Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V multiplayerech CoD nikdy nebyly nějaké noční mapy,aby to infra k něčemu bylo.Například BF3 malé kukátko 1x zvětšení.Na co?
    • A taky hodně dobré prostředí map,aby to táhlo.
  • Vážně nechápu, že tohle ještě někdo hraje. Měl jsem za to, že to je hra pro hloupé americké děti aby ještě víc podpořila militaristickou výchovu ale asi jsem se zmýlil.
  • Zdravím, jenom blbost ale: ve vesmíru se nedá střílet ze zbraně, aby se střelný prach zapálil a kulka se odpálila je potřeba kyslík, bez kyslíku nemůže ve vesmíru nic hořet :D Vím, je to jenom blbost :D *3*
    • No akorát že náboje můžou být vzduchotěsné protože je potřeba aby zážeh proběhl uvnítř náboje ve kterém se vytvoří tlak a kulka tak vyletí (skoro stejné jako střílet pod vodou) *3*
  • Musím přidat svou špetku do těchto nevděčnických hejterských recenzí, které...nemám slov.
    CoD jsem hrál každý díl, teda kromě CoD 3, který snad nehrál nikdo :D CoDčka hraju hlavně v mulťáku a nesmírně mě to uspokojuje. Pěkně se vyřádím, zastřílím si, zanadávám...nádhera. Od dílu BO to hraju na PS3 a to je ještě daleko lepší než s letitými přáteli klávesnicí a myší. Občas tam sice proběhne neviditelnej skilla, kterej práší headku za hedkou, ale cheateři jsou snad v každém MP. Žádné pre-sliby a očekávání jsem na netu nečetl, takže v podstatě mě nemá co sklamat. Jen mi kámoš říkal, že je tam pes a začátek ve vesmíru. Ve středu mi to příjde (samozřejmě na PS3) a nemůžu se dočkat, až si zapařím jak SP, tak MP. Podle mého pravidla že nejdřív SP a pak MP si nenechám ujít ani jedno a obojí si náramně užiju. Ať už tam půjdou vidět v texturách kostičky nebo mě povede hra za ručičku při kampani...pořád to bude skvělá zábava. Koneckonců...troufám si řict, že značné procento her je ve stylu "udělej, co ti říkám, jinak nepudeš dál".
    Tak nebrečte nad tím, jak jste si hru vysnili a vemte ji takovou jaká je, nebo to prostě nehrajte a kupte si betlfílda :D
    Doufám, že jsem vás pobouřil a doufám, že mě začnete ze srdce nenávidět. Miluju každý nový díl COD stejně jako ten předchozí a nenechám se odradit žádnými nedostatky.

    *14* *14* *14*
    • Pro mě platí přesně to sané co pro tebe, jen s výjimkou toho, že hraju na PC. PS je dobrej tak leda na Fifu nebo auta *1*

      Ovšem z Ghostů jsem hodně zklamán a byl to pravděpodobně poslední díl CoD jaký jsem si pořídil. Nesmyslně náročný na grafiku, ale i na zvukárnu (v některých kolech mi blbne zvuk!!!*16* ). těšil jsem se na ně jak malej, hrál je 14 dní, ale radost ze hry se nedostavila, takže jsem je nasranej odložil a vrátil se k MW3. Jediné co bych pochválil jsou mapy v MP, které se mi narozdíl od předešlých dílů líbily snad všechny. Takže bohužel, fakt slabota.
      • ahoj jedu to už třetí den a bomba,tedy,když si zvyklý na hry tipu Medal of honor,Crysis,Sniper Elite,...Je to něco nového vůči předešlím dílum.BO+MW jsou super i přes to,že úúúdajně BO prý zklamání! U mě neee.Jsem zvědav na nový COD AW! Mě nezklame,tomu věřím. Jestli někdo nadává na COD,tak pokud mu to nevyhovuje,tak....P.S. Když máš Bulldozera+8GB RAM+ Nvidii aspoń GT 520,tak dáš tuto hru! Takže já nejsem zklamán! *3*
  • Když jsem si přečet všechen ten "hnůj", co byl nakydanej na COD Ghosts, řek jsem si, že napíšu taky svůj názor. Takže za mě jedna z nej first person games za poslední roky. S přehledem to strká do kapsy Battlefield 4. Tahle hra neotravuje zbytečnejma kravinama, který se maj postarat o dostatečnou "sofistikovanost hry". Právě naopak, tady je to pořád akce, skvělá, frenetická. Hodně povedená a detailní grafika (na xboxu 360 jedna z nejlepších), výborný zvuky (kulomety střílej tak, že by se sousedi mohli vylekat, že u vás začala válka), zbraní nepočítaně, úrovně totálně rúzdorodý a herní originality je tady taky dost (fight v helikoptéře, pod vodou, v podobě psa, ...) . Možná si člověk řekne, že už někdy něco podobnýho viděl, ale určitě ne tak dobře provedený.
    • Jack1947
      Budu to brat jako to ze, jde jen a trollting... ale zase pekne napsany v ironii chybi ti u tech slov " " pac to zni az moc presvedcive. *3*
  • Jsem na kompu nejprve zahral Crysis 3 a pak jsem mel v planu cod ghost. A to nikdy nedelejte. Crysis 3 bohuzel nasadil jak pribehem, zpracovani, postavou, grafikou...... tak vysokou latku, ze ghost jsem dohral s maximalni nechuti. Odporne neskutecne hnusne naskriptovana hra. Nic horsiho jsem posledni dobou nehral.
    • jsi budˇfajšmejkr nebo a to spíš de me nt! Soráč,prý je to označení ve zdravotnictví *1*
  • Modern Warfare 2 byl poslední díl, kdy mě ještě singl jakž takž bavil, pořád sice dokola, ale ještě to šlo. U Black Ops už jsem nadával, že si dělaj srandu, a MW3 už jsem ani nezkoušel a dál nevim co bylo. Nový díl už se o mě taky neotře.
    Ale je to prosté, nabídka odpovídá poptávce, pořád budou noví a noví hráči, kteří předchozí díly třeba nehráli a dokud jim to nese, tak není důvod to asi měnit. My ostatní se poohlídneme po jiné hře *4*
  • "Hlavní hrdinové jsou, v duchu špatných osmdesátkových béček, představeni dvěma stručnými větami."
    "Buďto vás potrestá za neuposlechnutí příkazů nekonečnými vlnami nepřátel, nebo vám nedovolí otevřít žádné dveře."
    "...Hra však téměř vzápětí zapomene, že jste někdy něco podobného měli k dispozici a podruhé se k užitečné hračce nedostanete. „Tam někde“ je také pes jménem Riley, který ale není ničím jiným, než kusem polygonové vaty. ..."
    "Kampaň na sebe obecně vrší jednu nelogičnost za druhou. Je to jako u soudu omlouvat podesáté chyceného kapsáře... Vždyť tahle série měla kdysi naprosto famózní singleplayer, který jsem si s chutí užíval, a o to víc člověka zarmoutí, když vidí, jaký vykleštěný mezek se z něj za ta léta stal."
    "Vezmi Black Ops 2, trošku obrus nehezké hrany, přidej o něco detailnější textury, na závěr vylešti sametovým kapesníčkem a je tu Ghosts jako vyšitá. Naprosto zarážející jsou pak krvavé hardwarové nároky..."
    "Takhle prosím ne!"
    "Začíná to už ale být docela nudné, ba přímo otravné, stále dokola..."

    ^^ OK, ..... 7/10....WTF?!?! Co takhle 4/10?
    PS: Tahle hra uz opravdu nepotrebuje ani protipiratsku ochranu.
    • frantisek_nejezchleba
      CoD je prodejní hit, ten by se bez ochrany jen tak neobešel. ;) To hodnocení má jinou váhu, stejně jako je to třeba na čsfd. Obecně bych to sesumíroval asi takhle:
      <6 je průser,
      6-7 je nuda pro znalého hráče (tj. hráče předchozích dílů) a dobrá zábava pro nováčka,
      8 dobrá zábava,
      9 fantastická hra,
      10 GTA V.
      • frantisek_nejezchleba
        hm, akorát mě nudil už Modern Warfare 2 a ten tu dostal 9. Zajímavé. Asi jsem někde udělal chybu.
  • já ten hate na modern warfare nikdy nechápal dokud jsem si před několika dny ony hry nezkusil. První modern warfare jsem hrál v době vydání a bylo to super. Zejména sniperská mise. Ale Modern Warfare 2 mě zklamal a třetí ani nemám chuť dohrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit