Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Asi myslíš falometrii.
  • USER47
    S*át na povídky, já chci ságu.:-D
  • USER47
    Šlo mu asi o to, zda se opravdu jedná o Night City nebo mysleli jen generický označení nočního města coby prostředí. Já se na to nijak extra nesoustředil, ale taky jsem měl dojem, že v tý prezentaci měli malý písmena...a tak jsem si z toho odnesl, že to bude v nočním městě:).
  • smejki
    motion capture?
  • trolo
    nebolo by urobit nieco z knihy do hry :D
  • No vzhledem k tomu, že většinu bojových animaci Geralta dělali pomocí tý technologie, jejíž název mi vypadl ( Chlap se navleče do obleku se sondami na důležitých partiích těla a oni ho snímají), tak asi ne no..
  • MickeyMutant
    Pochybuju, že budou kartičky/trofeje. To by zas nejspíš museli dělat i jejich zahalené variace jako minule, a stejně jim to tehdy někteří recenzenti(-tky) dali(-y) pěkně sežrat.
  • celkem jsem na to zvědavý.. jen doufám, že se nebude hra točit kolem nějakých nadnárodních zločineckých korporací, agentů a vůbec takového toho Deus Ex zázemí, to mi nevonělo už od prvního dílu a popravdě jsem zbystřel, jakmile jsem se dočetl o implantátech
  • Pevne doufam, ze nekdo spichne pro Witchera 2 povidky z knizek jako semostatny pribehy. Nepujdou asi vsechny, par byc jich umichat nejspis slo. Docela zajimavy by bylo, kdyby sel Geralt v editoru vymenit treba na Ciri, ale to by asi nebyla zadna sranda.
  • Pro mně aspoň Novgorod... Už si nepamatuji ten název Witcherovský
  • smejki
    pro mňa guláš s šestima knedlama, ja?
  • v téhle době primitivních mainstreamů to zní jako herní ráj
  • residentevilfans
    ten artwork je super *5*
  • Asi tak... hrozně rád bych něco vytvořil, ale ať už nedostatek času nebo moje totální neznalost módování mě v tomhle totálně limituje. Navíc bych na to asi neměl trpělivost :)
    Ale musí to bejt fajn, stvořit si nějakej svuj vlastní příběh.
  • sleepless
    A s Googlem to umíš? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cyberpunk_2020_Night_City.jpg
  • Cahir
    Gotta Catch 'Em All!
  • Cahir
    Zkusím v tom něco uklohnit, až to vyjde...
  • janchor
    Night City je název fiktivního města, ve kterém se odehrává už původní Cyberpunk 2020.
  • N7N7
    Tato firma dělá opravdu skvělé hry a umí se narozdíl od jiných chovat a neházet hráčům klacky pod nohy. Mám tuto firmu ze všech firem nejradši. Mimochodem, nebylo by vůbec naškodu, kdyby dali do hry zase nějaké kartičky s ženskýma - jako v Zaklínačovi. *14*
  • Tak co už má někdo nějaký nápad na módování witchera 2? :-) Kdybych měl nekonečně času tak se na něco vrhnu. Ale takhle asi jen budu držet palce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit