Přejít na výpis diskuzí
Čas vrátit se do Rapture, BioShock Collection přináší remasterovanou trilogii
30.6.2016 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
13. září? Na konci traileru bylo 16 SEPTEMBER.
-
Jestli spraví i desynchronizovaný titulky, je to jasná koupě, jedničku a dvojku jsem kvůli tomu vynechal :-(
-
Byl bych možná odvařenej, ale vzhledm k ohlášení remaku System Shocka... *1*
-
Jestli se nepletu, tak všechny G4WL (krabice, digital) klíče Bioshock 2 jdou nyní použít na Steamu. U jedničky nevím.
-
Jeden z remasterů, který má opravdu smysl. Bravo.
-
ne
-
Neva, klidně koupím na PS :)
-
Máte chybu v nadpise. Evokuje ako keby hra už vyšla alebo mala vyjsť čoskoro ale podľa článku a videa vyjde až v polovici septembra. Opravte si to lebo ide o zavádzajúci nadpis
-
nektere verze jdou na zaklade kodu na krabici zaregistrovat na steamu. NEvim, zda u Bio to jde take.
-
PC pouze digitálně:)
-
Souhlas do puntíku.
-
Jesus loves me, yes i know! For the bible tells me so.
-
Kolekci si rád koupím, pokud bude v papírové krabici s tím krásným artworkem, který je všude na internetu, kromě tohohle článku. Už kvůli té krabici by to podle mě stálo za to.
-
Mně se zase zdaleka nejvíc líbil Infinite. U prvního dílu jsem čekal něco jako System Shock a byl jsem pak zklamaný, že jsem dostal v podstatě střílečku. U Infinite už jsem čekal střílečku, takže jsem nebyl zklamaný, a navíc mě mnohem víc oslovila ta celková myšlenka, filosofie na pozadí, zpracování a nakonec i zápletka. Pro mě je Infinite jedna z nejlepších her všech dob, pokud jde o příběh a prostředí.
-
Ty brdo dik za upozorneni rovnou sem koupil 1+2 abych to mel hezky komplet az vyjde remaster. *3*
-
Sympatickej krok. Škoda, že na nás, vlastníky krabicovejch originálek z předsteamový éry se to nejspíš nevztahuje.
-
Někomu to holt hlava nepobere no...
-
SUPEEER! Díky za info. Tomu se říká gentlemanská nabídka!!!
And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values! -
Infinite už bylo takové vaření z vody... jednička byla parádní a nej teda až před tím (než jste narazily na finálního bosse).