Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt: "Sex v Zaklínači není samoúčelný, plní důležitou příběhovou roli"
29.1.2015 | Aleš Smutný
159 příspěvků
-
Američtí puritáni *4*
-
To by nás asi manželka vyrazila oba. *5*
-
až si najdeš holku třeba se to změní *3*
-
a monitor, klávesnice, zdi, strop a ostatní věci v okruhu 5 metrů *15*
-
Nebylo řečeno jestli 16 hodin na jeden zátah. *3* To by nevydržel ani kůň. Údajně lvi jsou s kopulací co do počtu aktu velmi dobře. *3*
-
Tvoje ruka by mohla povidat co ? *15*
-
vývojáři vysvětlují proč se dělá sex *1* ...opravdu vám všichni děkujeme za osvětu
-
Hlavně zdraví nebezpečný. *3*
-
Tak neviem, po tych 16 hodinach to asi bola celkom otrava.:)
-
Sex plní vždy důležitou roli. *14*
-
Možná nezávadné slovo by bylo pohlavní úd. Pro spisovnost a nezávadnost kontaktuj svého prezidenta. On v tom umí chodit *3*
-
CD Projekt natočil 16 hodin motion capture materiálu pro sexuální scény. Vývoj her může být někdy i zábavný *1*
-
Tak sex je tak nějak podle zaklínačskýho kánonu, žejo, v knížkách taky Geralt vojel kde co, někdy z příběhových důvodů, někdy proto, že ho to prostě bavilo, tak nechápu, kdo se to odvažuje kritizovat ve hrách.
A souhlasím s Majkem, nahota a soulož se naprosto nepochopitelně démonizuje, všichni máme bradavky, všichni máme genitálie, všichni je používáme (inb4 "jak na co" jokes), tak sakra práce, kde je tam něco tak strašlivě pobuřujícího? -
Moc hezkej náhledovej obrázek ... z toho by si nejeden panic sáhl do trenek. *2*
-
Jsem panic, takže něco pro mě :)
-
Třeba ta scéna ve Witcherovi 2 je podle mne jedna z nejhezčích ve hrách, takže jim to i věřím.
-
Je vtipné, že se ve hrách zabijí lidé, rozstřelují hlavy, ničí celá města, ale jakmile je ve hře odhalená bradavka, stačí to na článek na titulní straně x časopisů, začnou to okamžitě horlivě komentovat sluníčkáři a podobná spodina lidstva. Přitom prsa a frndu má každá žena, stejně jako každý chlap pen!s, je to naprosto přirozená věc a není na tom nic hanlivého. Sex je součástí života každého z nás.
Edit: Vážně?! Vážně tady máte jako zakázané slovo pen!s?! Jak tomu říkáte vy ňoumové v redakci? Kolíček? Že se potvrdí má slova ještě před zveřejněním příspěvku jsem nečekal. Tohle je imbecilita. Naprostá a směšná imbecilita ... -
You dont say!
-
No určitě. *1*