Přejít na výpis diskuzí
Černobílý Betrayer od tvůrců F.E.A.R. přinese nemrtvé conquistadory
5.8.2013 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
mlč už :)
-
*13* a já hledal něco co by odpovídalo tvojí inteligenci
-
nebudu ti tam zvedat návštěvnost
-
tak teď asi budu brečet, člověk s výhledem mi to natřel. *6* *6* ¨
Nevím jak někdo jako ty může mluvit o nadhledu, takže být tebou bych šel psát kritické poznámky sem, třeba budeš mít šanci někoho setřít.
http://terci-blogisek-zapisnicek.blog.cz/ -
úspěšně tlorovat (ty spíše trotluješ) můžou jen inteligentní jedinci s rozhledem a nadhledem, což opravdu není tvůj případ. Takže jdi někam do letní školy ať ti to v září na druhém stupni jde tento rok mnohem lépe a nevyjdeš ZŠ z páté třídy.
-
snad Vlasta Burian wtf
-
Zajimavy pocin , tu tedy brzy bude. (snad i vydareny). Horror ze by ? ... .
-
V Saboteurovi byla černobílá Paříž skvělá, ale nevím jestli to bude fungovat i v lesích, zatím se mi to z videa jeví lehce nepřehledně. Uvidíme jak to bude vypadat ve finále.
-
Nevim me se to moc nelibi to je tak na epileptickej zachvat
-
Super fantazie....jen škoda toho fps základu, hra by mohla být o něco zajímavější, hratelnější nebo jak vlastně chcete, kdyby byla trochu realistyčtější (tedy pomalejší) a šíp by jste si z kapsy nevytáhli za 0.55 milisekund... *4*
-
Tak to se mi začíná líbit !
-
konecne aspon jedna hra se zombie, navic pri dobyvani ameriky, to tu jeste nebylo!!! *5*
-
Napad skvely, me se to libi. ... jen vetsinova populace ma nejaky TN sestibitovy monitor. Na tom uvideji tak tu cervenou barvu a nejake fleky.
-
máte v tom článku pár gramatických chyb *12*
-
a mě Zdeňka Buriana
-
všechno černobílé je dneska stylem sincity *1*
-
Sakra ten vyděšenej smajlík tam neměl bejt :)
-
Vypadá to dobře. Tím grafickym stylem to připomíná Sin City. *8*
-
Červená Karkulka na drogách? :D