Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jasně, to je tedy "velmi" pádný důvod vyhnout se druhé nejlépe hodnocené hře na steamu...
    http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers&os=win#sort_by=Reviews_DESC&os=win&filter=topsellers&page=1
  • A sežere hodně času
  • Jasná páka český pixel odpad v early accessu to je jasná volba které se vyhnout. Už jsem so od čeckých vývojářů koupil v early access Take on Marsmám to zhruba dva roky a je to pořád v betě a bagy zmemožňují hrát, patche přišli za tu dobu asi tři a nic se na hře nezměnilo. Na Sapce engeners jsem čekal ještě déle, mezi tím vydali a udělali jinou hru v tomhle žádnru co Space engeners předběhla o "roky" vývoje za jeden rok. Jo a jak dlouho už tohle "vyvíjejí a dolaďují"? Rok, dva, tří......? A ta cena, ta mě rozesmála. ZA 20Euro se teď na steamu dá koupit třeba Arma III nebo chceteli komplexnější strategii Ashes of Sigularity. Pixel art is not art!!!
  • Ty pako vždyť si o TT mluvil Ty! A ano má to strašnou grafyku. I Fallout shelter má lepší grafyku než tahle s... a to je na mobily a tablety. A TT má datum vydájí 1994 tenhle odpad je v roce 2016 v early accesu. Systémové požadavky TT: procesor 486, DOS, klávesnice a myš, tohle raději neuvádějí. Tak si zalez ke svému Commodore 64 a tlač si tam svůj pixel art. Pixel art is no art
  • 20 Eur je jedna návštěva v kině s manželkou a popcornem. Takže 2 hodiny * 2 osoby neinteraktivní zábavy.
    Takže pokud mne bude hra bavit 4 hodiny, jsem na tom podobně, jako když jdeme ve dvou do kina.

Obecně je pro mne objektivní rozumná cena za hru - 1 euro = 1 hodina zábavy. Pokud za hru dám 20 eur a odehraju v ní 20 hodin, tak mám pocit, že jsem za své peníze dostal to, co jsem čekal.

Stahuju demo a uvidím.
  • Co je prosím za grafickou kartu 386? To neznám :). Grafika z 386 je pěkně stupidní definice.
    Je to indie pixel art. Fotorealistické hry jsou jiná kapitola.
    Dám přednost hře se slušnou hratelností a pixel art grafikou před fotorealistickým blafem, co mne za 10min přestane bavit.
    Mě se třeba líbí grafika dwarf fortress.
    Ta je taky z 386? :P

Výborné by bylo, kdyby u Factorie udělali i android verzi pro mobily a tablety.
  • eStar
    Ano, často to ušetří dost peněz.
  • "Nicméně, dle tvůrců jim tyto zmínky zase tolik zákazníků nepřivedly a mnohem lépe funguje propagace skrze Youtubery. Vzhledem k počtu prodaných alfa verzí hry i zájmu na Steamu je vidět, že tento systém funguje."

Číst články od Aleše Smutného je za trest.
  • dejte vědět až to vyjde, zahraju si hru až to dodělají :) Co máte furt s youtuberákama? Máte čas čumět na někoho jak hraje když můžete hrát sami? :D
  • Mart9
    Pěkně ses ztrapnil, protože v příspěvku výše píšeš, že to má grafiku z 386 a teď zase, že to jde porovnávat s TT, tak ty nevíš.
  • Hodně změn bude v nadcházející verzi 0.13.xx, na tu se hodně těším, podle nich to bude do 1 až 3 měsíců.
  • filias
    Hraji to již přes rok. Samozřejmě s přestávkami. A pořád mě to hodně baví. Ale za poslední dobu tam maximálně tak trochu vylepšují grafiku a opravují bugy. Pro začátečníka doporučuji nějakého youtubera. Osobně jsem si oblíbil MangledPork. Např. na jeho rok a půl starém Railword: https://www.youtube.com/watch?v=aw9zgzrF2DY zjistíte, že těch změn tam fakt moc není.
    Zkuste demo a tutoriál v něm. Pokud vás to nezačne bavit do hodiny, hra už o ničem jiném moc není.
  • Já po přečtení článku zakoupil a nelituji nelituji koruny. Hned jsem u toho ztvrdnul 4hodiny. Parádní hra...
  • ano souhlasím, grafika jde porovnávat s hrama jato je Transport Tycoon. tím je řečeno vše *3*
  • Takze je to takovej space engineer. Tak od takovy hry ruce pryc! Zbavis se zavislosti to hrat nebyla sranda :) Skoda ze me neni 15
  • Toto je jedna z nejlepsich indie her ever.
  • Mart9
    Co to meleš. Se podívej na ten trailer, kde se ti to přiblíží. Rozhodně je to lepší grafika než třeba Transport Tycoon.
  • Ta hra má mnohem větší hodnotu než 20 EUR... už jsem v tom utopil 250 hodin a pořád nemám dost.
    Je to ten typ hry, kdy si řeknete ještě udělám tamto a končím, ale o 4 hodiny později zjistíte, že pořád hrajete.
  • Přesně... pokud to třeba někomu přijde hnusné, je jasné, že není cílovka téhle hry.. protože grafika u tohodle žánru není téma... Já to rozehrál xkrát a pak sem se nepřenesl přes ty barevné kabely a tady to skoro až "skriptování"... jinak vlaky, komplexní výroba, motory, baterky, oleje.. to mám v malíku :)

Za mě to je 11/10 a to sem kvůli objektivitě ubral bod za grafiku *5*
  • Je to snad rok, co jsem to viděl a dal + na greenlightu. Jsem rád, že se to dostalo do předběžného přístupu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit