Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyrastal som na ZX Spectrum a Amige. Hra je skvelý návrat v perfektnom spracovaní. Všetkým odporúčam. Len škoda bossov na konci. Nemám ich rád všeobecne v hrách. Dať nakoniec veľkú príšeru mi trochu príde ako, že nič lepšie som nevymyslel.
  • miluju hru braid
  • Marllone
    Opravdu? A já si říkal, proč se mi ten OST tak líbí *1* Dolar Fields poslouchám už od dob Mirrors Edge.
  • World of Goo, Limbo, Defcon, Plants vs Zombies, Night sky.....
  • Já si dovolím: Braid, Geometry Wars, Machinarium, Meat Boy, Gemini Rue a mimo soutěž fenomén Minecraft. Ale těch her mě pochopitelně napadá mnohem více.
  • Jo, moc rychle čtu příspěvky. Prostě jsem to myslel tak, že zatímco Unreal zní líp než český překlad, tak aliení planeta je takový ehm. A ano, staré UTčko je prostě super, to už nepopře nikdo.
  • 13_11
    Taky nikdo nepsal nic o "nereálném"; Neskutečný turnaj, Neskutečné klání, Neskutečný boj či zápas. Přesně tak, angličtina tomu dává punc "exotiky", ale pro tamní to zní stejně fádně jako nám český překlad. Hra je to ale neskutečná!
  • No zrovna nereálný mi zní hůře a navíc je to kvůli mé srdcovce Unreal Tournament. Nerealný Turnaj zní taky hůře. *3*
  • Neni nativni 1280:1024 ?
  • napis 5 příkladu od roku 2006 do roku 2011
  • 9/10? Proč ne? Grafika je krásná, hudba taky a hratelnost si bere to nejzábavnější z různých her. Připadá mě to, že si to vzalo ten vystřelovací provaz a tlakovou funkci pušky z Liera (starý realtime Wormsy), z Wormsů jetpack a z Half Life Gravity Gun. Dohromady to dá extrémně zábavnou 2D hopsačko střílečku. Jen jedna věc mě pekelně naštvala. Nemožnost si zvolit menší rozlišení jak 1280*720. To se zbláznili? Každá hra umožňuje si zvolit menší rozlišení. Na mé obrazovce 4:3 je to zdeformovany a maly, protože nativně hraju v 1024*768.
  • Tato hra je krásná hlavně kvůli hraně s bezpečím a nebezpečím. Svět Capsized je skvělý příklad skloubení užasného světa s brutalitou která na cestovatele z jiného světa na planetě čeká. Netvrdím že příběh je prvotřídní ale bavil mě a užil jsem i více něz u novějších her. K tomu soundtrack skvěle dotvářel i tak dobrou atmosféru. Tuto hru doporučuji.
  • Ad hudba - určitě ji nevytvořil někdo za týden u počítače *1*
    jedná se o takřka kompletní album od Solar Fields - Movements /2009/ *3*
  • 9/10? To jako vážně? Podle toho co jsem viděl v demu bych řekl nic moc.
    Z podobnýho typu her je určitě mnohem zajímavější a propracovanější Aquaria nebo novější Trine.
  • kde to najdu na xbox live arcade? celý jsem to prolezl ale nenašel jsem to..že by problém s českým účtem??
  • fixcz
    Třeba: http://indiegames.com/index.html
  • Podle toho, jak píšeš, jsi malé dítě ty. Zkus pochopit, že indie hry se mohou měřit s přehypovanými AAA tituly (a kolikrát jsou lepší).
  • 9 bodu xDDD to uz fakt neni mozný stejne jako shogun 2 takze ted uz je jasný ze to hodnocení je prehnaný jako by to hodnotilo mali dite bud hodne malo(to znamená 7) nebo nejvíc
  • Nikdo tu nezmínil starší ale velice graficky podobnou Aquariu, kterou mi tato hra velmi připomněla.
  • Ja jsem si vzpomnel zase na SEGA hru Alien Soldier :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit