Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peca

Dragons Dogma 2 jsem si nakonec koupil a není to špatné. 

Líbí se mi převážně nutnost mít vyváženou partu, silná monstra na které je potřeba taktika a rozmysl, mágové kteří jsou vyloženě správný "glass cannon". 

Je pravda, že od Capcomu jsem po Resident Evilech čekal lepší vizual a optimalizaci. Přece jen to vypadá hůř než stařičký zaklínač 3 a framerate padá dolů i na 4090 RTX. Těžko říct nakolik je to Denuvem. 

S těmi mikrotransakcemi to není podle mého názoru tak horké. 

• neviem ci si necital recenziu/recenzie, pripadne nepostrehol na nete ze to nie je Denuvom ale prilisnou zatazou na CPU. a je jedno ako silne GPU mas, (a vlastne je takmer jedno ake silne CPU mas :D )

• Derp_1337

Ten technický stav je otřesný. Sám sis uvědomil, že FPS padají i na RTX 4090. Přičemž RTX 4080 a 4090 má jenom cca 1% hráčů (dle Steam HW survey). Absolutní většina hráčů má PC s horším výkonem a ty propady jsou mnohem horší.

Kdyby ta hra aspoň vypada fakt hezky (jako třeba AW2), tak by se ten horší výkon dal pochopit. Ale ten vizuál je zastaralý.

• delO

Koupeno dvakrát, abych podpořil Capcom proti těm lunetikum s mikro.  

Ano, tak dobrý to je. 

• toka

Moment moment. Já myslel, že právě Capcom je lunetik s mikro. Něco tu nesedí.

• I takove pochybne kulty maji sve uctivace.

• krutim hlavou, nad takymito rozhodnutiami dnesnych deti (vsetko co ma pod 30 je imho dieta :P )

ak niekedy skusim tuto hru, bude to az ked to riadne opatchuju. alebo mi tvrdis ze ti to ide v pohode?

• delO

33

• tak by som cakal viacej rozumu a uz ako taky prehlad.

ale kludne vysvetli preco kupene 2x, ten idty produkt. (pochopim ako darcek dokamu a podobne, alebo pripadne standartna verzia a kolektorka, ale ma to vobec kolektorku?)

• delO

PC a PS5, chci platinku z teto hry.

• Smegma

A jak to dopadlo? Máš ji? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit