dáte obtížnost na Veterána tak tím ještě více ukážete svůj intelekt jelikož budete lehat a vydýchávat každou kulku. Kde jsou ty časy kdy jsme měli na začátku 100 Hp ? Z čeho ale nejvíce koulím oči je když při každém ohlášeném cod se mluví jako o Best action game of the year !!! ach jo ...
-
-
Protoze je to neskutecna reklamni masazni vlna pri kazdem ohlseni noveho cod a spousty lidi se tim proste necha strhnout i kdyz se divaji na tu stejnou hru uz nekolik let.
Pochopim (i kdyz se musim snazit).ze to lidi opravdu bavi,ale co uz pohopit nedokazu je fakt,ze ti lidi jsou ochotni platit tu nemalou castku kazdy rok za v podstate furt tu stejnou hru a k tomu jeste predrazene DLC,zadne edit tools a ted jeste platit za funkce,ktere by meli byt v te hre jako zaklad.
Jestli jim projde i tenhle "ELITE" ,tak potom uz vazne nezbyva nez zaplakat nad tim,jak je soucasna herni komunita snadno zmanipulovatelna. -
-
Možná si COD koupí protože jíná vojenská arkádová multiplayerová střilečka prosně nevyjde. BF mi přijde jako typově jiná hra (nic proti BF). MOH už je blíž ale tam mi multiplyer přijede odfláknutej. Málo map a malo zbraní. COD má dobrý vytváření vlastních tříd. Vyberete 1. i 2. zbraň s poplňky, granát, equip, perky, ... Podobně na to šel i Homefront ale ten se snažil tvářit jako BF. Kdo je vlastně konkurence COD? Tak trochu doufam ve Respawn Ent. přijde s něčim co nakope Activ. do Black Ops.
-
-
-
-
No, jestli jsem snad uvažoval o koupi nového CoD, tak teď už ne.
-
To je snad úplně jasné :)
nasrat!
hurá na battlefield 3 -
Slabota. Až se budou kupovat náboje za reálné penízky, tak to teprve bude maso a ta pravá realistická střílečka *1*
-
-
Takova hra uz tu taky byla a kdyz na to prijde tak ve World of Tanks na tom muzes byt v podstate podobne :o)
-
-
ja byt v EA tak na toto zautocim velmi agresivnym marketnigom ktory by som spojil s predstavenim BF3 multiplayeru ktory sme este nevideli.
staci porovnat grafiku, znicitelne prostredie oproti statickemu, dopravne prostriedky, velke mapy a viac ludi proti sebe a k tomu vsetky podobne statistky, chat rooms, klany a podobne somariny dat ZDARMA. (+ dlasie veci ktore bude COD Battlefieldu len ticho zavidet)
uvidime co spravia. ja by som to spravil takto a zadupal tak cod do este hlbsej diery v akej uz teraz je lebo toto je podla mna uplna nahravka na smec. -
OMG ty hajzli si dovolili v traileri na tento odpad pouzit piesen z BF BC 2 soundtrack ???!!! Kto je decko ktore len kempi a takticky nerozmysla nech si kupi co ja viem aj COD BLACK COCKS a kto chce realnu akciu so skvelou grafikou a ozajstnymi bojmi na obrovskych mapach kde treba aj trocha rozmyslat nech bere BF BC 2 alebo nech si pocka na BF3 ten pochova vsetky FPS v okoli pod ciernu zem! zaplatite 50 ecok za odpad a podporite activision mlyncek na peniaze tak nech sa paci alebosi kupite BF ktory sa da v pohode zohnat za 9 eur officalnou cestou tak sa rozhodnite >>>>>>>
http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-battlefield-bad-company-2-cz-p-9621.html?aff=heureka -
-
Realnou akci BF BC2? *1* *1* ,halvne ze tam pises o deckach ,pritom uroven tveho prispevku je prave ,jak od jednoho takoveho.A nechapu co to placas s tou pisnickou,ty delas jako kdyby bc2 melo na tu pisnicku vyhradni prava.
A s tim pochovavanim vsech fps pod zem je taky nehorazny blabol.
Vis oni existuji i jine hry nez CoD a BF *3* -
-
vidim ze ty si tazko chapavi a inteligentny a si ten mudry typ cloveka ktory musi vsetkych poucit aby boli dokonaly ako ty
-
-
Koľko máš rokov? Tipujem tak 10?
Ak máš viac, tak ťa ľutujem, vážne. -
Tak jsem tezko chapavy nebo intelignetni?Uz se rozhodni.
Ja proste jen musel reagovat na tve kritizovani CoD ,aby jsi hned v zapeti pojmenoval BF BC2 jako "realnu akciu so skvelou grafikou a ozajstnymi bojmi" .Nenech se vysmat,BF BC2 nevidelo realitu ani z rychliku,stejne tak jako vetsina her.
A kritizovani za pouziti dane pisnicky a keci o zadupavani do zeme ,to se taky nedalo ignorovat. *3* -
Ale on má pravdu d3bil jsi ty.
-
-
-
-
to tymto videom sa chvalia?:D ked som videl tie postavy a pohyby tak mi to pripomenulo cs1.6 nie hru z roku 2010-2011...za tie prachy co maju kazdy rok uz mohli spravit novy engine umna cod skoncilo pri mw1 kde bola na tu dobu pekna grafika a kvalitny mp ziadne dlc platene sra*ky..
-
-
moje řeč!!! World at War jsem sice nehrál, ale u MW2 už mě grafika a absence fyziky opravdu iritovala...
-