Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak kdyz jsou lidi schopni davat prachy za ty kraviny co se daji hrat na FB, tak tohle je jeste porad luxus
  • genki.sudo
    Ale pozor páni.. Oni to majú celkom dobre premyslené, elite nie je len taký výstrel do tmy.. Napr. v MW3 sú absolútne stupídne a zbytočné in-game statistiky. Verím že v rámci ponuky elite (nikdy som to ale neštudoval tak ma nekameňujte:) je k dispozícii o niečo sofistikovanejšia verzia, ktorá tiež slúži ako jedno z lákadiel..
  • Tohle vypada jako COD *1*
  • Muzete mi nekdo vysvetlit co to je za sluzbu?..a lidi bych neresil-pokud je hra bavi ,jsou to jejich penize=ciste jejich vec
  • Alex81
    Každopádně mít dobrej byznys plán, byť založenej na hlouposti lidí (ne v rozporu ze zákonem), šel bych do toho. Bohužel mi to v tomhle směru nikdy nepálilo. A tak můžu jen tiše závidět CoD: Elite a jim podobným.
  • Veskoslav
    Pojem staletí může být dvě, ale i dvěstě:)
  • Veskoslav
    To stále ale nic nemění na faktu, že se jedna o obchod s lidskou blbostí.
  • Alex81
    No tys psal o staletích ne o dřívější době:-) Tedy chtěl jsem říct, na blbosti se vydělávalo vždy, ne až poslední staletí.
  • Alex81
    Naopak velice chytrej:-) prodávat popsaný papírky...
  • Veskoslav
    Jak psal kolega výšše, odpustky, v antice by se určitě taky našly přápady atd.:)
  • Myslím, že odpustky byly docela blbej nápad.
  • trolo
    este by to chcelo staty priemerneho veku a geografickeho rozlozenia...alebo radsej nie. asi tusim ako to bude
  • Alex81
    A na čem se vydělávalo předtím?
  • ALIENVIK
    Jo no *1*
  • ALIENVIK
    Jo no *1*
  • Veskoslav
    Na blbosti se vydělává vždycky nejlépe, to platí už staletí.
  • Tolik nemocnych lidi *9*
  • Alex81
    Takhle se dělá byznys!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit