Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já nemám pocit že bych potřeboval ještě něco vidět, poslední gameplay záběry byly ohromující, hru určitě kupuju, myslím si že nic než spoilery nás na E3 nečeká. Jsem zvědav jestli odolám se na nový gameplay podívat, nebo ne

    • Já jsem s tím koupením skepticky od té ukázky. U mě je zásah hlavy zásah hlavy = nechci vidět odskakující čísílka ale odletující kousky lebky a mozku.

    • jindra.veliky

      Spoilery? Vzhledem k tomu kolik bude ve hre moznosti se jich bat nemusime

      • to je určitě pravda, ale někdy člověk může vidět lokace, herní mechaniky, nebo předměty, které by mohli být zajímavým překvapením a kvůli marketingu pak nejsou

  • Veskoslav

    Tak hlavní scénárista odešel až po dopsání příběhu:) 

  • CRYPT

    Mozna ze mnohym slapnu na pomyslne kuri oko, ale ten Cyberpunk je oznamen uz od nvm kdy (peknych par let to bude) a dodnes jsme vicemene poradne nedostali vubec nic. Po tak dlouhe dobe pro ty co to ocekavaji by ta hra mela byt naprosta top, nebo 9/10 max. Pokud se tak nestane, tak verim, ze si pod sebou podrezou tu pomyslnou vetev. A protoze v dnesni dobe je trend vydavat za plne hry bety ( Kingdom Come ) co se tyce bugu, tak bych to tipoval i na toto. Ale mozna se mylim a vse bude paradni :D

      • CRYPT

        "to zni, jako by sis něco měl zasloužit, nebo oni měli povinnost ti něco dát. - absolutne nechapu co tim jsi chtel rict, pokud neco vytvaris s vidinou prodeje, coz podle meho nazoru herni business takto funguje, protoze ani kure nehrabe zadarmo, tak pro potencionalne vetsi odbyt si udelas reklamu. Coz v navaznosti na muj prispevek ze, jsme nedostali v podstate dodnes nic (pro hnidopichy, nerikam, ze jsem nedostali vubec nic) se snad vysvetluje samo.

         A co se tyce toho meho zvastu. Ted rad bych citoval @Veskoslava co reagoval na muj prispevek nize 

        "Ne. Není nic horšího než "fanoušek", co si myslí, že ví všechno viz tvoje věštění nahoře." - plus tva citace "tak právě jim to asi proto tak trvá, aby nevydali nějakou betu." Jo vestce ma kazdy rad, jsem rad, ze se na tve vesteni mohu spolehnout, mozna bych popremyslel i preorderu ne?

        A ted jeste doplnim svou citaci  k puvodnimu prispevku, konkretni posledni cast, i tu, kterou jsi nazval zvastem "Ale mozna se mylim a vse bude paradni"

        Tim jsem s tebou skoncil a priste vypot neco poradnyho

        • Derp_1337

          ToyTom má víceméně pravdu. Když vývojáři oznámí nějakou hru, tak najednou "fanoušci" a různí hráči mají pocit, že vývojáři jsou povinni jim předložit hru v co nejkratší možné době a ve výborné kvalitě. Prostě máš přehnané očekávání.

          Pokud to očekávání nemůžeš snést po těch pár let vývoje, tak radši nečti ty různá oznámení a budeš spokojenější.

    • Duchino

      CD Projekt je podle mě naštěstí zárukou kvality. Po zkušenosti s Aurora engine v prvním Zaklínači si vytvořili raději svůj (Red Engine), který je o dost lepší nebo s ním alespoň umějí lépe pracovat a použili ho již v Zaklínači 2 i 3 a bude pohánět i Cyberpunk.  Bugy se možná nějaké objeví, ale nemyslím si, že by to byly takové ty game breaking, jakými nás při vydání TES častuje Bethesda :-D

  • Zacina to vypadat zajimave. Trpelive cekam jestli budou one hit wonder nebo ne...

  • Může my nekdo vysvetlit, proc vubec jsou tyto prezentace za zavrenými dveřmi ?

    • protoze, kdyz je hra prezentovana otevrene, tak lidi maji akorat blbe kecy

      • iSpirit

        zrovna u CDP, které má nejfaničtější fanoušky, kteří okecají pozitivně i zásilky od soudu.

        • Veskoslav

          Jasně, protože ty jako DS fanatik to víš nejvíc😂

          • iSpirit

            Red herring v plné parádě. Dobře ty😂.

            • Veskoslav

              Na rozdíl od tebe Witchera 3 nepovažuji za nejlepší RPG. Je to skvělé RPG, ale rozhodně má pár svých mušek a není ani nejlepší. Což ty a tvoje žvásty o DS hrách...No ty z nich tečeš a odpustíš jim jakoukoliv kravinu;)

              • iSpirit

                Reakce na příspěvek:

                Jestli chceš tedy pokračovat v tomhle tak: DS jsem tu několikrát kritizoval. Jak dvojku(opakovaně) tak trojku, která končila opravdu meh, takže zážitek hry byl tak na půli cesty (čti 8/10). Jenže oni pak vydali Ringed City a mně spadla huba. Nejlepši ukončení moderní trilogie ruce dolů panáčkové. Vystupňovaný surrealismus na maximu, beznaděj a pocit té dlouhé, úmorné cesty až na konec. Opravdu konec, konec světa, kde nejsou hrady, světy, démoni, draci, bohové. Už jenom ty a Dark Souls, které hnilo v posledním člověku, který ho hledal. Poetická nádhera, kterou docení jenom minimum lidí, protože ta cesta je tak úmorná a dlouhá, že většina nedojde, a proto jsem schopen nějakou tu chybu u trojky přehlídnout, protože když slyším:

                https://www.youtube.com/watch?v=xggWJLgN-Es&t=232s


                tak vím, že ty hry za to ještě stojí. Naopak když si vzpomenu na ukončení Zaklínače, tak spíše chci zapomenout na celou trojku. Myslím, že jsem tu psal, že jednička Zaklínače je jedna z mých nejhranějších her vůbec, takže na mě neplatí, že jsem hater Zaklínače. Naopak byl jsem u jedničky první ve frontě a ještě bych našel všechny preview v magazínech. Bohužel cesta kterou se vydali, mi silně nevyhovuje.


        • staci se podivat na Blizzard, kam ten fanatismus vede, kdyz se nezvladne PR

      • CRYPT

        Jo, pravda od potencialnich kupcu boli...

        • Veskoslav

          Ne. Není nic horšího než "fanoušek", co si myslí, že ví všechno viz tvoje věštění nahoře.

          • CRYPT

            Premyslel jsem jestli ma cenu vubec na ten tvuj blabol reagovat, ale prekonal jsem se a reknu ti jen toto. Kdyby vyvojari (potazmo v navaznosti i vydavatele) sledovali vesteni tech vsevedoucich fanousku jako jsem ja (coz urcite fanousek cyberpunku nejsem), tak jsem na 90% presvedcen, ze by hry sly na odbyt vice, nez, kdyz na vesteni prdej. To samozrejme clovek jako ty, ktery se spokoji s tim co vydavatel/vyvojar "pro"dal. 


            Ted vyvstava otazka jestli  se toto nevztahuje jen k zabehnutym seriim. A urcite ano, protoze CB je novy pocin a lidi nevi co mohou ocekavat. Zpetne jsem si precetl svuj prispevek a ted mne napadlo co jsem vlastne vyvestil? 

  • kkING

    scenarista co odesel k Blizzardu nejspis pracuje na pribehu WoW clasic

  • KronosDeret

    nový deus ex byl hodně hozený do animé, tohle vypadá o dost surověji. Udrátovat takhle rozlehlý otevřený svět, s propletenými příběhy to musí být fakt peklo. Držím jim palce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit