Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ja myslim, ze hlavne soudruzi z games.cz by si meli uvedomit, ze v prvni rade je nutno dodrzovat smlouvy. A za druhe bych je prosil, aby sve hovadske nazory prezentovali za sebe a ne za hrace, tedy treba me. S takovymi kecy totiz mohou okouzlit akorat pubertalni teenagery.
  • MishKonn
    Ještě udělá nějaký přešlap EA a (že jich už doteď nebylo málo) nebudeš mít co hrát.
  • smejki
    Ubi dělá kvalitní hry ale má šílenou ochranu -> křáp! -> blacklisted
    GfWL mají i skvělé hry, ale GfWL je neuvěřitelně buzerující -> křáp -> blacklisted
    CoD už od třetího dílu stojí za hovnajs -> blacklist a vzhledem k chování Activisionu i totální ignorace
    Namco má ve vedení zjevné kretény -> blacklisted

tohle jsou totiž jediné možnosti, jak já, jako zákazník, můžu něco ovlivnit. Stěžovat si nehodlám.
  • přidávám se :) škoda že to nemuze udelat i CDproject :-D
  • Jo, ale nevyšlo to jenom na GOGu, jinak s tím nesouhlasím, protože to by všechny ty bonusy, co k tomu byly, byly pouze jako digitální a to je z u takových sběratelských předmětů vyloženě znehodnocení....
  • MishKonn
    Wow...téhle hře dala 99% její kvality zcela očividně absence amerického managementu a ziskuchtivosti americké vydavatelské společnosti, a ono 1% dokáže, když už to je tedy hra, kterou se managementu nepodařilo znehodnotit, alespoň celou tu krásu zažalovat. Ještě jednou, wow, aneb herní svět pod nadvládou velkých herních korporací (zejména Activision, 2K a EA) se řítí do horoucích pekel.
  • jaj promin mě to nedalo nemám rád anti-asijské výroky od čechů *1*
  • Requiem1990
    Já si to chtěl přečíst od něj :D
  • Requiem1990
    Za tohle mám mínus ?:D
    http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher_2
  • Requiem1990
    smejki:Kvuli tomu že pár troubum na vysokých postech straší ve věži?
    To si přece Namco nezaslouží vzhledem ke kvalitě jejich titulů .
    (sorry zapoměl sem "reagovat")
  • Requiem1990
    Já měl za to že na gogu to vyšlo :D
  • ping pong nejspíš sanži se urážet asiaty jen škoda že čr je hodně nízko pod japonskem *1*
  • Requiem1990
    Co je pong?
  • Requiem1990
    Nemyslim si že zrovna Namco má něco takovýho zapotřebí.
  • Kdyby to vydali jen pres gog.com nebo Steam, meli by klid.
  • Odulin
    No fuuuuuuuuj...
  • Leonidasss
    Asi na sebe chtějí upozornit. *7*
  • smejki
    Namco Bandai blacklisted...
  • jedno kdo vyhraje všem seš ukradenej *1*
  • Cajk
    Dejte těm pongům u soudu co proto, kluci:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit