Přejít na výpis diskuzí
Česká freewarovka s hudbou Lukáše Grygara radí, jak znovu přežít Vánoce
28.12.2014 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Po dlouhý době "pojď budeš mi střílet"........
-
Dobrý, akorát mě bolí prst z toho drcení controlu. *4*
-
Jako potenciál to má, ale v čem to je proboha dělaný? Chtěl sem to hrát na noťáku, a mám slideshow. Vždyť veškerý větší efekty tam jsou čtyřvrstvý paralax. OTIMALIZACE!
-
S hudbou Lukáše Grygara? To mě má jako nalákat?
-
-
Ano.
-
-
Je už nějaký Let´s play na You tube ? ....
-
Grygarova hudba je ako jeho recenzie....
-
-
Takze nejlepsi v oboru? Zas neprehanej ;-)
-
-
jsem nevedel, ze grygar je vynikajici riff speed kytarista. O jazzu uz vubec nic.
-
Pane Poláčku, mě osobně se Behemoth líbil za jejich čistě BM období, tedy kolem alba Grom. Ten technický death metal mě už zrovna dvakrát neoslovil. Nové album si ale minimálně poslechnu.
-
-
Behemoth se čím dál tím víc vrací ve stavbě skladeb (víc nové album je rozvitá verze Inner Sanctum) původní tvorbě, jen jsou zručnější, což je pro někoho fajn, pro jiného špatně. Mě to baví, ale diktovat to nikomu nebudu samozřemě.
-
-
Poprosil bych o opravu jména autora - je to Jakub Mareš.
A pak je jen v článku samotnym pár překlepů.
Díky *3* -
-
Děkuju za info a zároveň se omlouvám :(
-
-
V pořádku ;)
-
-
-
No, páni páni páni Mato se nám tady pěkně formuje wew. To už ani nšní nějaký trolling... vlastně můžu říct že nevím o co tady přesně jde. Tohle co tu předvádí je něco fakt neskutečného. Tleskám je mi líto slováků takovéhle dno si nezasloužily.
-
-
slováci zdravia na dne čechúrov, ktorí tam sú už nejaký ten piatok a ináč som ťa ohlásil internetovým žandárom za spamovanie diskusie.
Prajem príjemne sviatky čechúrik. -
-
Copak, ty máto už se z tebe stala podebraná malá děfka co práská a sama nadává na tenhle zhovadilý systém. Potřeboval bys sprchu, ledovou vodou... sám si spammer. Čoboláku už táhni nikdo na tvé výlevy není zvědavý nezapomen mne nahlásit. Přeji ti hezký aspon 350denní ban. Sebestředný trotle. *16* *10* Máto je nemocný duševně a v makovici trotl, co uráží ale sám si to nedokáže přiznat - tak at ti to vytmaví tady redakce.
-
-
Som rád, že si schopný tú frustráciu aspoň takouto formou dostať von a popísať nám svoje zážitky z detstva, šikanovaný si musel byť veľmi keď tu takto kypíš ako taký neštastný anonymný papiňák nad niečím komentárom. Neboj sa čechúrik neštastný, banánik ťa určite neobíde, keď o neho tak žobreš, určite sa ho dočkáš.
-
-
-