Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cenega nééééé jen to ne. Zase to vyjde o půl roku pozdějc než v civilizovanejch zemích, nepůjdou na to originální patche a bůví co ještě. Proč? Kdo se vás o to prosil zkazi vydání takhle slibné hry!!!
    • Jsi opožděný o 5 let ;-) Bethesda si teď hodně hlídá, aby její hry vycházely všude na světě včas...
  • Muze mi nekdo kdo tomu rozumi (protoze ja vubec) jak je mozny ze muze cenega vyblokovat urcity hry na steamu pro CR. Co na to antimonopolni urad ?

Osobne si myslim ze by regiony nemeli existovat a clovek by si na steamu pri koupi zaskrkal jazyk dabingu, titulek a interfacu a pak koupil, takze by platil jen ten jazyk a ne vsechny.
    • Už se to rozebíralo u Skyrimu... Cenega nic takového udělat nemůže. Bethesda ano...
      • No jestli teda za to muze bethesda tak to trochu nedava smysl kdyz v jejich zajmu by melo byt prodat toho co nejvic na vsech moznych distribucnich kanalech ne ? A dalsi vec koupit si exkluzivni distribucni prava, to se jako muze ? Neni to trochu monopol ?
    • Cenega samotná těžko něco vyblokuje, ale pravděpodobně došlo k dohodě mezi nima a Valve. Ty samý potíže mají Poláci a třeba Rusáci s nějakými hrami. Holt zde hraje roli to, že v hernim byznysu se řadíme do východního bloku.
      • Jde o dohodu mezi Bethesdou a 1C (o exkluzivní distribuci) - 1C má vlastní digitální distribuci, Cenega samotná (ani česká ani polská) s tím nemá nic společného.
  • BoB.2
    V češtině jsem spokojenej.
    • Já taky *4*
  • Super časem koupím ;)
  • Tak to je super hlavne aby cestina byla kompletni, tohle gesto me vzdy primeje minimalne zvazit koupi.
    • Veskoslav
      Takže ty si vybíráš hry podle češtiny, ale nikoliv podle her samotných? Nebo je to jenom gesto navíc, co ti pomáhá se rozhodnout, ale váhu nemá. První možnost by byla totiž docela tragédie.
      • BoB.2
        U mě hraje čeština velkou roli.
        • Veskoslav
          Vím, jelikož to neustále musím číst i na torrentech....
          • Bob 2 je známý všude :)
        • Izmæl
          My víme. *1*
  • Cenega si zaslouží tak maximálně dostat přes hubu a ne poplácat po zádech! Za ten region lock na Steamu (Skyrim, Fallout NV DLC, Batman AC DLC, RAGE a kopa dalších) a nemožnost se svobodně rozhodnout, kde si hru koupím, na tu jejich češtinu z vysoka kašlu.
    • Moment za tohle může Cenega? Dopr. Já myslel že už tahle ničemná firma víc zku.vit nemůže.
      • Už se to rozebíralo u Skyrimu... Cenega nic takového udělat nemůže. Bethesda ano....
    • Veskoslav
      Jo to mě tak neskutečně sralo, když jsem hlasoval pro nějakou slevu a pak jsem si to nemohl koupit, já byl tak vytočený.....
    • Na co Cenega sáhne, to de do kytek. *7*
      • Ale tak hlavně, že lze tradovat nebo si cd klíč koupit jinde.. Vyloženě terno založit si byznys na hrách, které jsou "reedemable on Steam only", pak to schytává koncovej zákazník tak akorát.
  • Zakoupení Steam klíče online, výměna za jiný titul na Steamu. COKOLIV, jenom nedávat peníze lokálním malomyslným obchodníkům, kteří blokují rozvoj lepších obchodních modelů. 3x FUJ! *16*

A když už, tak ať tu češtinu aktivujou jenom majitelům těch klíčů, které byly zabaleny do oněch zpropadených krabic. Na Franty Nováky z Horní dolní s malou nebo žádnou znalostí AJ přece míří, no ne? *7*
  • Já jsem rád za češtinu a rozhodnutí Cenegy. A tak jak zde diskutují někteří, že rádi uvítají i nepočeštěnou verzi, tak určitě ta možnost zde bude již při instalaci. Když to bylo možné i u Dark Messiah (ale ten byl zase přes STEAM), tak nevím, proč by to neudělali i teď. Ale třeba se taky mýlím....
  • No tak ze je CZ je skvela vec, jen by ma zajimalo jestly bude ochrana krabicovky Steam, tak jestly pude hra koupit rovnou na steamu s cestinou, nebo jestly to bude takovy shiit ze hra bude v nasi oblasti na steamu nedostupna!
    • zdeeneek
      Jestly(!) bude mit ceskej preklad takovou uroven jako tva cestina, tak to bude masakr. Jestly(!)
      • Trotle! Zkus sa prvni naucit cist!! Muj prispevek nepojednava o kvalite CZ, ale o REGION LOCKU ceskych verzi her na steamu!
        • zdeeneek
          Jestly bude cas tak se zkusym naucyt cyst. Dyki za radu, Pepyku.
    • Když v tom má prsty Bethesda a Cenega, tak se můžeš vsadit, že dostupná nebude. Rage a Skyrim tu doteď nejdou na Steamu koupit.
      • Jesteze to de na steamu darovat od nekoho kdo se nenachazi v CR, takhle sem mel rage za 10 USD v letnich slevach :)
        Zajimal by me borderlands jestli bude dostupnej na steamu kdyz to ma taky cenega pod sebou. Pomalu zacinam byt na cenegu alergickej.
        • Jde o dohodu mezi Bethesdou a 1C (o exkluzivní distribuci) - 1C má vlastní digitální distribuci, Cenega samotná (ani česká ani polská) s tím nemá nic společného. Týká se to tedy jen her od Bethesdy.
        • proč pomalu? a proč alergie? to je regulerní nemoc! cenega je něco jako ea/activison, akorát v menšim podání..zatim *11*
  • Pro fanousky Dishonored ceska fanouskovska FB stranka!
    http://www.facebook.com/pages/Dishonored-CZ/351045628288385

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit