Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HammersmithR

    Hra je famózní. Hraju potřetí, celkově přes 400 hodin hraní a nemůžu se nabažit. Hraju na původní PS4 a v současné době je hra opravdu už skvěle vyladěná i na tom obstarožním stroji. Best game ever a můžu jen doporučit. Baví mě mnohonásobně více než W3 i když určitá podobnost v rpg mechanikách tam je. MASTERPIECE. Díky CD projekt red za stovky hodin super zábavy za pár stokorun.

    • lito

      Dobrý trolling 😭

      • HammersmithR

        Žádný trolling chlapče a neplač, není důvod. Každému se líbí něco jiného.

  • walltar

    Btw... jak je na tom dneska Cyberpunk? Jsem ho při vydání radši nekupoval a zajímalo by mě jestli už dořešily bugy atd na PC.

    • dohrál jsem to minulý týden (na PC) a až na pár drobností jsem tam neměl prakticky žádné bugy. Hra je podle mého zbytečně moc hatovaná. Lidi říkají, že je mnohem horší než Witcher 3, jenže podle mého je úplně stejná jako Witcher 3. Po vydání W3 jsem té hře dával 8.5/10 a musel snést hate od fanboyů, protože podle nich to bylo 10/10 (já jsem prostě repetivní sledování červených fleků, zabíjení potvor a stejnou strukturu kvestů na 10/10 neviděl). Cyberpunk je strukturou úplně stejný jako W3, tj relativně OK hlavní příběhová linka a vedlejší mise, a pak spousty nudných repetitivních otazníčků náhodně rezesetých po mapě. Podle mého je Cyberpunk tak 7/10 hra, a pokud na tom budou ještě pracovat, tak se to vyšplhá třeba výš, na 8-9/10. Pokud nechceš čekat, tak si to zahraj, hra je na PC v pohodě hratelná a relativně bez bugů (na mé  sestavě, RTX 2080, 16 GB RAM), ale ještě lepší by bylo rok počkat, až to ještě víc vylepší.

    • sugyn

      Jsem to vzdal ve chvili kdy vysel nejaky slibovany velky patch a ten rozbil pribehovy quest, workaround byl vratit se na urcity save ktery v mem pripade byl o 15h herniho casu zpet.  Navic patchi nevyresi spatny pribeh. 

      • victor

        Když máte openworld a všichni jej hrají jen kvůli příběhu v jeho kulisách 

        • Myslis jako treba Mafii? 

      • jindra.veliky

        Jaký quest a jak ho rozbil?

    • Na pc nebylo skoro co řešit, po day one patchi. Sem tam grafickej glitch, občas bourající auta, pár side questů se mohlo rozbít, když člověk dělal blbosti. Největší problém měli lidi, co čekali druhý příchod Ježíše.

      • michaelfoucault

        Těch glitchů a bugů je tam i dnes docela dost. Ostatně si stačí vyhledat libovolné z plejády videí na YT, která je prezentují. Hru jsem hrál od day one a dohrál někdy poté, co vyšel patch 1.10 a za tu dobu jsem narazil snad na jakýkoliv glitch a bug, o kterém se na internetu psalo. 

        Zhruba od poloviny hry jsem se nezaměřil na nic jiného, než abych otestoval, jak moc je hra v základu rozbitá. Musím říct, že i to s sebou přineslo jistou dávku perverzní zábavy. 

        Co je ovšem o poznání horší, je umělá inteligence nehráčských vozidel. Automobily jsou autíčka na kolejích, bez jakékoliv vlastní autonomie nebo inteligence. Je to vidět prakticky na každém kroku, kdy se pohybujete po městě, v závodech nebo důvodem, proč policie nevyužívá vozidla. Chápu že těžiště tohoto titulu leželo patrně někde jinde, ale dost to kazí atmosféru otevřeného fungujícího světa. 

        • jo, ty autíčka i ti chodci jsou jen kulisy. Člověk si toho všimne pokud např. uloží pozici pomocí F5, a pak znovu reloaduje, tak na té silnici se spawnují úplně jiná auta, a to samé platí pro chodce. To by mi ani tak nevadilo, ale horší je, že to spawnování těch aut je schválně naskriptované tak, aby se otravně pletli do každé křižovatky a nejlépe tu křižovatku zablokovali.

          Z her od CDPR mám osobně nejraději Zaklínače 1, a to právě proto, protože tam bylo několik menších lokací. Ten jejich model tvorby otevřených světů mi moc nesedí, protože ho podobně jako Bethesda nedokáží moc smysluplně vyplnit. Takže výsledkem je nádherné město Night City, ale když člověk prohlédne za ty kulisy, tak zjistí, že v něm není moc co dělat krom hlavního příběhu a vedlejších linek. Takže osobně bych uvítal menší město, ale líp vyplněné smysluplným obsahem.


          • victor

            Přesně tak Cyberpunk 2077 jsou mrtvé kulisy města ( a to mi už ani nevadí nekonečný respawn aut a pedestrianů jen co se otočím ) Spíš je to dokonale mrtvé  openworld město , kde v podstatě kromě generátoru generických akcí není co dělat .A to prostě bolí tím víc čím je to v kontrastu s misemi u kterých ten náznak děje je patrný 

      • Inquisitor

        Ne ty blbci jenom čekali, že dostanou to co jim vývojáři naslibovali.

        • Koukal sem po vydání i na ten starej hodinovej game-play, který měl být základem těchhle slibů. Frajer si tam jde pro quest na začátku a "vypravěč" to komentuje jak největší herní revoluci. A sliby o živoucím městě?  Ty taky nejsou zrovna originální :). Odstraněné mise s trauma teamem? Pravděpodobně další sada dvaceti repetitivních misí, jako lovení psychoušů, žádná škoda. No a kus obsahu zmizel s Keanu, protože upozadili ostatní legendy města. Za mě možná mohli toho fluffu okolo vyškrtat eště víc a soustředit to eště víc na hlavní linku a pár podařených side-questů. S patřičným vysvětlením před vydáním samozřejmě - milujeme Keanu a uvědomili jsme si, že chceme hru jen o něm. :D

        • victor

          Blbci si mysleli , že ti stejní lidé co vypustili trailer Personal Responsibility budou ve firmě ještě po dalších osmi létech a povedou projekt s jasnou vizí .....a ono ejhle naslibujeme a dojíme . Trauma team mise se pro jistotu vůbec nekonají a Bro team linka všechno unese...

  • victor

    Řeknu to takhle ....Cyberpunk kde vznášedla jsou přítomna jen ve formě nehratelných rail "vagón" animací a kde se i ta největší šarvátka zvrhne v ohlodavání nepřátel z dálky a mimo akční rádius na kterou AI reaguje či na owerpowered rubanici s katanami , kdy celý nepřátelský gang posekáte jednoho po druhém ...To je Cyberpunk 2077 . Herně zaostalé , neprůbojné a zoufale náročné bez viditelného důvodu .

    Eh kdybych před tím nehrát tunu lepších her , pak bych byl z proklatě statického openworldu Cyberpunku unešen . Takhle to je spís jedno velké WTF ?po celou herní dobu .  A to nejen s pomrkáváním směrem ke GTA ale i k Witcherovi 3 ,kde jste měli pocit , že vás opravdu může nepřítel zabít .....

    • to že je ta hra tak příšerně snadná je jedním z jejich velkých problémů. Hrál jsem netrunner build (hackování) a jakmile člověk zkombinoval ping (vidí nepřítele přes zdi) s plague (mor šířící se z jednoho na druhého), tak vybil všechny nepřátele v budově ještě než mise začala. A co jsem viděl ostatní buildy na youtube (ať už melee jako katana, nebo pušky), tak jsou podobně OP. Stealth mechaniky v té hře jsou dost rudimentární. Podle mého kdyby tu hru udělali víc HC, tak by byla u hráčů mnohem populárnější, protože by tam byla nějaká výzva. Takto se ten gameplay rychle zvrhne v nudu.

  • Jako narovinu, za tímhle bude něco jiného, než "technický stav". Protože když člověk uváží v jakém stavu vyšlo třeba Disco Elysium, Wasteland 2+3, apod, tak to proč nebyly staženy tyto tituly? Jak je možné, že C2077 nemůže být ani teď po opatchování na storu a hra co padá, koruptuje savy, má několik nehratelných questů (včetně spjatých z hlavní dějovou linkou), chybí jí tak čtvrtina dabingu (jak to mohlo projít testováním) apod... tak tu ze storu stahovat nemuseli? (nebo si zkuste zahrát Wander.... jen tak pro srovnání jaké hry na PSN být můžou a nikdo - nejen Sony, ale ani hráči, s tím žádný problém nemá)

    Tím neříkám, že mělo být DE staženo a nebo bych na něj chtěl plyvat (ono už je většina opatchovaná). Jen chci poukázat, jaký je tady šílený dvojí metr a že pes bude asi zakopaný někde jinde.

    • Derp_1337

      Samozřejmě to není o technickém stavu hry. Spousta her se vydala v horším stavu. Akurát Sony trestá CDP za jejich chování.

      CDP totiž odkázala všechny nespokojené zákazníky na Sony, ať si to u nich vyreklamují. Problém byl ale v tom, že Sony reklamace běžně nedělá.

  • victor

    CD projekt patrně neví , kdy uvede hru do takového stavu ,aby se dala považovat za bezproblémovou na všech platformách, které nasliboval .

    Pachuť průměrnosti a výsměch DayOne adopterům ale s Cyberpunkem bohužel už zůstane napořád .

    • Abych řekl i pozitivní věci, osobně si myslím, že ta hra má potenciál být opravitelná, a pokud na ní budou dál pracovat (vytvářet obsah), tak se může výrazně zlepšit. Ale asi bude záležet na CPRD, zda jim to bude stát za to. Osobně jsem si hru celkem užil (hlavní linii a vedlejší linky hlavních postav), a pokud to nějak výrazně vylepší a dodají tam nějaké DLC, tak si dovedu představit se do toho světa za pár let znovu vrátit. Osobně mám z té hry smíšené pocity, protože na jednu stranu nelze neobdivovat Night City, na druhou stranu je to promarněný potenciál.

      • Já myslím, že zejména těch konzolích ji prostě "opraví" hlavně to, jak lidi přejdou na next gen a vyjde i ten next gen patch. Ono hromada těch PS4 grafických (a pár dalších) bugů byla očividně způsobená tím, že hra nestíhala načítat data. Takže jen samotný přechod na SSD a jeho přímá podpora (ne emulace PS4 verze, ale prostě poctivá PS5 verze) by měla zajistit, že po příjezdu do lokace nebudeš čekat až se načte, nebo že aby jsi mohl přijmout telefon, tak musíš zastavit auto (aby se přestalo streamovat město a hra měla čas načíst audio soubor)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit