Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně jako u Witchera 3 počkám na goty edici která bude kompletní a vyladěná.

• Derp_1337

BitCoin se blíží své hranici vytěžení a pak těžba velmi rychle skončí.

Většina těžařů pravděpodobně přejde na těžení něčeho jiného (Ethereum 2?), ale to už nebude tak výhodné. A když to není tak moc výhodné, tak zákonitě těžaři nebudou skupovat tolik karet.

• Asi si domyslíš, od čeho je hotfix, ten obyčejně řeší nějakou gamebreaking věc... Což nic z tohohle není :)

• Inquisitor

Myslíš že ještě někdy nějaký karty budou? Já už celkem ztrácím naději.

• Iosephus

To je pravděpodobné, ale zatím žádné příběhové DLC oznámeno nebylo. (Doufám, že bude.) Ale zatím nic než pár free drobností stejně jako u Witchera 3 neočekávám a asi ani nemá cenu spěchat, dokud nebudou vychytané i všechny bugy apod.

• mousekrup

Přijde mi, že moc nechápeš význam termínu hotfix... https://en.wikipedia.org/wiki/Hotfix

• matejhanc

Příběhová DLC určitě zdarma nebudou. Čekal bych, že s DLC to bude podobně, jako to měl Witcher 3.

• KronosDeret

Ano, změna mapování úskoků je hotfix, změna výpočtu zatáčení nezávislá na FPS je hotfix, změna rychlosti spawnování policie (policie stále nepřijíždí ale spawnuje se) je hotfix, posunutí zaseklého auta klávesama řízení je hotfix. Aby se tomu dalo říkat update, tak by museli přesekat systém kterej to má na starosti a ne upravit několik konstant.

• Jevo83

Ale bude hotovy len pre stare konzole... next gen verzia tymto tempom vyjde naozaj v tom 2077

• Vida. Takze az budou opet volne v prodeji graficke karty, bude hotov i Cyberpunk a podle vseho zhruba tou dobou vyda ID i dalsi Doom.

• Veskoslav

Jo a kdo tomu říkal Hotfixy? A u koho se takovým patchům v takovém rozsahu říkalo Hotfix? Jediné, kde si vybavuji užití slova hotfix je u Mircofotu.

• Iosephus

Tak DLC by snad měla být free.

• KronosDeret

tohle je patch 1.2? :D Kolik bude "hotová" verze? 15.23.54.5? Dřív se takovým patchům říkalo hotfixy a oni k tomu ještě natočí vtipná videa. To mě fakt podrž.

• tomasrippl

No jsem na 1.2 zvedav. Ty dlc taky budu chtit koupit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit