Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitekb
    Ale Sandro opravdu je oblíbený! *4* Ale stejně je to trochu málo na koupi.

    P.S. Když už píšu, tak se zeptám. Celou dobu (od oznámení původní hry) mi to vrtá hlavou, a nepřišel jsem na kloudné vysvětlení. Proč změnili 6 ten název? Z HoMaM na MaMH. Jenom proto, že jsou Ubisoft nebo to má nějaké hlubší, třeba spirituální vysvětlení?
    • Imho sú za tým čisto marketingové dôvody. Je proste bežnejšie uvádzať najprv názov značky a až potom konkrétny produkt (viď napr Command and Conquer: Tiberium Wars, Call of Duty: Black Ops, Need for Speed: Shift atď). Z rovnakého dôvodu máme Total War: Shogun 2 a nie naopak.
    • sleepless
      Jako aktivní nehráč HoMaM od čtverky nahoru jsem si netroufl tvrdit, že je oblíbený, čili díky za potvrzení :) A změna názvu - řekl bych, že to v tom bude magie, jinak to samosebou nedává smysl. Kdepak, kecám. Vůbec netuším.
      • Tak to si zmeškal datadisk trojky, kvôli ktorému sa Sandro stal obľúbeným - ono totiž kriesiť namiesto tisícov kostlivcov tisícky lichov malo niečo do seba.
      • až od 4ky ? vždyt trojka je legendární
        4 je sice dobrá ale dost jiná
  • Nevim, jestli je Sandro oblibeny, ale kazdopadne je to postava z datadisku Shadow of death k legendarnim HOMAM 3, ktere jsem si zkusmo nainstaloval po par letech a zase jsem do toho spadnul... Proste neni jina hra, ve ktery bych mel odehrany stovky (doufam ze jenom stovky :-)) hodin a porad me tak neskutecne bavila. No mozna jeste HOMAM 2.
    • Sandro byl už i ve dvojce.
      • Sandro bol už v jednotke... rovnako ako Crag Hack, Gem a pár ďalších.
  • Já Vám nevím, ale přijde mi že jsem se od pětky začal dost ztrácet, protože od zničení Enrothu se o Sandrovi nevědělo nic moc a že by se najednou objevil ve světě který do Might and Magic universa ani skoro nepatří? Mimochodem Sandro byl tuším už v pátém dílu Might and magic, kde poletoval jako velká lebka, sranda když si na to člověk dnes vzpomíná, jaké to bylo hrát za mladých let hry Might and Magic světa a co z toho udělali dnes :)
    • homam 5 a mamho 6 (proboha to zní strašne) se odehravaji v uplně jiném universu, které v nemá s tím starým nic společného a těch několik několik jmen (Sandro, Solmyr, apod.) jsou v podstatě jen odkazy na staré díly (tj, jsou to uplne jine postavy).

      Když se to tak vezme, tak 5 a dál, není nic jiného něž takový reboot.
    • Sandro bol už v jednotke, napríklad aj s Falagarom, Kilburnom či Cragom Hackom (tí, čo poznajú m&m vedia). Prvú veľkú rolu si však zahral až v datadisku k trojke.

      Pamätám sa ale, že vývojári sa raz vyjadrovali k "známym menám" s predchádzajúcich dielov a zjednodušene povedané : nejedná sa o tie isté charaktery, pretože svet enrothu, erathie, jadame... bol skutočne zničený v nejakej kataklyzme (when armagedons blade and sword of frost clash atď.).

      Zrejme to úplne vyjasnené nemajú. No ale fakt je, že enroth a erathia, to bol golden age pre m&m a homam.
  • Pro mě je šestka spíš zklamání a vyhozený peníze. Nemůžu si pomoct. Prostě mě to nechytlo. 3 a 5 da best.
  • No teda... kvůli té exkluzivní mapě ze světa Enrothu si tu šestku v gold edici snad přece jenom koupím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit