Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rokstar toci, investuje do i vydelava v milionoch. Je len logicke ze sa pak kazda krysa pokusa dostat k a ukrojit z kolaca. Preco by kradli nejake shitne skladby ked maju prostriedky vytvorit vlastne. Zrejme je na vide malej ze odkopyroval skladbu of otca, alebo sa obaja na tom dohodli a ted sa pokusaju na tom ryzovat.
  • Ako cele toto je smiesne a na pobavenie. btw ma napada ci to rockstar aj nejako cielene nechcel :D na zvysenie predajnosti, alebo aby sa o rockstar hovorilo este viac :D aj zla publicita/zaloby atd.. su predsa forma reklamy, niekedy zadarmo niekedy za par dolarov :D. a skonci sa to cele tak ze rockstar zacaluje tomu decku nejake smiesne prachy, a decko padne do zabudnutia, ale kauza rockstar vs brazilsky sud ostane na nete naveky :D a ludia zacnu GTA kupovat prave kvoli tej skladbe, pripadne dalsie diely :D
    • Hanzales
      Ja si nedavno o te "kauze" precetl, ale nejak mne ani nenapadlo si ty epizodky z Liberty koupit. Ted kukam na Steamu za 7 ojro, no a to uz efekt melo :)
  • Tak docela vtipne to vystihuji tagy tohohle clanku... Tagy: akční, byznys, ... :-). Jinak, vsem temhle soudnim institucim bych vzkazal, at jdou do prdele a zacnou konecne delat svoji praci tam kde maji.
    • tak dlouho budou vlastnici velkeho obsahu lidi omezovat a zakony upravovat az samy uviznou ve vlastni jame *1*
  • Přátelé, zítra se sejdeme v poledne pod koněm na Václaváku, já Vám tam zazpívám, co mne zrovna napadne, vy to z internetové kavárny upnete na Youtube a potom... potom je všechny zažalujeme! Koně, svatého Václava, okolostojící, kavárnu, Youtube... prostě všechny... i majitele internetu zažalujeme. My si svá práva brát nedáme, zvláště, když jsou autorská! A kdo nevěří mým kvalitám, ten je jouda, protože zpívám ještě o něco lépe než ten chlapec z klipu *1*
  • To je možná tak celosvětová blbost.. Těm fakt nejde ani o to prosazovat různé zákony spíš jak o to namastit si kapsu. Šašci.. na to se nic jiného říct nedá.
  • Podpisy nenáležely osobám, které by měly. Pochybuji, že člověk co nechal reprodukovat hlas toho dítěte byl vůbec shopen něco podepsat, takový hrůzný sample se využívá jen proto, aby se ukázalo jak je taková hudba triviální.
  • Pete.palis
    jim jde tak o autorský práva, jako spíš o to, namastit si kapsu *1*
  • nechcel som nič pisať ale nedá mi to :D kvoly takovej blbosti zakaz predaja bože to su totalny magory čisto jasno :D :D :D
    • Tvoja gramatika stojí za veľké prd... utekaj späť do školy.
  • Nechci podcenovat moc brazilskeho soudu, ale jakym zpusobem chce dosahnout zakazu prodeje celosvetove? To je jak kdyby cesky soud zakazal neco, vsem to bude uplne u zadele...

    Jinak kauza vtipna, zalovat muzou maximalne "falesne drzitele" autorskych prav, na tuto "exklusivni hitovku". Kdyz vam nekdo pronajme byt co neni jeho, tak majitel nebude zalovat vas, ale pochopitelne dotycneho provinilce.
    A tesnickou je dotycny synator, ktery to mel evidentne v planu celou dobu, toho by si mel pan osudce podat jako prvniho...
  • Kdyby to aspoň bylo něco pořádného, ale taková sračka??? To jsou ti dnešní "umělci", víc než na koncertech a CD vydělávají u soudu *1* .
    • Vypadá to na "umělce" z brazilského slumu, kterému se již znelíbily popelnicové obědy a tak ho napadlo, že si schladí svou tuláckou a negramotnou žáhu na Rockstar Games. Jak ubohé. Stejně tak jako forma, ve které se prosazuje autorský zákon.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit