Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    otřesný soubojový systém to bohužel dost zabil (jinak mám W1 taky rád). Všichni nadávaj na souboje ve W3, ale když to člověk hraje tak jak má a hodně uskakuje a krouží, tak je ta hra radost.
  • Kr.Pa
    To by mohli, ten puvodni serial uz zmapoval vetsinu podivek.
  • to je zase něco trochu jíného ta nešlo o epiku ale o lyriku takže se ti nelibi jeden z dvou žánru v knize nikoliv cást jednoho knihzního žánru.
  • Kr.Pa
    Nenene, doufám že tam budou mít poláci hodně velké slovo, protože spojení evropského díla (resp. autora) a amerického studia / vydavatela je zárukou velkého průseru. Udělat z toho mainstrea pro velký počet lidi. Ten duch díla pak vymizí.
  • Pro mne tedy ani 2jka ani 3jka nedokázala vykouzlit takovou atmosféru jako právě jednička .... hrány všechny 3 díly za sebou (tzn. zkreslení z odstupu času nehrozilo), když jsem pořídil trojku na PS4, tak jsem ji nechtěl rozehrát, než odehraju 1 a 2 na PC :). Nemluvím o ovládání, nebo způsobu boje, ani o řešení alchymie a lektvarů, ale čistě o atmosféře hry. Teď už se Geralt ani tak pěkně nemotá když se napije, kalby s Zoltánem a Marigoldem měli své kouzlo :D. Všechno tam tak nějak působilo přirozeně a bez příkras a záměrné cenzury.
  • Vojta_Ilavsky
    Murakamiho miluju, a ani za Boha jsem nikdy neměl potřebu přeskočit cokoli. Jestli mě kniha nebaví celá, baví mě pouze pasáže z ní, tak se zcela logicky nemůžu považovat za fandu toho daného díla či autora, nedejbože za na slovo braného odborníka či šiřitele osvěty a inkvizitora spalujícího podnětné argumenty mezitím co si kálí do chřtánu "svatými" slovy.
  • fallanga
    Upřímně. Když jsem četl Pána prstenů, tak jsem přeskočil 90% básniček a písniček co tam byly. A to je Pán prstenů má oblíbená kniha.
  • TheGGG
    Takže místo normálního čtení půlku času jen listuješ a hledáš kam se posunout? LoL, nemáš žádnou trpělivost, některé knihy vyžadují prostě pomalý přístup. Možná bys měl začít číst něco méně náročného.
  • ‎Pete Burns *12*
  • Čili místo Bílého vlka Černý? *1*
  • nekromant33
    Caitlyn Jenner.
  • Will je borec, takže na Geralta škoda, já bych byl rád, kdyby Geralta hrál jeho syn Jaden.
  • RedEagle
    Už len dnešna maximalne politicky korektna doba je zárukou že ten film bude totalna blbost. Každopádne očakavajte že hlavneho hrdinu Geralta bude hrat černoch aziat alebo žena. *4*
  • Vogon
    To víš, že jo. Přečti si někdy něco od Haruki Murakamiho, a pak mi povídej, jak přeskakování pasáží, které jsou horší než zbytek knihy a zbytek knihy nijak neovlivňují, je špatné.
  • Proč ne, já na tom hercovi nevidím nic špatnýho?
  • TheGGG
    co to meleš ty ementále, jakej sauron? Tady někdo moc hulil. W3 = nejlepší witcher hra
  • TheGGG
    Až na to, že jednička je z trilogie nejhorší...
  • TheGGG
    no jo no maxíku, na tvou matraci prostě nic nemá. *5*
  • TheGGG
    člověk co čte knihu a přeskakuje určité pasáže si nemá právo říkat čtenář, natož fanoušek...
    Tvůj komentář je naprosto dokonalou ukázkou toho, jak dnešní "hráči" zdegenerovali a touží jen po veselých, komediálních omalovánkách pro tu*ce.
  • TheGGG
    Tak snad jen doufat, že Geralta nebude hrát třeba Will Smith
    If you know what I mean.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit