Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    takže další slátanina co nemá s RE nic společného... RE7 byl odpad a zdá se, že série bude dál upadat. Holt prostě je třeba doufat, že taky budou vznikat remaky.

    • Sierra117

      Proc odpad? Jen kvůli kánonu? Ty hraješ RE kvůli příběhu? 🙃 sedmička je skvělej návrat k hororovejm kořenům. A připomíná původní RE víc než cokoli  od RE 3 výš. 

      • TheGGG

        ne, s RE to nemá nic společného, ani hratelností, ani stylizací, ani dějem. A ano, jedna z věcí co mě na RE baví jsou postavy a lore, druhá je téma bioterorismu stylová monstra a zajímavé lokace. RE7 nemělo ani jedno... ta hra vůbec neměla být pojmenována resident evil, protože to prostě RE nebyl.

        RE nikdy nebyl primitivní red neck texaský masakr horor, plný trapných vidláků... jakýkoliv japonský feeling z předchozích dílů se kompletně vypařil, postavy byly nudné, FPS pohled otřesný, lokace nezajímavé, nechutnosti nucené, monstra slabota a propojení s lore nestálo za nic. Meh 3/10

        • Sierra117

          Hratelností to nemá s RE nic společného? a RE6 má třeba s hratelností RE1 společného kolik ? :) Stylizací a návrhem úrovní mi to přijde víc RE než cokoli od RE3 >, Postavy sice jsou ikonické, ale navzdory tomu jsou plochý jak kdyby je přejel parní válec a lore ta 7 jen rozšiřuje, nijak ho oproti ostatním dílům nemění. Za mě je RE7 po prvních dvou dílech nejlepší díl. Ty další přeakčněný mi naopak hratelností nesedí do RE. To je stejné jako říct že RE nikdy nebyl o náboženských kultech... a Voila 4tej RE! A tam ti vidláci nevadí ? :)... Postavy byly stejně nudné jako ve všech RE, protože postavy RE prochází vývojem napříč díly mimo záběrově :) což jim na atraktivitě nijak nepřidává. Nechutnosti nucené jsou v každém díle RE.... 

  • Inquisitor

    Takže úplně jiná hra se značkou Resident Evil aby se to dobře prodávalo.

  • uher

    No to mě teda moc nepotěšilo. Pohled z první osoby, okultismus, halucinace... o nic z toho v takové sérii nestojím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit