Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytrá matematika. Další platforma zvýší počet obyvatelů universa EVE. Dust donutí plno lidí vyzkoušet i EVE. Kdyby to bylo jen na pc, piloti by přebíhali mezi Dust a EVE. Vždycy jsem CCP fandil. Asi si EVE znova reaktivuju.
  • jindra.veliky
    Nechapu proc to delaj na PS3 a ne na PC kdyz to ma byt propojeny s PC only hrou. *8*
    • PS3Hrac
      Jakmile něco nevíde na PC tak hned všichni nadávají si kupte konzoli,kdyby vycházelo všechno na PC i konzole tak konzole by ani nepřežili třeba mě za to ukamenujte mě je to jedno já mám PS3 Dust 514 Betu a jsem spokojený taky nenadávám že na konzolích není taková grafika jako na PC a hry typu Diablo,WoW a další PC only tituly :D

Vím že se to této hry netýká ale PC pomalu upadá kvůli rostoucímu piráctví a už vůbec celý herní průmysl kvůli vývojářům a jejich honbě za penězi.
      • Já budu reagovat na druhou část tvého postu, a to tu o "vývojářích honících se za penězi".

Pokud se živíš sám, možná víš, že k životu peníze potřeba jsou. Předpokládat, že vývojář dělá hry proto, že je miluje, je správné (protože by jinak dělal v klidnějším a na peníze bohatším odvětví), ale myslet si, že on ty peníze, co potřebuješ ty, nepotřebuje, je bohapustá blbost.

Takže asi tak...
        • PS3Hrac
          Ale tohle se o všech vývojářích např. EA a další společnosti udělali z vývojářů pouze zlatokopy udělají hru s hrozným singleplayerem,multiplayerem,příběhem,grafikou atd. a kvůli značce si to lidi stejně koupí a potom když zjistí že to funguje tak se toho chytnou :/

Takže asi tak...
      • pf, to je zas kec. PC pomalu upadá kvůli rostoucímu piráctví ..
    • Musíš to brát z té lepší stránky, netřeba se rozhodovat, jestli hrát tohle nebo Planetside 2. Taková situace by (aspoň pro mě) byla mnohem horší.
    • Asi tak. Dokazal bych to pochopit kdyby to nebyla zrovna FPS, ale takto........ zajimalo by me, co je k tomu asi tak vedlo.
    • Protože je jednodušší a levnější udělat to na jednu jedinou odladěnou konfiguraci? Na té si otestovat ekonomickou funkčnost toho modelu a pak se teprve rozhodnout, zda vůbec dělat nějakou verzi portu na další konzoli (případně next-gen) a dále na PC?
      Nepochybujte o tom, že pokud to bude trhák, nemá CCP v rukávu plán o rozšíření DUST na ostatní platformy.
      Tohle není WoW klon. Ani aukční brak ala Diablo.
      • Reaguju na tvou odpověď na mě, ale nějak mě to nechce nechat, tak alespoň takhle... :)

Sám určitě víš, že ve vývoji to může být cokoli, klidně i nabídka Sony na support a peníze v případě kdy to bude PS3 only, vůbec bych se tomu nedivil. Další možností je to, že chtěli zaplnit díru v trhu. Na konzolích free-to-play opravdu není. Bohužel, Microsoft má vcelku striktní finanční politiku s multiplayer = gold account, což vlastně porušuje jednu z myšlenek free-to-play a dohodnout se s nimi je v tomhle docela problém. Třetí možností je ryze praktická kombinace toho, že chtěli jen jednu platformu pro začátek, tak rozhodili sítě, našli nejlepší nabídku a vzali jí. Rozhodně bych to ale neviděl ve složitosti/snadnosti vývoje na PS3, zvlášť když mají firmu plnou PC only programátorů tvořících jiné projekty :)
        • Což v zásadě potvrzuje mou původní myšlenku, že zvolili v danou chvíli z vlastního pohledu ekonomicky nejvhodnější variantu pro daný projekt a z nějakého důvodu to nebylo PC ale PS3. A protože vstupují na "pole neorané" - MMO pro konzole, sami nemají s konzolemi zkušenosti, navíc cross/platform projekt v jednom universu, nonWOW koncept - tak to testují na jedné platformě. A pokud bude úspěšná je značná šance, že další budou následovat.
          Jediné, v čem jsem tedy zřejmě mimo je myšlenka s "přívětivostí platformy PS3".
  • Jako hrac EVE poprve v zivote lituji,ze nemam konzoli *2*
    • Tos nelitoval ani po Unchartred ? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit