Přejít na výpis diskuzí
Cauldron bude tvořit mobilní hry, od velkých her si dají pauzu
7.11.2013 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
kdyby nebyli blbí tak udělají upravenou verzi Spellcrossu aby běhala na nových systémech (a nemuselo se to obcházed DOSboxem), dodělají pořádnou lokalizaci do angličtiny (namluvit videa, texty už dřív v anglické verzi měli) a vypustí to na GOG a případně Steam za 5-10 USD ... rozhodně by si ta hra zákazníky našla a ztrátové by to nebylo
-
-
Na steamu je šméček , a celý GOG je na nich postaven .... Tak jaké pochybnosti ?...
-
Ty jsi dobry naivka. Tak extremne pomalou a stereotypni hru ted nikdo hrat nebude ani zadarmo. A to je Spellcross jedna z mych srdcovek.
-
Tou poslední větou si prostě nejsem jist
-
-
pokud udelaj spellcross 2 muzou cekat moje penize na ucte :D
-
Snad je to opravdu jen dočasné, než se ustalí trh s hrami na nextgen konzole. Byla by jich škoda a já se ještě nechci vzdát naděje na pokračování výborného Chasera. Podle mě se měli namísto mobilů vrátit zpět k PC platformě, kde mají největší potenciál využít svých značek jako Chaser a Spellcross. Kdyby udělali nějaké malé pokračování, měli by zajištěný úspěch víc než s přechodem na nějaké mobily...
Držím palce, ať se zase co nejdříve pustí do nějakého většího projektu. Na konzole a nějaký Activision ať se prostě vykašlou. *4* -
Ó Spellcross, jak rád na tuhle hru vzpomínám...
-
-
hmm..mal som dva rôzne cd s hrou a ani z jedného som to nerozchodil...škoda.:/
-
-
mam s tim velky zkusenosti, kdybys chtel pomoct s rozjetim, tak napis na combattitore@seznam.cz
-
-
-
Ako som napisal dnes na twitter, mohli by (teoreticky) skusit lokalny Startovac so Spellcrossom 2, napriklad... Za skusku nic nedaju, teda az na cas potrebny na pripravu kampane, no... hmm.
-
R.I.P *9*
-
mobilne hranie ako hranie budúcnost = osud horší ako smrť ....držím inak Cauldronu palce aby našli financie na Chaser 2, SpellCross 2 a hlavne Spectac
-
Mobilni hry, jsou ac se to nekomu muze zdat jako prehnane... jsou proste "budoucnost". *4*
-
-
Pro tebe zcela určitě, protože ti někdo bude muset v nejbližší době zabavit comp. *3*
-
-
Si nemuze clovek obcas zaslandovat ? *3*
-
-