Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    to vonTossisUvidíme v praxi, v Horizonu taky nebyl problém najít místa s opravdu ošklivými texturami či nedostatkem detailů v daném místě.

    Srovnávat to s RDR je zavádějící, sice už jsou zavedenou a úspěšnou firmou ale Rockstar je stále ještě o třídu jinde, stím co si může dovolit. Nemluvě otom že hratelnost zaměřují na jiné aspekty a mechaniky.

    Grafika pro mě nikdy nebyla stránka kterou by tato firma zářila. A jak už dokázali dřív, pro imerzi to potřeba fakt není.

  • Ty ingame animace byly celkem vtipný..na 21. století a nastavenej nějakej AAA standard

  • vonTossis

    No, graficky to vypadá velmi mizerně. 

    • Nesouhlasim, ze me spis nekonzistentne. Jsou lokace, ktere vypadaji skvostne, ale taky se najdou takove, kterym by slusela vetsi pece. Ovsem design jako vzdy na spici a obzlast ten equip ted vypada lip nez kdy driv.

      • vonTossis

        "Nekonzistentně" bych řekl jako fanoušek. Jakožto hráč, který k sérii DS nemá žádný výrazný vztah,  je to fakt ošklivá grafika. Stačí se podívat vedle na Horizon, nebo pár let zpátky na RDR2, to je rozdíl o dva parníky. Grafika neznamená vše, ale pro pocit imerze, kór když je jinak hra designově výborná, je to prostě potřeba. Některé efekty v tom videu by nevypadaly dobře ani v období 2005-2010.

        • Jako jo, fanousek jsem a jsem na ten jejich styl tak trochu navyknuty, takze jim to v podstate odpoustim. Me se obecne vsechny jejich hry libi, i kdyz ty mezery tam vidim.

          • Derp_1337

            Shrnu tvůj názor na grafiku "jako fanoušek jim tu hnusnou grafiku odpouštím. Já si na ni zvyknu." 😂


            Ale jako fakt sorry, ale grafika u Elden Ring fakt nevypadá na hru z roku 2022. Hrůza.

            Naštěstí pro FromSoftware fanboys dokážou odpustit spoustu věcí.

            • Odpoustim jen v ramci me osobni imerze, protoze oni proste umi dark fantasy design, ktery se memu mozecku zamlouva. V recenzi bych jim ty graficke nedostatky vytkl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit