CD Projekt popírá, že z Cyberpunku 2077 odstranil velkou část obsahu
-
můžeš specifikovat ty chyby? Dle mého je to jen alibistiká obhajoba fanboye, protože RDR2 je vypolishovaný k dokonalosti. Za mě je RDR2 Lexus a Cyberpunk Fabia.
-
Ja si ted koupil Dying Light a ta hra porad zije i kdyz delaji dvojku. Vypada skvele, bugy minimalni... cyberpunk me nezajima. Hezky vecer vsem
-
Navíc mise v konzervárně (druhá půlka dema) je v plné jediná komplexní mise s různými vstupy a výstupy. Zbytek hry je mnohem víc on rail.
-
jen tak mimochodem .. koukam na gameplay z 2018 :) proč mě příjde že je tam daleko víc cutscen a možností než v aktuální hře. :)
-
pokud to je opravdu fake tak je to na tom to nejsmutnější
-
Zvláštní ,taky ho hraji, ale aby tam byly podobné chyby ,to jsem teda neviděl + tam je fyzika ,AI a docela slušná interakce s NPC joo a wanted systém... fakt podobné hry 😂
-
Neni to pravda a mnozstvi taky nesouhlasi.
-
Hrají znovu RDR2 a také jsou tu chyby, dost podobné CP. Ale oboje jsou bezvadné hry.
Koupě nelituji. Zážitek byl.
-
Slovy seriálu jistě pane ministře: V politice nevěřte ničemu co nebylo úředně popřeno.
Toto úředně popřeno bylo a navíc jak je zmíněno v článku vyjadřuje se CD Projekt k drbům jen výjimečně, řekl bych že tohle bude spíše pravda. Hře to ale po příběhové ani herní stránce asi nijak neuškodilo. Nikde také není napsáno, že se lokace a dialogy nedají využít v nějakém DLC tak třeba CD Projekt překvapí.