Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

    Jojo taky... s Johnym sem byl kamos hned.

  • drasta

    Ja si jen rikal jestli jsem o nejakej neprisel. Strasne jsem jim vlastne drzel palce obema a bylo mi uprimne strasne lito ze to dopadlo jak to dopadlo :( Coz je teda asi jedna z nejlepsich recenzi co muzu hre dat protoze u takovyho GTA V me pribeh celkem bavil ale ze bych to nejak prozival to ani nahodou.

  • iSpirit

    stará generace brzdí tu novou, než se nová ukáže, už bude zastaralá. Je to vskutku nešťastně a tyhle dlouhé cykly nejsou pro hráče ideální. Bohužel Sony slepě následuje MS, takže pro spousty hráčů next-gen je zbytečný. Sám jsem letos odehrál dvě hry. Elden Ring a Stray, jinak PS5 ani nezapínám. Na obě hry jsem ve finále PS5 nepotřeboval.

    Cyberpunk je fajn, osobně mi sedl FPS pohled a combat, město je nádherné s nádechem Ghost in the Shell a Akiry, takže se do města rád vrátím, jen je škoda, že to město bylo obsahově tak plytké.

    Cyberpunk mi sedl o mnoho více než W3, který mě ke konci už unudil.

  • MalyZeli

    Ne, jsu k@k@t, sem nejak vytesnil to ze Johny ma byt v DLC. Napadl me konec kde V vede Afterlife. Nevsimej si me.

  • drasta

    U kterejch koncu by davalo smysl ze jsi V a je s tebou porad Johny? :D

    No nic mate pravdu resim blbosti. Jasne ze to daj proste jako dalsi vedlejsi misi a nebude co resit a pokud jste hru dohrali tak se vam jen objevi novej vykricnik. NVM uz mlcim :D

  • iSpirit

    hlavně už by mohli konečně pořešit ty trofeje. To je docela ostuda. Tohle zvládají úplně všichni krom CDP.

  • Slavik_Jenda

    Záleží jak bude rozsáhlé... Je to nějaká doba co CP vyšel. Taky by se mohlo stát, že než výjde to další, tak o něj už nebude zájem...

  • MalyZeli

    Ono by to teoreticky mohlo byt po splneni hlavniho pribehu, u nekterych koncu by to davalo hodne smysl... u jinych zase vubec no.

  • LessPh

    Pockej, ale ty si ten co tady leta hlasal s ostatnimi konzolisty, ze 30FPS musi stacit opravdu kazdemu a ze prechod na 60 FPS nejde poznat, ne??😅😅

  • Takže jako u 90 % DLC k libovolným hrám... Mám na mysli to zasazení doprostřed hlavního příběhu, dalších 9 % jsou prequely. Scénáristicky to na hlavu být nemusí, pokud není hlavní příběh o tom, že jsi v neustálém časovém presu a musíš se dostat na konec co nejdřív. Tedy podle scénáře, zatímco herně je to úplně jedno, naopak tě přímo vybízí abys hledal collectibly a plnil vedlejší úkoly včetně toho v DLC. Což je bohužel taky docela časté.

  • michaelfoucault

    No jak? Velmi jednoduše. DLC se odemkne někde ve čtvrtině - popřípadě uprostřed hry a budeš ho plnit jen tak v mezidobí, stejně jako všechny ostatní aktivity a nepovinné úkoly. Že to bude ze scénáristického hlediska úplně na hlavu je autorům docela jedno. 

  • Obratem davam preorder 😂

  • Carnage666

    Smutný je že CD Projekt potvrdilo, že tohle DLC je první a poslední.

  • matejhanc

    To sedí!

  • drasta

    Nemuzu se dockat. Cyberpunk jsem poprve pustil az po patchi 1.52 a nelituju jediny minuty. Tak moc me open world snad jeste nebavil nikdy. Opravdu excelentne udelana a napsana hra se skvelejma soubojema a gameplayem (kam se sere Witcher).

    Neni to zadny GTA co se tyce detailu v otevrenem svete ale pribeh i souboje jsou svetelny leta pred GTAckem.

    Ne ze by to porad bylo bez bugu musel jsem asi dvakrat nacist hru ze savu aby jsem se dostal dal v questu a par dalsich mensich bugu jsem zazil taky ale jinak uplna parada.

    Ja davam 9/10 a tesim se na DLC. Jen jsou zvedavej jak to naroubujou na postavu co uz ve hre vzhledem k tomu jak to dopadlo.

  • MalyZeli

    Vždycky je to jen byznys. Staré konzole jsou velký trh, teď ale vidí že se to primárně prodává na PC a PS5, tak odstřihnou "zbytečnosti", a budou se soustředit na to co jim vydělává. Celý tento cirkus je vina akcionářů a nejvyššího vedení, kteří vidí jen okamžitý výdělek, ale ne propad důvěry a jejich budoucnost, to už budou tihle nenažranci dávno pryč, nabrali si odměny za dobře odvedenou práci, a nechají ten bordel budoucímu šéfovi.


  • matejhanc

    Logické nevím....řekl bych prostě, že je to z jejich pohledu jediné možné řešení, jak z toho maglajzu, který si upekli, ven. Za mě to ale prostě fér není. Ale to je spíš o pocitu.

    S tím gogem to mám stejně. taky jejich hry kupuju tam.


    Jsem zpátky u toho co jsi říkal....Měli ukázat polský koule a vydat to prostě jen na PC, a novejch konzolích...Nevidim do toho, ale že by nenažranost firmy/akcionářů a snaha to prostě prodávat na všechno, možná i na chytrý ledničky....

  • matejhanc

    Já chápu, že tohle řešení je z jejich pohledu jediný možný...Otázka je: Je to v pohodě? Za mě rozhodně ne.

  • Ano, já třeba na next-gen přešel v podstatě hned. To, že se 60 FPS na nových konzolích stalo standardem, bylo až moc lákavé na to, abych se nervoval u 30 FPS, kde ještě spousta nových her dropovala s frameratem klidně i pod 20 FPS. Problém je spíš v tom, že nove konzole měly od začátku problém s dostupností a až teprve nedávno se začalo dát bez problémů a čekání sehnat i něco jiného než Xbox Series S.

  • Veskoslav

    Hlavně měli brzdit Hype train, co rozjeli. Já si užil a dohrál hru v měsíci vydání a když to srovnám třeba s GTA, když vyšlo na pc, tak to běželo naprosto perfektně. 



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit