Přejít na výpis diskuzí
CCP ruší upírské MMO World of Darkness, soustředí se na vývoj EVE
14.4.2014 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Jsem zklamán hry Vampire: The Masquerade mají skvělé lore a docela jsem se těšil. Asi se budu muset vrátit k Bloodlines, ještě jsem nehrál za Nosferatu:)
-
Šajze.
-
Tak si zase nekousnu do šťavnatého krku *13*, už jsem brousil špičáky.
-
Do háje! Tohle mě fakt naštvalo. To pro mě znamená, že nemám naději na dobré mmo. Proč kupovali White Wolf?!
-
Pro mě dobrá zpráva. Upíry moc nemusím a číst si sem tam ty zprávy o tom co se odehraje v Eve je lahoda(ač to asi nikdy hrát nebudu).
-
prijebanci sa sustredia na hru co ma 50k players online worldwide gj gj a zrusia mmo co robia pomaly 4 roky
-
-
Skoč do zdi. Eve je pro mě jediné použitelné mmo u kterého jsem schopný vydržet měsíce i roky.
-
-
Lepsi nez aby se poustely do jinych vod... zustat hezky tam kde jim to funguje. To si myslim aspon ja.
Padák tem zamestanacum je zas 2vec no, to jsou asi vedlejsi ztraty - to hrace zajimat tolik nemusi. Stejnak se uchyti jinde a zrejme lepe.
No i kdyz je pravda sakra 4roky na necem delat a ted to zrusit to chce nutnou davku neceho bud velmi hloupeho a nebo mit v zaloze jine plany... jinak se to pochopit asi moc neda. -
škoda, takže stále není na trhu kvalitní mmorpg *13*
-
Tak to je vážně škoda ... *9*
-
Tak toto je obrovská škoda. Sandbox MMO na trhu takřka úplně chybí.