Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts a Battlefield 4 troubí trailery do útoku
22.10.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Jupí, už za několik dní je to tu! http://imsoexcited.eu/
-
To je tak hnusne klise, jak kazdy nekam pada, a hrac ho furt chyta za ruku...
-
-
jj nechat konečně někoho spadnout, ať to má šťávu trochu
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=COSeM2EVkDc
-
-
Kdy už tohle skončí? *9*
-
-
chtěj bejt epický, místo toho už jsu směšný
-
-
Bohuzel to plati v obou pripadech. Je ale fakt ze BF ma alespon ty zabery opravdu z hrani a ne jen cumpilaci cut scen...
-
-
videl nekdo aspon milisekundu gameplaye v cod traileru ? *1*
-
-
Multiplayer gameplay trailer.. Call me Sherlock.
-
Jo, v traileru na MW2
-
-
Prase vede psa....chudák pes....
-
Kdyz ja si vzpomenu na prvni Modern Warfare... neveril jsem tomu, cekal jsem to lacine, trapne, pseudobombasticke – a ono to bylo paradne zabavne, ne uplne pritazene za vlasy a proste vsechno, co uz nasledne dily nebyly.
Kdyz vybouchla bomba, s usklebkem jsem si rikal, ze Bay musi mit nekde daleko erekci, az ted pro me prileti helikoptery a zachrani me a s duchem Ronalda Reagana v srdci nastolim demokracii v Teroristanu... a ono ne.
Kdyz jsem probihal Pripjati, rikal jsem si, ze to bude jeden laciny skript za druhym a mozna v jadru i byl... jenze pak to byl jeden z nejatmosferictejsich levelu modernich her.
Kdyz jsem na konci cekal slavne vitezstvi bez jedine ztraty na vlastni strane, prelet stihacek, salutovani marinaku a vlajici americke vlajky... a oni zastrelili Gaze.
No a pak teda vysly dalsi dily a treba Black Ops a tam se presne to s tema vlajkama stalo. -
Recyklování je dobrá věc, ale záleží na tom, jak to kdo pochopí.
CALL OF DUTY -
noo Multiplayer je vyťaz battlefield 4 už podľa toho čo všetko ponúka. a Single keby bolo ako Black Ops 2 tak jednoznačne battlefiled 4 ,ale po ich zmene nevieme nikdo ktorý single bude lepší to bude na nás hračoch.
-
tak z techto dvou konkretnich traileru vypada mnohem lepe Ghosts, jak po graficke strance, tak i nadupane akce s uzasnyma panoramata, at uz je to tu, nemohu se dockat ...