Přejít na výpis diskuzí
Česká hra s lovci a dinosaury Claw Hunter vyměnila multiplayer za příběhovou kampaň
23.3.2017 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
No jo, Bobanku, survival, to je to, co dneska na trhu evidentne chybi...a vubec, ty mas nejakou zvlastni zlazu, diky ktere dokazes produkovat takove zvasty?
-
dobra hra = MP. jestli ti to nejde vždycky mužeš hrát nejakej support a držet se vzadu
-
Já jim tam třeba posílal prechy už jen kvůli konzolové verzi v základu. Právě ta konzolovka až ve stretch goalu byla důvod, proč jsem doteď nic neposlal (o kampani vím už od včera/předevčírem?)
-
Hmm, singleplayer... najednou mě to začalo zajímat o dost víc *4*
-
tak to je špatný :-( vzhledem k nulovymu svetovymu povedomi o projectu a soucasnymu stavu to projekt nema sanci vybrat kdyz o nem nikdo nic nevi *13* *13* *16*
-
Tak to je největší pýýčovina jakou se za dlouhou dobu slyšel. Mě například s€re že dneska je každý kravina hlavně mulťák. Ty vole ja si chci zahrát po práci dobrou hru a nějakej mulťák mě absolutně nezajímá
-
Drzim vam palce at se to povede ale jsem skepticky a mozna by to chtelo si nejdriv zjistit co si zada pc trh. Nemyslim ze konzolove publikum je z tech, ktere pujde na KS podporovat hru.
-
Ahoj hráči,
Hru vytváříme pro Vás a bez Vaši podpory nic nevznikne. Upravili jsme zakladní stretch goal i por podporu PS4, Xbox to uvodem.
Odpovim stručně na opakujíci dotazy z ruznych for:z těch 800 000 USD jde opravdu vše na platy a vybavení okolo.
Proč jsem nastavil tak vysokou častku: Protože chci dostat svým závazkům v kampani a ne se placat při dokončovaní hry na suchu a třeba tu hru nedokončit. To to radši risknu nyni takto s větší částkou.
Tým se samozřejmě zvětší to neni možný dělat takto v pár lidech.
Nyni ingame zaběry jsou z prvni verze Pre-Alphy v tuto chvíli tam jsou prostě chyby to je normalni např. pohyby či UI.
Děláme Single Player hru takže srovnávaní s Arkem či survival stylem je mimo.
Nejblíže naše hra bude mít stylově k Unchartred a Tombraider ves stručnosti tam můžete navíc střidat postavy a podstupovat ruzné minihry a obdivovat zajímavou originalní přirodu v připraveném přiběhu.
To asi tak ve zkratce teď jenom koukněte po peněžence a ono to pak třeba vyjde a bude o nějakou tu českou hru víc. Peníze z creditky se nyni neodesilají nic se nestrhavá dokud kampaň nebude uspěšná a v té chvili si mužete rozmyslet Vaši podporu , protože nyni na začatku je ta podpora nejduležitějši.
Měj te se Jiri -
A na co pet mega. Nedelejte rpg, ale survival, tam neni treba pribeh ani questy. A pokud mozno multiplayer, kdyz ne mmo, alespon coop. Tohle na trhu chybi a hraci o to maji zajem. Uncharted a tomb raider jsou trapny hry se kterymi muzete uspet akorat na zoli.
-
Nebude nic pokračovat.
-
vypadá to dobre ale singleplayer je v dnešní dobe slepá ulička
-
Co ses projektem stane pokud se cílová částka nevybere? Je šance že to bude pokračovat dál třeba v nějaký zmenšený formě? btw. dinosauri vypadaj supr.
-
Stylově to bude mit nejbiže k Tombraider ci Unchartred.
Na open world ostrov velkého typu by jsme tak potřebovali 5 000 000 USD.
TA to je uplně nerealné. -
Hole ruce tam nejsou...má minirukavice se zabudovanymi drapy.
Vice zde: http://clawhunter.com/en/screenshots -
Graficky to vizera dobre ale inak ma to nicim nezaujalo. Z toho videa ani neni zrejme co to bude za typ hry, Ja by som chcel pribehove RPG. S uplnou volnostou v ramci ostrova. A pribeh nieco na sposob komixu Druha vyprava z ABC. To by bola parada.:-)
-
Au, to vážně jede na tom lanu a drží se holýma rukama?
-
No aspon že to bude singlplayr a ne jen multák jako tucty dalších podobných survivalů.
-
tahle hra nemá šanci :D
-
Ahoj.Je to prvni verze Pre-Alphy.Normalně herní projekty neukazují tyto verze protože v této fazy tam je tam mnoho problému.Nám nic jiného v tuto chvili nezbýva.Diky za pochopení
-
arty su pekne ale prve video z hry ma sklamalo...