Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    Není nic ošemetnějšího než slepě věřit "legendám" . Zrovna legendární herní vývojáři jsou něco jako druh škodné ! Jistě kdysi snad vytvořili všemi obdivovaný koncept , který se možná i ujal , ale bohužel technologie i obecenstvo se mění a málo kdo z nich si je schopen střízlivě přiznat , že udržet se na špici , zvlášť když vypadli z oboru , roky paběrkovali u třetiřadých projektů či vykonávali pomocné a konzultační práce jako externisté není a ani nebude možné . Celé to halo kolem Kickstarteru , znovuobjevených herních principů , Tima Shaffera , Briana Farga , Chrise Robertse a dalších zatím vychází jako solidní bublina s mizernými výsledky , ale pravidelně nataženou rukou k dojení slepých ovcí ...

Vím co chci hrát a mám reálnou možnost srovnávat , takže Next Car Game tu není jen tak do větru - chci hrát carmageddon s jeho pravidly , ale na enginu Next Cart Race , případně s možnostmi které by remake 1:1.5 ospravedlňovaly . Ok to se mi nesplní , ale potom by si měli u Stainless uvědomit , že podobně se na jejich dítko kouká spousta bývalých fanoušků jejich série a vidí neoddiskutovatelné - V současné podobě má Reincarnation existenční problém . Dobrá možná tak do budgetu za pár dolarů , protože technicky působí víc , než jen jako ten povědomý závan z léty neotvírané herní truhlice ....
  • C-BEAM
    mne je docela jedno aký king robí tú ktorú hru, podstatný je výsledok. Carmageddon: Reincarnation sa mi zatial pozdáva ... i keď niektoré veci zdá sa, že nie sú schopní dotiahnuť a budú mi vo výsledku asi vadiť.
  • nekromant33
    Není to nic jinýho než sleva a bonusy (které beztak už žádnou valnou hodnotu nemají a můžou jen nalákat pár lidí). Kterej early access na steamu ve slevě nebyl? Pokud se tam teda neobjevil za poslední dva měsíce...
  • Je tu někdo z vás plaček taky ten kdo zkoušel alpha verzi? Ono je sice hezký koukat na trailery a na obrázky a remcat jak je to všechno špatně, ale ona je to hra a tu si musíte zahrát abyste pak mohli vůbec něco posuzovat. A srovnávat Carmageddon s Next Car Game, to může vážně jenom ignorant. Toto je zrovna projekt který by si podporu fanoušků zasloužil, proč? Protože na něm pracují legendy, lidi kteří dali herní obci sakra velkej kult. Skalní fanda vůbec nepřemejšlí zdá koupit v early access toto anebo přispět na kickstarter nějaké pofidérní surrealistické adventuře od pár kluků kteří spustili kampaň jen proto aby nemuseli do roboty.
  • ucho
    když zlevňuje hra s předběžným přístupem, něco je špatně...
  • Carmageddon jsem měl hrozně rád, ale nemůžu říct, že by mě tohle moc nadchlo. Technická stránka 10 let pozadu, i v traileru je vidět plno glitchů (ty doskakující krávy myslí vážně?) a stylizace působí hrozně nudně. Tohle mě o kvalitách hry rozhodně nepřesvědčilo.
  • Interstate 76 - na tu hru už sem si dlouho nevzpomněl - to bylo taky cool - ta atmoška byla supr
  • victor
    Přesně tak . Jen lepší grafika z Quarantine neudělá hvězdu dnešních dnů . Ale bral bych feeling starých Interstate 76 - legendární bouráky , spousta volitelných funkčních a zatraceně smrtících gadgetů relativní volnost prostředí a fyzika ..... ale hlavně žádné "Click my twice for instant kill !!! "

Wow o Interstate Outlaws či o MotorGun slyším poprvé , ale na rozdíl od Reincarnation ... pokud by to kdy dodělali mohla by to být mňamka .
  • a co udělat hd edici quarantine???? *1*
  • victor
    Kompletní edice by byla i s TDR2000 ...bohužel Reincarnation má smůlu v tom , že Next Car Game ve fyzice exceluje a Stainless nejsou schopní se jí ani přiblížit (Reklamní Wheels on the Bus mi na této hře zdá být tím nejlepším ..)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit