Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spellcross HD jako nic??
  • kdyby nebyli blbí tak udělají upravenou verzi Spellcrossu aby běhala na nových systémech (a nemuselo se to obcházed DOSboxem), dodělají pořádnou lokalizaci do angličtiny (namluvit videa, texty už dřív v anglické verzi měli) a vypustí to na GOG a případně Steam za 5-10 USD ... rozhodně by si ta hra zákazníky našla a ztrátové by to nebylo
  • pokud udelaj spellcross 2 muzou cekat moje penize na ucte :D
  • Snad je to opravdu jen dočasné, než se ustalí trh s hrami na nextgen konzole. Byla by jich škoda a já se ještě nechci vzdát naděje na pokračování výborného Chasera. Podle mě se měli namísto mobilů vrátit zpět k PC platformě, kde mají největší potenciál využít svých značek jako Chaser a Spellcross. Kdyby udělali nějaké malé pokračování, měli by zajištěný úspěch víc než s přechodem na nějaké mobily...

Držím palce, ať se zase co nejdříve pustí do nějakého většího projektu. Na konzole a nějaký Activision ať se prostě vykašlou. *4*
  • Jack1947
    Si nemuze clovek obcas zaslandovat ? *3*
  • tomocz
    Ó Spellcross, jak rád na tuhle hru vzpomínám...
  • MickTheMage
    Ako som napisal dnes na twitter, mohli by (teoreticky) skusit lokalny Startovac so Spellcrossom 2, napriklad... Za skusku nic nedaju, teda az na cas potrebny na pripravu kampane, no... hmm.
  • Pro tebe zcela určitě, protože ti někdo bude muset v nejbližší době zabavit comp. *3*
  • R.I.P *9*
  • maros.goc
    mobilne hranie ako hranie budúcnost = osud horší ako smrť ....držím inak Cauldronu palce aby našli financie na Chaser 2, SpellCross 2 a hlavne Spectac
  • Jack1947
    Mobilni hry, jsou ac se to nekomu muze zdat jako prehnane... jsou proste "budoucnost". *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit