Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych bral Residenta 1. Doteď ty remaky pokrývaly všechno jen né příběh Chrise Redfielda, což by správně mělo začít právě jedničkou. VII a Village ho znovu představily novým hráčům, ale celé jeho backstory začíná právě v originále, kde taky vystupuje Jill sendvič. Bylo by podle mně správné začít právě tam, pokud chtějí rozjet "2. kapitolu" remaků, soustředěnou čistě na Chrise a Jill. Bral bych remaky v tomhle pořadí: RE1 -> Code Veronica -> 5tka. A tam to zabalil. Šestka by potřebovala reboot, né remake.

    Mimochodem protože jednička byla první představení celého RE světa a konceptu zombíků, bral bych ji z prvního pohledu a s velkým důrazem na horor a strach i z jediného zombíka, protože celý tým je tou dobou ještě nezkušený co se biozbraní týče. Hezký pomalý a skoro až paranormální postup tím sídlem, atmosféra jako v sedmičce, Jill a Chris oba by měli rozklepané a nepřesné zbraně, každý zombík by měl víc životů než obvykle a munice by bylo málo.. fakt vrátit se spíš ke stylu sedmičky a udělat to co nejděsivější z prvního pohledu.. aspoň by se to tak odlišilo od původního starého remaku a taky od remaků momentálních.

    • Skoro jako bych to psal já. <3 Naprosto stejný názor až na jedinou věc a tou by je nechuť hrát jedničku ve 1st person stylu. Ponechal bych hezky 3rd person a určitě i tu hororovost, stísněnost, beznaděj, málo munice - každá rána se počítá. Za to hned plácnout Code Veronica, RE Zero a pak už si to mohou strčit za klobouk, od pětky už pro mě tak nějak "pravý" RE skončil. Stále nechápu popularitu 4ky, ale ještě to dokáži "překousnout". Pak už to imho není vůbec Resident Evil, ale něco úplně jiného jen pod stejnou značkou...

      Jen doufám, že další díly nehodlají osekat jako 3ku, která jě pro mě absolutní srdcovka a remake byl velice slušný, ale ostudně krátký. Tu Clocktower jim do smrti nezapomenu!!!

  • Nintentydyt

    V případě re5 nešlo o vyložený propadák? Já myslel, že je to stále nejprodávanější díl série.

  • frank.horigan

    Jednoznačně Veronica. Je to původně “primární 3 díl”, a je to rozšířené na omezený pocět plaforem, plno fanoušků RE včetně mě to nemělo šanci potkat.

    GC verze na Dolphinu je už dnes fakt jen pro otrlé. Nedokončil jsem to

  • RE:Code Veronica nebo  RE: Trilogy  pro nové konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit