Přejít na výpis diskuzí

CD projekt odhalil prostředí RPG Cyberpunk a ukázal REDkit

18.10.2012 | Petr Poláček

66 příspěvků

- 

CDProjekt ma asi nikdy neprestane prekvapovat. :D Teším sa na ďalšie info :D CDProjekt ma asi nikdy neprestane prekvapovat. :D Teším sa na ďalšie info :D
 Mimochodom, jeden používateľ na YouTube dal toto ako hudbu ktorú by si tam vedel predstaviť :)
 http://www.youtube.com/watch?v=Zm_dV4K0z-o
- 

A pokud budou pokračovat jako doposud, nemohu než říci, že se těším na další dospělý titul, který mi za ty peníze prostě stát bude. *5*
- 

Na tohle se opravdu tesim a pokud bude cz tak moje prachy mate jisty panove z cd projectu.
- 

Tyhlety punky jenom každého otravují
- 
                - 

.
- 

ty otravujejs mna osobne
- 
                - 

no jistě

- 

- 

Mluv za sebe. *3*

- 

- 

http://www.youtube.com/watch?v=cGmWwFpNIHg :)
- 

Night city, nic originálnějšího už vymyslet nešlo fakt super. Todle bude jedno velký klišé
- 

Ten úvodní artwork je krutě povedený! Těším se moc. A konečně bych si mohl zahrát Witchera :)
- 

Bude to na konzole?
- 
                - 

Za co ty mínusy? Jen jsem se zeptal. *16*
- 
                - 

S ohledem na tvůj nick asi nešlo jen o "zeptání" :-D
- 
                - 

Fakt jsem to neměl v úmyslu, já jsem hodný člověk.
 To že mám takový nick byl původně záměr na vyvolávání hádek, ale nemám na to čas. Lidi můžu s*át i ve skutečným životě.
 Ale na diskuzního trolla se chytne každej blbec.
- 
                - 

Ovšem, ono s*aní lidí ve skutečným životě je ale výzva hodna velkého umění a mistra, páč tam jsou občas konfrontace a následky při nešikovném tahu fatálnější, než na anonymitou zahalené diskusi. :)
- 
                - 

Málo, přidej!
- 

Dobrá, omlouvám se tedy, že jsem napsal tento dotaz. Hned si půjdu kleknout na hrách, upevním si elektrody na bradavky, na vlarlata si zaháknu dva kameny a budu se mrskat bičem. Zasloužím nejhorší potrestání.
 Spokojeni? *16*
- 

Tak tak. Ikdyž předpokládám, že trollové (speciálně ti zdejší) jsou v reálu 13-letí uhrovatí klučíci, kteří by v reálu ani nikoho nenasrali, protože by svým mutujícím hláskem ze sebe nic nevysoukali, jak by jim bylo stydno...

- 

- 

- 

- 

Zdejší komunita j silně antikonzolová. Ale mínusy dostanu i já, když řeknu, že na PC hraju s XBox360 ovladačem, protože je to pohodlnější (de-facto mám z PC silnější konzoli).

- 

- 

Určitě.Budou tam i funkční hajzly

- 

- 

Vybrali si dobře na motivy téhle deskovky snad ještě žádná počítačová hra nevyšla ....
 (Ale ani SNES Shadowrun není herně úplná archaika )
 Na hutné RPG z cyberpunk prostředí čekám nějaký ten pátek . Po tom co zan..."byl pohlcen" MiST Land všichni předhazují jen odlehčená FPS a chodí do Řáholce mydlit elfky a nebo se jen nevesele rozpadají v atomové pustině :(
 Příběhy o živých mrtvých žijících v matrixu ve formě AI konstruktů ,které jsou hlavami korporací ovládajících zotročené lidské trosky přežívající v bahně zvrácené společnosti .... to je lepší počteníčko než pohádky o dračích rytířích ... alespoň pro mne .
- 

Error *3*