-
Streamovani her uz je realita neznate onlive.com ? Zadara si tam muzete vyzkouset snad vice jak desitku her.
-
-
Znám a ty umíš číst xD
-
-
Zda je to budoucnost - je na každém z nás. Vývoj je ale nevyhnutelný.
Steam hodnotím pozitivně. Myslím , že OnLive je také skvělý. Bohužel má takové ty "porodní" bolesti, takže ne každému funguje. OnLive bude něco zcela výjmečného, pokud tedy jim vyjde další rozšiřování a celková stabilizace toho systému.Určitě se podělte o svůj názor, byl bych za to rád. -
-
100% souhlas
-
-
Klidně si tu digitální distribuci mějte ale opovažte se rušit prodej her na discích. Dost by jste tím nasraly miliony lidí po celém světě co mají radši v ruce něco hmatatelného. Ceny her se stejně nesníží takže jim jde jen o to vydělat ještě víc za menší náklady.
-
-
Tak to asi budeš zklamaný, v tomhle je budoucnost. Už jen čekám na IPO nějaké společnosti zabývající se streamingem her, programů, hudby atd. Ale kdo ví, jestli na tomhle už nepracujou v Applu. S nimi už ten zobáček tolik nosmočíme.
-
-
Tohle žádná budoucnost neni jen způsob jak ještě víc vydělat. Pokud zruší hry na médiích jejich mínus protože pak pro mě nebude rozdíl jestli si hru koupim nebo stahnu zdarma tak jako tak budu mít to samé.
-
-
Streamovanou hru si nestáhneš *3*
-
-
Snad ti došlo co jsem myslel tím stáhnout zdarma.
-
-
Spíš nechápu co tu řešíš. Na steam kašlu nikdy ho nebudu používat takže mě nezajímá co tam je nebo neni.
-
Došlo, ale nevím, jestli jsi pochopil, co ti říkám já :) Není streamovaná, jako steamovaná imho :D
-
-
-
-
-
-
Ja nechi digitalni distribuci! Prijdu o ten sladky pocit, kdyz se na neco tesim, ono to vyjde, netrpelive ocekavam az mi to dorazi a pak prichazi ono rozbaleni, vune nove krabicky a vystaveni nekam do policky a jsem naprosto spokojen *2*
-
-
Jo a to nemluvim o nejakych sberatelskych kouscich, to si budu moci take koupit a oni mi pak poslou bonus postou?!
-
-
Bohužel mají asi pravdu. Digitalní distribuce je pro vydavatele velmi výhodná, protože mu zaručuje nepřenositelnost licence (neprodejnost) a extrémně vysokou marži z prodeje. Kromě toho je globální a mimořádně levná. To vše samozřejmě prudce snižuje hodnotu jakéhokoli produktu, který se tímto způsobem prodává. Na steamu je pro mě maximální limit 200 Kč za hru, ale i ten je snad až příliš vysoký, takže si ho raději snížím na 150 Kč. Stejně nemám ani na to :-), takže vlastně o nic nejde. Prostě pak přestanu hry kupovat úplně a problém bude vyřešen. *3*
-
Me je digitalni distribuce ukradena. Chci mit doma disk v krabicce, pokud mozno sberatelske vydani necim ozvlastnene. Steam pouzivam, jen kdyz je nezbytny pro spusteni hry - ne pro kupovani her. Dokud bude hra co chci k dostatni krabicove, zvolim pokazde tuto moznost.
-
Digitální distribuce je imho první krok, druhým bude stream her (hudby, filmů, etc.), na tohle se těším ještě víc. Přístup ke stejným hrám z mobilu, z konzole, PC, tabletu, to bude vážně super.
-
Napiklad teraz nejde nic kupit na Steame. *1* *9* Ani wishlist nejde.
-
Jedinej důvod proč kupovat hru film atd je hezký obal manuál popřípadě nějaký bonus atd.
pokud toto odpadne nevidím jediný důvod proč něco kupovat. -
-
Aky pekny obal a manual? Dnes ma 99% titulov manual v podobe poondenej A5, kde vacsinu zaberaju blbosti ako eula a varovanie pred epilepsiou. Obalom je dnes obycajny DVD obal, ktory kupim za par supov v tescu a booklet vytlacim na tlaciarni.
Casy hodnotnych krabic su uz bohuzial prec (skutocne krabice maju dnes len zberatelske edicie). -
-
Bohužel je to tak, hry v hnusným DVD obalu a velice často bez kompletního papírovýho manuálu jsou dnes už, z nějakýho zvláštního důvodu, standardem. :( A téměř vždy to korunuje přítomnost nějaký ohavný ochrany, která otravuje s vložením disku do mechaniky kvůli spuštění hry.
Pokud se maj věci takhle pak už nevidím důvod proč kupovat hry na fyzickým médiu když si to můžu během chvilky za pár šupů koupit a stáhnout, samo se mi to opatchuje a už nemusím nic řešit.
-
-
A co třeba tisíce hodin, které na tom strávili autoři? I když, podle tvého příspěvku soudím, že ty jsi nejspíš zvyklý pracovat bez nároku na odměnu.
-
-
*10* *10* *10*