Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden z mých nejlepších herních zážitků je 16v16 na mapě Toujane. Sice to je masakr, ale pořád je to něco po herní stránce skvělého.
  • Proste hraje cim dal vic hracek a ja, byt zenska, taky bych nechtel hrat za chlapa, tak v tom nemusite hned videt nejaky feministicky tlaky. Pred 20ti lety bylo tak max 5% hracek, dneska uz je to mnohonasobne vic.
    • jamar28
      A to někdo ve hrách řeší? Tak to je mi ho líto. Prožívat to, tak nemůžu hrát třeba Tomb Raider a spoustu dalších skvělých her.
    • 15 let. Mohaa

      http://vignette2.wikia.nocookie.net/medalofhonor/images/1/18/Allied_manon.png/revision/latest?cb=20110804231311
      • A ještě bych řekl, že tenkrát se to neřešilo. Jedna ženská ve hře, se nic neděje, ale dneska VŠECHNO musí být "PC" a když se pak tím ještě chlubí a dělají ze sebe co já vím co, tak svět jde do kytek.
      • A? Klidně sem dám toto: http://1.bp.blogspot.com/-I446fPUPHJs/Ui_KOADzvcI/AAAAAAAAjeU/PXAEq_Vrty4/s1600/Call_of_Duty_2_(PC)_13.jpg
        Ale je to Ruska a ne černoška. a za druhé, to co jsi poslal ty je někde v bunkru u rádia beztak. Aspoň to tak vypadá.
        • to je multiplayer, tak ako sa bavime o multiplayeri cod
    • Tuto dobu obě strany (SJW a Anti-SJW) malují čerta na zeď a hledají něco co tam někdy i není (i když nejvíce se tímto provinila právě SJW).
  • Tak v tom černochovy/ženě nevidím až tak problém.
    Typuju že tam bude nějaká tvorba vlastní postavy.
    Co se týče té absence hákového kříže, mně je to jedno ale dokázal bych pochopit to rozhořčení kolem toho.
    Co se ještě týče toho gameplaye, to nedokážu posoudit. Já CoD nehrál kvůli MP.
    Kromě toho že nám vývojáři trošku změkli a dovolili nám hrát v MP za ženskou či negra v tom nevidím problém.

    Pořád hrajeme v singlu za BÍLÉHO američana proti BÍLÍM nacistům (teda pokud se neukáže žádné video které mé tvrzení prokáže jako milnou).
    • tiez v tom nevidim problem, neviem co ta hned minuskuju. bavime sa tu o multiplayeri, milion zostrihov na youtube, fragy, zapasy, turnaje.
      jednoducho nechcu aby sa tam v kuse omielal hakovy kriz, hlavne v dnesnej dobe ked sa extremistom a populistom dari viac aj vdaka uteceneckej krize v eu.

      za zenu sa dalo hrat aj v medal of honor pred 15 rokmi. kto to riesil. proste si vyberies nejaky blby skin ktory ajtak nevidis a hras
  • Ja nechapem co sa tu riesi.
    bavime sa o multiplayeri ktory sa hra po celom svete, zostrihy z turnajov, zapasy tymov, mozno progaming atd. Takze tam vitam trosku korektnost a vobec nevadi ze nieje hakovy kriz na kazdom kroku.
    Mi to pripada ako klasicky kazdorocny hate na cod. Aj ti co tu nadavaju ze chceli navrat k cod 2.

    Ja neviem co si hral ty, ale my sme hravali neustale search and destroy 5vs5 a nie nejaky chaos 16 hracov. CoD bolo vzdy najlepsie 5vs5 podobne ako counterstrike. Preto nevidim zmysel plakat nad zapasmi 6vs6
    • CoD bylo vždy především o multiplayeru. Nechápu proč neudělají tedy i v multiplayeru autentický zážitek i tam. Kolik člověk stráví času v SP? Ten kdo se překoná a dohraje to v ukrutných bolestech, tak max. 8 hodin. Dalších minimálně 50 v multiplayeru. A tam chci taky poznat, že hraji hru z druhé světové a za tu cenu bych to měl dostat.
      Každoroční hate? Taky že používají každý rok ten stejný engine.
      Nějaký turnaje mě opravdu nezajímají, si strčte víte kam, a řekl bych že nejsem jediný.
      • jezis, hruza ze tam niesu nacisticke symboly. cele kulisy, zbrane, vojaci vyzeraju autenticky a ides sa po.rat z nejakej vlajky
  • Magister_Peditum
    Dneska snad ani nemá cenu se na nějakou hru zasazenou do historického období těšit. SJW z toho totiž udělají úplný lejno. Ještě že pár ještě tomu marasmu odolává (částečně třeva Paradoxí grand strategie, Kingdom Come a Verdun).
  • Nejkrasnejsi na to videu jsou ty vymylene nacisticke vlajky treti rise, aby nahodou nekdo nemohl hru zazalovat za propagaci nacismu ...se slzou v oku vzpominam na puvodni RtCW nebo MohAA, kde právě tyto doplnky krásne hru i atmosféru doplnovalo, jak smutne kam se az tahle civilizace dostala ... no nic zadne iluze si nedelam a video vypada presne tak jak jsem nechtel, takze serie CoD, jako dlouhodobe i nadále budu nejspise ignorovat
    • Pravda, dneska si clovek nemuze ani zahajlovat bez toho aby na neho nejakej SJW hned volal policii... (taky zkusenost z tohoto fora takze hezke pokrytectvi... )
  • https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

    byly casy, kdy jsem se tomu jeste smal

    dneska uz z toho zacinam mit strach

    tahle grygarovska feministicka klika je schopna zapadni civilizaci pohrbit, uz zacinaj prepisovat historii
  • jamar28
    Co je to v poslední době za módu dávat do trailerů jako že strašně hustou hudbu, která tam strašlivě, ale opravdu STRAŠLIVĚ nesedí?
  • Ježiši kriste ten novej COD bude fraška. To si radši koupím battlefront kterej alespoň vypadal zábavně.
    Tohle dávání černochů/černošek do všech možných dob a period kdy téměř žádný z nich v evropě neoperovali mě neskutečně štve.
    A tu feministickou organizaci by měli nakopat do zadnice..člověk si přečte ten jejich tweet a je mi z toho nazvracení
    • boze. v starom MOHAA boli tiez zenske. kto to riesil ? nikto
      • XorxoxTalarius
        A ony byly v prvni linii?
    • Mart9
      Neoperovali jo? Děti na západě Čech poprvé v životě viděli černochy, když je osvobozovala americká armáda.
      • Za WWII fungovala v US Army a obecně v Americe tzv.segradace ras,takže černoší(nebo radši afroameričané) působili v armádě v naprosté většině pouze v podpůrných jednotkách(sklady,doprava,kuchyně apod.).V bojových jednotkách snad jen v několika vyjímkách(Tuskegee airmen).Nikdy nesloužily v elitních jednotkách, u výsadkářů apod.Takže pokud děti na západě Čech viděli černocha tak jako příslušníka jednotek tzv.druhého sledu při loudění čokolády.
        • Afroameričané je taky rasismus (v dnešní době ale ten přijmaný rasismus), protože v JAR žijí i běloši :)
          BTW, zajimavé, že když ukazuji Američany, nebo i Evropany tak je to směs lidí různých ras, zatímco Afričané jsou vždy jen černoši.
        • JamesFaith
          Pozor, tohle fungovalo většinu války, ale kvůli ztrátám v Ardenách se Američané v prosinci 1944 rozhodli experimentálně přeřadit černé vojáky z pomocných jednotek i na frontovou linii. Protože se to osvědčilo, a protože vojáků byl nedostatek, po zbytek války existovaly i (lehce) smíšené jednotky. Proto v Čechách, kam se dostali až úplně na konci, už našinci černochy vídali v boji mnohem častěji než třeba ve Francii.

          Po skončení války se armáda samozřejmě vrátila k přísné segregaci, která padla až během války v Koreji.
          • vsak to. boli tam cernosi ? boli. Kto to bude riesit v tej rychlosti v multiplayeri ci to bol kuchar alebo pravy vojak.

            kazdy rok to iste. nove cod, vypichneme par detailov a ideme hatovat. je to stale ta rychla hratelnost v modernom grafickom prevedeni ako bolo kedysi cod1
          • Pravdu máš předsedo....
        • - segregace samozřejmě, ne segradace
      • Jo a když nás obsazovali Němci, tak tady byli taky na každým rohu, že?
  • CRYPT
    Se divim, ze se divite... Ja po dlouhe dobe dal sanci COD a to koupenim minuly rok edice s remasterem COD4. Vlastn ekvuli remasteru jsem to kupoval. A to bylo definitivne posledni COD, co jsem si kdy koupil do doby, nez bude vymenen engine, nez to bude vypadat jako strilecka z dob cod1, cod2 a cod4 to znamena hratelnost, ne 3 tuny perku, modifikovatelny cfig atd...

    Remaster dodnes poradne nefunguje pro PC je to uplne mrtve, FPS lock na 90, pricemz clovek byl rad kdyz to 90ku (pomineme neskutecne skubani prvnich par minut hry) na 1080ce dal, nemoznost modifikovat pomoci cfigu, neukladani a zabugovanost custom profilu, samovolne zmeny FOV in game, placene balicky atd..... atd.... atd.... Takze s klidnym srdcem reknu jen toto, HRU si UPIRATIM a to opravdu, ale opravdu jen mozna, kvuli singlu, ktery bude stejny plny klise a stupidnich okamziku, ale nebudeto bolet, jako kdybych za to vysolil penize. Ale to stejne pockam drive na recenze, protoze tahat buhvi kolik GB zase, se mi fakt chtit nebude

    Jinak jeste k traileru, nevidel jsem tam ani jeden hakovy kriz, ty pohyby postav a neskutecne tupa AI je opravdu k smichu a ten cernosky blues nebo co to je jako WTF, ale VAZNE? to ma navodit WW2 atmosferu?
    • AI ???

      vsak si sa pozeral na multiplayer trailer
    • By mě zajímalo kolik amerických teenagerů dnes ví kdo byl Hitler.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit