Přejít na výpis diskuzí
CD projekt odhalil prostředí RPG Cyberpunk a ukázal REDkit
18.10.2012 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
CDProjekt ma asi nikdy neprestane prekvapovat. :D Teším sa na ďalšie info :D
Mimochodom, jeden používateľ na YouTube dal toto ako hudbu ktorú by si tam vedel predstaviť :)
http://www.youtube.com/watch?v=Zm_dV4K0z-o -
A pokud budou pokračovat jako doposud, nemohu než říci, že se těším na další dospělý titul, který mi za ty peníze prostě stát bude. *5*
-
Skvěle, můžeš mi prosímtě říct, kde ve hře je takový dialog? A nebo sis ho vymyslel abys posílil svůj argument?
A první zaklínač měl spoustu problémů, ale pokaždé když někdo začne řešit tuhle hovadinu, mám pocit že má sám nějaké problémy se svojí sexualitou, protože to je na dlouhém seznamu asi tak ten poslední.
A pokud vím, tak bylo pouze na hráči jak se chová a s čím se vyspí. NEEE! VOLBA A MOŽNOSTI! ODNESTE TO NĚKDO PRYČ!!!! -
.
-
Málo, přidej!
-
Při své snaze o vtipný příspěvek jsi evidentně nepostřehl, že já proti sexuální otevřenosti neříkám zhola nic. Já sám s ní nemám absolutně žádný problém. Problém je, že ta hra se dušovala svojí dospělostí a nekompromisností, načež v otázkách sexuality nabídla naprosto trapné a nevěrohodné dialogy ("Čau, jsem Geralt, nezaš*káme si??") a přitroublej gamble v podobě sbírání kartiček, které proklamovanou cílovku rozhodně nezvedly ze židle (uhrovitýmu puberťákovi tak možná zvedly trenky...).
Prostě mi onen hrdě propagovaný mature content neštymoval se sexuální mašinou Geraltem, kterej se vedle filozofování o králi honu zaobíral sbíráním prsatejch pokémonů. *3* -
no jistě
-
ty otravujejs mna osobne
-
Na tohle se opravdu tesim a pokud bude cz tak moje prachy mate jisty panove z cd projectu.
-
Mluv za sebe. *3*
-
Přesně tak. *3*
-
Tyhlety punky jenom každého otravují
-
Dobrá, omlouvám se tedy, že jsem napsal tento dotaz. Hned si půjdu kleknout na hrách, upevním si elektrody na bradavky, na vlarlata si zaháknu dva kameny a budu se mrskat bičem. Zasloužím nejhorší potrestání.
Spokojeni? *16* -
Tak tak. Ikdyž předpokládám, že trollové (speciálně ti zdejší) jsou v reálu 13-letí uhrovatí klučíci, kteří by v reálu ani nikoho nenasrali, protože by svým mutujícím hláskem ze sebe nic nevysoukali, jak by jim bylo stydno...
-
Aby sis mohl pohonit, co?
-
http://www.youtube.com/watch?v=cGmWwFpNIHg :)
-
Ovšem, ono s*aní lidí ve skutečným životě je ale výzva hodna velkého umění a mistra, páč tam jsou občas konfrontace a následky při nešikovném tahu fatálnější, než na anonymitou zahalené diskusi. :)
-
Strašně bych si přál, aby CD Projekt vytvořil hru podle některý z knížek Chiny Miévilla.
-
To si jako poměřovali bambuláky *1*
-
Night city, nic originálnějšího už vymyslet nešlo fakt super. Todle bude jedno velký klišé