Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Yes!! Eště bych chtěl aby vydali Code veronica na PC a prostě ty starý klasiky!! Třeba překopat RE 1, 2, 3 aby šlo v pohodě na novejch PC, mám s tím nějaký problémy když to nainstaluju, hádá se mi to s grafickou kartou a tak. Nvm ale dvojka mi nenajde nikdy mojí graf. kartu a najít správný nastavení aby se to hrálo normállně bez nějakejch grafickejch glitchů je dost na palici. až nemožný. Nevíte někdo jak na to třeba?
    • ZvacA
      Jo, tak ony PC verze prvních třech dílů jsou veselost sama o sobě. S nevyužitím grafárny na plno mám osobně zkušenost u Resiho 3. Hra jede v pohodě, ale vylepšení textur a vyhlazenost postav se nekoná, a bez efektu jsou i grafické packy. Hra sama o sobě nevypadá katastrofálně, ale okolí v některých částí vypadá dost vyblitě a sebelepší nastavení konfigurace nepomáhá (samo o sobě to taky moc k ladění není). To prostě přisuzuju konverzi. Je však zajímavý, že u Resiho 2 jsem nic podobnýho nezaznamenal, graficky to vypadalo jak původně PC verze Resiho vypadat měla, ale zase nastával problém s nenačítajícími se uloženými pozicemi a pády hry při animacích a perlou byla nepochopitelně se v některých částech snižující rychlost záběru bez ohledu na to, na jaké sestavě se hrálo. Dokonce bylo jedno, zda člověk měl originál nebo staženou verzi - problémy pořád stejný. O prvním Residentu jako PC verzi se ani nebavím, to byl konverzní pr*ser už od vydání, hlavně vizuálně.

      Pokud člověk chce nějak pořešit úplně všechny Biohazard díly, tak jak řekl kolega hore, emulátory to jistí. Ovšem taky osobně čekám, že se snad někdy dočkáme hodně silné kompilace alespoň prvních třech dílů na PC v jedné krabici. Prozatím se něčeho podobnýho, byť jen digitální distribucí těší jen majitelé PSka a to ještě jen exkluzivně pro Japonce nebo se to mohlo dovolit pořídit v rámci předobjednávek s RE6.
    • Emuluj PS1.
      • Cypri
        No jo vlastně! :D Jsi mi připoměl že tim mi to pak vlastně šlo. A nevite někdo o emulatoru (kterej opravdu funguje) co emuluje PS2 hry? Ja tu mam originalku Code Veronica ale můj toustovač už odmítá správně čísty disky.
        • PCSX2. Potřebuješ to umět nastavit a mít dost silný PC.
  • Doufám, že Capcomu docvakne po úspěších této hry, co hráči skutečně chtějí. Hororová atmosféra třech zaoceánských lodí, potvor, solárního města napadeného Huntery a mnohá další. Jinak Raid mod s novými charaktery jako je Hunk a prý další, to bude rozjezd. Hru jsem dohrál už třikrát. Na nejtěžší obtížnosti Abyss fakt nářez a zde přibude prý ještě jedna obtížnější. :-)
  • Neví se o tom náhodou už tak 2 až 3 měsíce?
    • sleepless
      Asi myslíš nějaké spekulace, ale oficiálně byla hra oznámena dnes.
  • Bomba, tohle si koupím už jen díky Jill Valentine *14*
  • Veskoslav
    Po posledních dvou hrůzách ze série RE jsem značně skeptický.
    • ZvacA
      Revelations na 3DS rozhodně nedopadl špatně. Sice je to takový "osekaný" nositel tradiční biohazard hratelnosti a atmosféry, ale v posledních dvou letech to je od Capcomu ten nejlepší díl značky. Alespoň jím Capcom ukázal, že survival-horor umí dělat i nepůvodní studio, přestože by bylo co pilovat. Jediná obava, která tak teoreticky zůstává, je jen ta konverze.
      • To ano, jsem si projížděl cut sceny a vypadá to atmosféricky, graficky i dějově dobře...ale nejde mi do makovice ten úlet s podivným účesem slečny Rachael, jejíma vyšpulenými prsami a podivný outfit Jessicy na lodi. Jako "resident evil babes" beru, ale toto mi vyloženě trhalo oči.
        • Jessica se asi nechala inspirovat Shakirou a jejím videoklipem She Wolf XD Ta noha okrytá je prostě úlet a ani mi to nepřipadá nějak "sexy". Když už, tak obě přeci XD Rachel je sice divná, každopádně ten účes bude později dekorací neodbytné příšery. Trochu mi připomíná Samaru z hororu Kruh. Jinak Jill je ve hře dle mě nejpohlednější ;-)
          • Asi tak...a to jako z těch flash záběrů "tehdá" vypadala Jess dobře, jsem ji ani nepoznal :)
  • asi aj v capcome zistili ze re 6 bol dopad ked nam teraz idu naservirovat toto
  • kovar.jakub
    Tak teď nevím, jestli si to koupit na 3DS nebo počkat na WiiU verzi...
  • Aj pro PC jo? Sakra, to by mohlo být dobrý.
    • Veskoslav
      Předposlední díl RE taky byl na pc a že by to zrovna tohle bylo zárukou:)
      • Tak podle mě se pětka celkem dala. Ale jasně, čtyřka byla lepší. Šestku si zahraju až vyjde na PC.

        Ale Revelations mělo na 3DS hodně pozitivní ohlasy, takže doufám, že bude dobrý.
        • Veskoslav
          Já spíše myslel Racoon City:)To je poslední RE hra na pc.
          • Aha. Jo, to byla sračka, to nepočítám.
          • Když přivřeš obě oči a odmyslíš si Vectorovu kamufláž a kauzy s Leonem a spol. (jakožto cannon do kterého bych už nerýpal), tak mi to příjde jako zajímavý background pro Umbrella v té době...co se týče herního zpracování, to je jiná kapitola :)
            • ZvacA
              Právě to zpracování, který Operation Raccoon city ve výsledku drží u kvalitativního dna, je tím největším problémem. Jinak je to opravdu zajímavý exkurs do RE světa zase trochu jinak, ale s nápadem a potenciálem. Pro většinu lidí je negativum tohoto dílu už tradičně a jednoduše v tom, že se koncepčně nejedná o "klasického Resiho s klasickými mechanismy ", čímž je to automaticky hovadina. Ovšem vtělit se do členů elitních USS jednotek Umbrelly v událostech posledního týdne Raccoon city má něco do sebe i s tím, že je to mimo kánon a mimo původní žánr. Pokud člověk překousne zbytečné technické a hratelnostní chyby, tak jako alternativní univerzum v rámci série to není špatná věc. Škoda jen té přílišné přehnanosti a chaosu některých prvků i zbytečného hledání vzoru ve filmové verzi (viz Nemesis, koncept Umbrelly), stejně tak jako hratelnostní nevyváženosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit