Přejít na výpis diskuzí
Červený kříž děkuje Sony a uživatelům PSN
6.6.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Já jsem jim tam poslal zbytek peněz, co jsme na psn měl. cca 90,- takže dle aktuálního kurzu něco málo přes 5 doláčů *4*
-
som zvedavy kolko si prispel ty, ze takto kritizujes niekoho snahu, urcite si tam dal minimalne 10€ ze ty trtko
-
Ale musíme brát v úvahu jak dlouho běží Pomozte dětem... a jak dlouho běžela (ehm ehm) PSN než byla spadnuta...:)
Jinak ale myslím, že každá libra je dobrá. A PSN není zrovna typické prostředí pro vybírání charitativních příspěvků. -
taky si uvědom jak na tom teď sony vůbec je, za poslední měsíc museli zaplatit obrovský částky peněz jen pro to že pár hackerů nemělo co dělat, jo sice vím že si to měli líp hlídat ale na druhou zneužít se dá hodně věcí a hacknout ještě víc
-
No tak pořád lepší než nic.
-
Mám takové tušení, že ve výhradně českém Pomozte dětem se vybere ještě o chloupek víc. Takže finanční částka moc dobrého nevypovídá.
-
nechcu být rýpavý, samozřejmě každá pomoc taky pomoc. Ale když vybranou částku vrátím zpět na dolary ( cca 800.000$) tak už to taková závratná částka není. Na síť která ma 76 miliónů uživatelů... to je každý stý za předpokladu, že každý poslal 1$