Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt jsem to neměl v úmyslu, já jsem hodný člověk.

To že mám takový nick byl původně záměr na vyvolávání hádek, ale nemám na to čas. Lidi můžu s*át i ve skutečným životě.

Ale na diskuzního trolla se chytne každej blbec.
  • Zayl
    Nezapomeň přidat že to bylo sexistické a šlapalo to na práva žen.
  • x_ander
    Ten úvodní artwork je krutě povedený! Těším se moc. A konečně bych si mohl zahrát Witchera :)
  • x_ander
    S ohledem na tvůj nick asi nešlo jen o "zeptání" :-D
  • zensky at tam klidne daj a pekne cely odkryty. Nechapu to puritanstvi. Je to dulezita soucast zivota a pokud to ma bejt verohodny, tak to tam patri. Urcite vic nez brutalni nasili.
  • Pokud o knižní vydání sborníku fan-povídek tu už byl, ale nakonec to neprošlo (zůstal mi doma originál obraz, který měl být použit na obálku). Nejsem si jist, zda by to prošlo u hry. Navíc v dnešní době vydávat knihu, když si to všichni čtou na mobilu/tabletu, je hodně velký finanční risk. U fan-povídek, který je plný internet, je to risk dvojnásobný.
  • Zdejší komunita j silně antikonzolová. Ale mínusy dostanu i já, když řeknu, že na PC hraju s XBox360 ovladačem, protože je to pohodlnější (de-facto mám z PC silnější konzoli).
  • S*át na ságu, ať tam hoděj Neomillnerovou *1*
  • Za co ty mínusy? Jen jsem se zeptal. *16*
  • zaprodávat se nemusejí ;) takže to určitě bude ultrasmažung!
  • Sice je mám taky rád a zaklínač II je asi moje nejoblíbenější hra ale je třeba si uvědomit že zatím udělali jen dvě hry ne? Jestli si nechají dosavadní přístup nebo se nakonec zaprodají a stane se z nich něco jako Bioware se teprve uvidí.
  • Určitě.Budou tam i funkční hajzly
  • Bude to na konzole?
  • Vybrali si dobře na motivy téhle deskovky snad ještě žádná počítačová hra nevyšla ....
    (Ale ani SNES Shadowrun není herně úplná archaika )
    Na hutné RPG z cyberpunk prostředí čekám nějaký ten pátek . Po tom co zan..."byl pohlcen" MiST Land všichni předhazují jen odlehčená FPS a chodí do Řáholce mydlit elfky a nebo se jen nevesele rozpadají v atomové pustině :(

Příběhy o živých mrtvých žijících v matrixu ve formě AI konstruktů ,které jsou hlavami korporací ovládajících zotročené lidské trosky přežívající v bahně zvrácené společnosti .... to je lepší počteníčko než pohádky o dračích rytířích ... alespoň pro mne .
  • MrSanta
    Error *3*
  • MickeyMutant
    No jo, je to spíš immature než mature content. Ale není to povinné*3*
  • Cahir
    Novigrad.

Záleží na tom, jak moc to bude intuitivní, náročný apod. Super byl třeba toolset pro NWN2, tam si člověk dokázal opravdu vyhrát...
  • MickeyMutant
    Bolo!
  • Cahir
    Bylo to těžce pubertální, o tom žádná...
  • USER47
    Ty artworky působěj spíš jako Neuromancer než Deus Ex, ale to by znamenalo, že nadnárodní korporace, konspirace a nebezpečný AI konstrukty tam nejspíš budou taky. I na wiki se koneckonců píše, že ten svět hodně vychází z Gibsona.

Všechny tyhle věci jsou ale tak nějak poznávacím znamením žánru a kdyby to tam nebylo, asi by se hra nejmenovala "Cyberpunk 2077":).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit