Přejít na výpis diskuzí
Celovečerní film na motivy Zaklínač povídek režíruje na Oscara nominovaný Tomasz Bagiński
6.11.2015 | Adam Homola
113 příspěvků
-
Ono podstatne je že v tom inklinuje ako režisér Tomasz Baginsky autor nielen in-tra a outra v Zaklínačskej Trilógii, ale i autor tohoto genitalného videa Historia Polska .
On je jediný ktorý sa nielen že môže rovnať ba aj prekonať renderované filmečky od Blizzardu.
Historia Polska je najlepšia animovaná vec akú som videl aspoň pre mňa.
Kľudne si to viem predstaviť ako film tipu Beowulf-Polárny Expres- Vianočná Koleda aspoň čo sa vizuálu tika. A ako herca, v pohode by som tam nechal Zebrowskeho?
https://www.youtube.com/watch?v=2DrXgj1NwN8 -
Geralta určitě bude hrát Jenda Sníh, Yennefer si zahrajě někdo z True Blood a bude. Marigolda by si mohl střihnou Charlie Sheen.
-
nepochybne to bude stat za to *14*
-
-
určitě. fanoušci Krále Škorpiona a Mumie: Hrob dračího císaře budou vrnět blahem...
-
-
Geralta by měl hrát Dolph Lundgren
-
-
Na Geralta by se imho dost hodil C. Farrell.
-
-
to už by byl lepší Brad Pitt, kdyz mu hodi hadí čočky, obarví hlavu a vousy a prepudrujou ho poradne at je jak albín bez pigmentu ak by to slo...
-
ten je moc pěknej *14*
-
-
A Yennefer Schwarzeneger.
-
-
na to už je starý
-
-
Yenn má asi sto let, takže si myslím, že věk nebude problém.
-
-
Ale vypada zachovale na druhou stranu *5*
-
-
-
-
-
Bože a já nedohrál ještě ani tu třetí ptákovinu. Už začínám být na Geralta alergický, se bojím jít do ledničky, aby na mě nevyskočil...
-
-
No, tak co kdyby jsi zazil to prave osvezeni a sel si skocit jako v ceske sode a neotravoval.
-
-
Do role Geralta bych klidne nechal napasovat herce z puvodniho polskeho serialu, Michala Zebrowskiho, dulezity je aby to zas neskoncilo s malym rozpoctem, slabe efekty a hercke vykony, nulová plynulost a udělalo se to pořadně jak si knihy zasluhují...p.s. neku*vit děj knihy a neprznit to neím co v nize vubec nebylo...Hry beru jako doplněk, příjemny doprovod kniham...film by byl taky fajn *5*
-
tak Zaklínač povídky sou fajn
-
Fakt super nadpis, už jsem byl šťastný, že někdo schopný zfilmuje povídky o Zalínačovi, ale nakonec se jen ukázalo, že to pravděpodobně bude pouze podle game of thrones fanfic.
-
týjo film podle hry jednou podle hry nekdo napise i knizku *1*
-
-
Co? *1* Doufám, že je to legrace :)
-
-
Možná bych byl radši kdyby zfilmovali romány, protože to je zárukou kvality, ale pokud ten film bude i tak kvalitní, tak mi to vadit nebude.
-
-
To by mohli, ten puvodni serial uz zmapoval vetsinu podivek.
-
No nevím, romány(zvláště ke konci) měly občas nižší kvalitu. Za to povídky byly většinou naprostá špička komediálního fantasy(Tak jako u povídky o mimikovi jsem se nenasmál ani u Pratchetta). Prostě na Zaklínačovi mě vždy víe zajímal humor a vztahy postav, než akce(Zaklínačové jsou jedny z těch fantasy knih, kde jsem akční scény vždy přeskakoval).
Inu za největší chybu her a pozdějších románů považuji až moc velké zaměření na akci a na "badass dark fantasy"(Všichni si určitě pamatujeme nezáměrně komický trailer "killing monsters"), kdyby místo "badass dark fantasy" akčních rpg udělali komediální/romantickou adventuru, třeba o dobrodružstvích nějaké z vedlejších postav v pohádkovém hávu, tak bych si na nich smlsnul. Koneckonců hratelnost vždycky stála v zaklínačských hrách za vyliž, kdežto napsané byly dobře(Jenom by to chtělo, aby za pisateli stál ožralý Sapkowski s obužkem, a vždycky když by tam chtěli dát nějakou "badass" scénu, tak by je ztřískal.). -
-
člověk co čte knihu a přeskakuje určité pasáže si nemá právo říkat čtenář, natož fanoušek...
Tvůj komentář je naprosto dokonalou ukázkou toho, jak dnešní "hráči" zdegenerovali a touží jen po veselých, komediálních omalovánkách pro tu*ce. -
-
Upřímně. Když jsem četl Pána prstenů, tak jsem přeskočil 90% básniček a písniček co tam byly. A to je Pán prstenů má oblíbená kniha.
-
-
to je zase něco trochu jíného ta nešlo o epiku ale o lyriku takže se ti nelibi jeden z dvou žánru v knize nikoliv cást jednoho knihzního žánru.
-
-
To víš, že jo. Přečti si někdy něco od Haruki Murakamiho, a pak mi povídej, jak přeskakování pasáží, které jsou horší než zbytek knihy a zbytek knihy nijak neovlivňují, je špatné.
-
-
Jo, máš naprostou pravdu, pasáže v 1Q84 kdy se popisovalo co si Tengo dá na večeři a jak se to uvaří, byly pro knihu naprosto nezbytné a bez nich by to nebylo ono. A děkuji, žes mě rozesmál "Ty si dovoluješ říct svůj kritický názor? Přestaň si hrát na boha." , to mě fakt dostalo.
-
-
slyšel jsi někdy o tom, že děj a postavy se musejí pomalu rozvíjet a usadit, než se něco skutečně významného začne dít. Jak říkám, pokud nesneseš postupný rozvoj děje a postav, kup si nějakou béčkovou řezničinu, kde máš hned od první stránky sex a krev. Nedovedu si představit číst knihu a přeskakovat určité pasáže, to možná tak v Padesáti odstínech šedi, když člověk hledá něakou tu jeba..u, ale u normální knihy, která sází na postupnou gradaci děje? To bych to radši nečetl.
-
Dovoluji si říct že ano, z jednoho prostýho důvodu; poznáváš charakter.
Přestaň si hrát na kritika když jsi ty knihy z jedné třetiny ani nečetl.. Nebo zase čteš pouze to, co ti přijde subjektivně podstatné a potom ze sebe v záchvatu smíchu a pohrdavosti vyrazíš nonsense v podobě "napadnutí podnětný a ospravedlněný kritiky"?
-
-
Murakamiho miluju, a ani za Boha jsem nikdy neměl potřebu přeskočit cokoli. Jestli mě kniha nebaví celá, baví mě pouze pasáže z ní, tak se zcela logicky nemůžu považovat za fandu toho daného díla či autora, nedejbože za na slovo braného odborníka či šiřitele osvěty a inkvizitora spalujícího podnětné argumenty mezitím co si kálí do chřtánu "svatými" slovy.
-
Takže místo normálního čtení půlku času jen listuješ a hledáš kam se posunout? LoL, nemáš žádnou trpělivost, některé knihy vyžadují prostě pomalý přístup. Možná bys měl začít číst něco méně náročného.
-
-
-
-
Tak prvně si nastíní svět (jak bylo psáno v článku) a pak se podle úspěchů posunou dál a dál a jestli si dobře zarobí, tak dojde i na romány s pořádným rozpočtem :)
-
-
V to tedy doufám. Zfilmovat romány a povídky pak hodit do nějakého seriálu by nebylo špatné.
-
-