Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt čelí žalobě za odstranění DRM ze Zaklínač 2
8.7.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Tak ja myslim, ze hlavne soudruzi z games.cz by si meli uvedomit, ze v prvni rade je nutno dodrzovat smlouvy. A za druhe bych je prosil, aby sve hovadske nazory prezentovali za sebe a ne za hrace, tedy treba me. S takovymi kecy totiz mohou okouzlit akorat pubertalni teenagery.
-
Ještě udělá nějaký přešlap EA a (že jich už doteď nebylo málo) nebudeš mít co hrát.
-
Ubi dělá kvalitní hry ale má šílenou ochranu -> křáp! -> blacklisted
GfWL mají i skvělé hry, ale GfWL je neuvěřitelně buzerující -> křáp -> blacklisted
CoD už od třetího dílu stojí za hovnajs -> blacklist a vzhledem k chování Activisionu i totální ignorace
Namco má ve vedení zjevné kretény -> blacklisted
tohle jsou totiž jediné možnosti, jak já, jako zákazník, můžu něco ovlivnit. Stěžovat si nehodlám. -
přidávám se :) škoda že to nemuze udelat i CDproject :-D
-
Jo, ale nevyšlo to jenom na GOGu, jinak s tím nesouhlasím, protože to by všechny ty bonusy, co k tomu byly, byly pouze jako digitální a to je z u takových sběratelských předmětů vyloženě znehodnocení....
-
Wow...téhle hře dala 99% její kvality zcela očividně absence amerického managementu a ziskuchtivosti americké vydavatelské společnosti, a ono 1% dokáže, když už to je tedy hra, kterou se managementu nepodařilo znehodnotit, alespoň celou tu krásu zažalovat. Ještě jednou, wow, aneb herní svět pod nadvládou velkých herních korporací (zejména Activision, 2K a EA) se řítí do horoucích pekel.
-
jaj promin mě to nedalo nemám rád anti-asijské výroky od čechů *1*
-
Já si to chtěl přečíst od něj :D
-
Za tohle mám mínus ?:D
http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher_2 -
smejki:Kvuli tomu že pár troubum na vysokých postech straší ve věži?
To si přece Namco nezaslouží vzhledem ke kvalitě jejich titulů .
(sorry zapoměl sem "reagovat") -
Já měl za to že na gogu to vyšlo :D
-
ping pong nejspíš sanži se urážet asiaty jen škoda že čr je hodně nízko pod japonskem *1*
-
Co je pong?
-
Nemyslim si že zrovna Namco má něco takovýho zapotřebí.
-
Kdyby to vydali jen pres gog.com nebo Steam, meli by klid.
-
No fuuuuuuuuj...
-
Asi na sebe chtějí upozornit. *7*
-
Namco Bandai blacklisted...
-
jedno kdo vyhraje všem seš ukradenej *1*
-
Dejte těm pongům u soudu co proto, kluci:))