Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okey všichni tady píšete jak že Call Of Duty změna prospěla.
    Ale tady je jeden rozdíl
    Call of Duty změnu potřebovala 2 světová valka už byla stára
    Call of Juarez žádnou změnu nepotřeboval westernových her tu moc neni a western určitě neni něják starej naopak rád bych o chtěl víc. Tak proč to měnit? Don't change it if it ain't broken.

Call of Juarez mělo jen 2 hry které byly ve westernu podle mě to neni tak moc

Zatím co call of duty mělo : Call of Duty 1 + Datadisky Call of duty 2, Call of Duty 2 Cold In Blood, Call of Duty 3, Call of Duty World At war.

A ještě nezapomně na ten fakt že když bylo call of duty ve druhé světové tak bylo ještě jiných her nebo dokonce serie (Medal of honor) které byly stejné jako call of duty, call of duty potřebovalo změnu.
    • Jo a ted muj názor na hru, podle mě to pokazily. Zdá se mi že hra neni dělaná pro singl ale pro multiplayer. A to je podle mě největší mínus. Call of Juarez 1 a 2 byly udělané pro Single Player kterej byl užasný. Navíc se tam hodně měnila hratelnost. Zatím co u nového se to nedá tak řící.

Příběch mě moc nezajimal a dialog se mi zdal strašnej. Dabing taky nic moc. Prostě..jsem se o ty characktery nezajimal bylo mi jedno jestli je někdo brutalně zabije..ale klidně mě to je jedno.

Ještě jsem neskoušel CO-OP možná bych mohl. Je tam Split-Screen takže to by mohl být plus

Řizení auta mi připadalo zbytečné a nezábavné tak se mi zdálo vtipné když narazím do nějákého auta jak nejde vidět žádné ale žádné poškození auta. Ani nevím jestli mě to může zabít. Nevadí jaké v rychlostí nabourám žádné poškození.
      Hra vypadá jako kdyby autoři pospíchaly. Grafika je prostě nic moc s porovnání se prvnímí díly je k smíchu.

''Atmosféra'' se mi vůbec nelíbíla gangy a drogy můžu ve hrách vystát ale nic mi neřiká a zdálo se mi jako kdybych zase hral GTA san andreas už jsem čekal až na mě vyleze Big Smoke a řekne : Whaatsup motha fuckar?
  • DarkHawk
    Cože tak málo? *1* To je tak na 7/10 bez přirovnání k minulým dílum CoJ. Vyměntě už ty sucharské recenzenty. *1* Ale stejně mě nejvíc pobavil Grygar a jeho videorecenze na Duka. Snad se podle toho nikdo neřídil.
  • Škoda ale po posledním traileru jsem ani nic jiného nečekal. Pro mě znamenal zhoršení už druhý díl, který začal chytat modní prvky z CoD. I tak ale nebyl vůbec špatnej. Já si každopádně budu Call of Juarez pamatovat vždy podle geniálního prvního dílu.
  • Ja som to hral a stacilo mi 30min a uz to nikdy nespustim.
    Je to totalna kravina a nejde o to ze sa zmenilo prostredie.
    a cudujem sa ze hodnotenie je az 4 ked ma Harry Potter 2.
    • miker17
      harry potter si nezaslouží ani 1 herní doba 2:40 minut za litr *16*
      ja bych dal CoJ:C 6 ale to je jen můj názor
  • Jestlipak to není i tím, že Techland věnuje více péče Dead Islandu. Ten totiž z trailerů vypadá výborně. Snad si s ním napraví reputaci.
    • Hmm nevím..trochu mi vadí že to je First Person Shooter ze 1 traileru jsem čekal že to bude něco jako Resident Evil nebo spíš Silent Hill. Ale akorát že pujdu o hodně více přežití a ochranování ostatních a ještě že člověk buded zajimat o characktery . Ale myslím že dobré by to být mohlo
  • Co vlastně tak pokazili ? Dělal tuhle hru snad nějaký jiný tým než předchozí nadprůměrné Juarezy ? Nějak se mi tomu hodnocení jen kvůli opuštění westernově dobových reálií nechce věřit . Podobnou zápletku mělo třeba i Total Overdose a to byla přece pecka !
    • Naprosty souhlas! Taky za tak spatnou hrou vidim vice nez jen presun do moderni doby.
      Muzeme jen spekulovat, jestli jim dochazely penize a tak hru uspechali anebo treba najali nejake levne a spatne programatory. Vazne to temer vypada,ze to ani nedelali autori Call of Juarez 1-2, protoze ti by za normalnich okolnosti takhle spatne vypadajici a celkove zmrsenou hru snad ani nemohli udelat.
  • Proč si většina diskutujících myslí, že Cartel za nic nestojí hlavně kvůli změně prostředí? Dyť to by bylo ještě to nejmenší...
  • Já pařil CoJ Bount in Blood na PC něják jsem tušil že The Cartel dopadne špatně díky moderní době já ho chtěl na Xbox nebo PS3 ale když to dopadlo takhle hrozně
  • Může mi už někdo konečně říct kdy to vychází i pro PC když v traileru je 22.june xzone má konec srpna steam půlku zaří a další obchody zase jinak ? To zas mají konzoláci nějakou exkluzivitu nebo co ?
    • V Evropě 16. září. Vývojáří vždy upřednostní platformy, na kterých není majorita zhovadilých pirátů, takže PC logicky až na konec.
      • Tady ti někdo něco určitě vysvětlí .... většina zdejších sou malé děcka co hrají wow a tvrdí jak není navykové a jak je vypilované ze všech stran a nakonec když jim doujdou komenty začnou máchat urážkama jako by stebou chodily každý ven po dobu 8 let ven a znaly tě líp jak sami sebe
        docela si zvykneš když je budeš u každého příspěvku flamowat a pohrdat tak něma *1*
        ale nesouhlasím stebou krade se dost jak na pc tak xbox takže tvůj vyrok byl nemýstný
      • Uprednostnuji napred ty jednodussi platformy. A o te piratske majorite neco vis z vlastni zkusenosti,nebo jsi jen cetl zasveceny clanek nekde na idnes ?
        Koneckoncu u ''vas'' na konzolich se nepirati(podle tebe),proto si muzete dovolit mit o 300Kc drazsi hru. U jinch titulu to oproti PC dela jeste mnohem vice. Takze vam to preji.
        • Pravicový bulvár idnes nečtu. A co se týká té jednoduchosti, tak naprogramovat hru na konzoli je mnohem složitější než na PC. To že se na konzolích nepirátí jsem napsal kde ty chytráku? Opravdu miluju takové lidi, co umí jen všechno překrucovat a plácat nesmysly.
          • Cajk
            to se asi zrovna zbožňuješ:)
            • Přesně to jsem čekal, tak mi místo trpaných urážek napiš, kde jsem překroutil fakta nebo napsal nějaký nesmysl? Čekám na konkrétní příklad, v opačném případě jsi pro mě stejný blb jako ti ostatní.
        • On Streptokok bude nejspis jen hloupy troll, nebo frustrovany konzolista nespokojeny se slabym vykonem sve pseudo-next gen konzole.
          Ja ho ale chapu, koukat na rozplizle textury, hrat hry s autoaimem a v multiplayeru pomalu nepoznat co je to dedikovany server, to by ve me taky vzbuzovalo zurivost *15*
          • Cajk
            spíš nechápe, že na konzolích se sice pirátí ještě víc než na PC, ovšem taky se toho na ně víc koupí, díky většímu rozšíření..
            • Hezky mě tu pomlouváte vy inteligenti a přitom mě ani neznáte. Já jsem PCčkář (konfiguraci psát nebudu, stejně by mi ji tady nikdo nevěřil :-), akorát jsem objektivní člověk a realista. Vlastním sice i Nintendo Wii a PS3, ale většinu herního času trávím na PC.

A když už řešíte pirátskou verzi Xboxu, tak ne každý si umí upravit konzoli tak, aby na ní fungovaly pirátské hry, zatímco stáhnout a nainstalovat pirátskou hru na PC umí každý debílek.

A mimochodem, já sám část PC her stahuji načerno a kupuji jen některé, takže jsem také zhovadilý pirát. Ale pořád lepší než kdybych byl pokrytec.
      • No hlavně že prátská verze na x60 je venku už asi čtrnáct dní. To jen tak k těm zhovadilým pirátům...
  • je to vážne tak zlý? když nic jiného alespoň atmosféra a originální nápad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit