Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Do háje! Tohle mě fakt naštvalo. To pro mě znamená, že nemám naději na dobré mmo. Proč kupovali White Wolf?!
  • eStar
    Skoč do zdi. Eve je pro mě jediné použitelné mmo u kterého jsem schopný vydržet měsíce i roky.
  • Pro mě dobrá zpráva. Upíry moc nemusím a číst si sem tam ty zprávy o tom co se odehraje v Eve je lahoda(ač to asi nikdy hrát nebudu).
  • prijebanci sa sustredia na hru co ma 50k players online worldwide gj gj a zrusia mmo co robia pomaly 4 roky
  • Hmm, jak to vlastně dopadlo s Dustem? Prostě malé prodeje? Snaží se to ještě nějak vzkřísit?

Jinak to skoro vypadá, že CCP nic jiného než EVE neumí. Nebo ono by asi umělo, ale jestli se snaží udělat titul, který dorovná úspěch EVE, tak moc šancí nemají ani oni, řekl bych. Ale rozhodně by z CCP mohly vylézt ještě zajímavé věci (asi teda sandboxy).
  • Jack1947
    Lepsi nez aby se poustely do jinych vod... zustat hezky tam kde jim to funguje. To si myslim aspon ja.

Padák tem zamestanacum je zas 2vec no, to jsou asi vedlejsi ztraty - to hrace zajimat tolik nemusi. Stejnak se uchyti jinde a zrejme lepe.

No i kdyz je pravda sakra 4roky na necem delat a ted to zrusit to chce nutnou davku neceho bud velmi hloupeho a nebo mit v zaloze jine plany... jinak se to pochopit asi moc neda.
  • TheGGG
    škoda, takže stále není na trhu kvalitní mmorpg *13*
  • walltar
    Tak to je vážně škoda ... *9*
  • eStar
    WoD nemá se Secred World nic společného. Secred World je klasické theme park mmo zatímco WoD měl být po vzoru EVE sandbox.

Jinak důvody ke zrušení byly dle mého názoru dva.
    Prvním byl neúspěch Dustu což přineslo CCP značné finanční problémy.
    Druhý pak pravděpodobně neúspěch při pokusu aplikovat mechaniky z EVE online do hororového/fantasy prostředí.
  • eStar
    Tak toto je obrovská škoda. Sandbox MMO na trhu takřka úplně chybí.
  • Llour
    No je to rozhodně škoda *13*
  • tonnymontana
    skoda zajimavej namet ale podle videa jsem mel pocit ze koukam na the secred word online coz byl asi i duvod zruseni v podstate dobra hra vse co hraci chteli a brzke zruseni poplatku presednuti na free model s minimem hracu a prazdnym svetem:/ skoda tyhle hry s nadechem kulhanka nebo lovecrafta mam rad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit