Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman
    Mužu potvrdit, že je to super pecka pro lidi, co rádi staví vše automatizovaně, nicméně za 20 éček to nestojí. Porovnám li to s tím, co vidívám ve slevách na svém topinkovači.
  • filias
    Hraji to již přes rok. Samozřejmě s přestávkami. A pořád mě to hodně baví. Ale za poslední dobu tam maximálně tak trochu vylepšují grafiku a opravují bugy. Pro začátečníka doporučuji nějakého youtubera. Osobně jsem si oblíbil MangledPork. Např. na jeho rok a půl starém Railword: https://www.youtube.com/watch?v=aw9zgzrF2DY zjistíte, že těch změn tam fakt moc není.
    Zkuste demo a tutoriál v něm. Pokud vás to nezačne bavit do hodiny, hra už o ničem jiném moc není.
    • Hodně změn bude v nadcházející verzi 0.13.xx, na tu se hodně těším, podle nich to bude do 1 až 3 měsíců.
      • Takže do pěti let možná vyjde plná verze a pak se bude dalších pět let čekat na opravné patche
        • Ne, plná verze bude do konce roku 2016 a hra je defakto bug free už teď, protože se pracuje na obojím zároveň.
  • hra vypadá dobře ale 20 euro za ní fakt nedám
    • 20 Eur je jedna návštěva v kině s manželkou a popcornem. Takže 2 hodiny * 2 osoby neinteraktivní zábavy.
      Takže pokud mne bude hra bavit 4 hodiny, jsem na tom podobně, jako když jdeme ve dvou do kina.

Obecně je pro mne objektivní rozumná cena za hru - 1 euro = 1 hodina zábavy. Pokud za hru dám 20 eur a odehraju v ní 20 hodin, tak mám pocit, že jsem za své peníze dostal to, co jsem čekal.

Stahuju demo a uvidím.
    • Ta hra má mnohem větší hodnotu než 20 EUR... už jsem v tom utopil 250 hodin a pořád nemám dost.
      Je to ten typ hry, kdy si řeknete ještě udělám tamto a končím, ale o 4 hodiny později zjistíte, že pořád hrajete.
      • Takze je to takovej space engineer. Tak od takovy hry ruce pryc! Zbavis se zavislosti to hrat nebyla sranda :) Skoda ze me neni 15
    • Ja v tom utopil desitky hodin a nedostal se ani do poloviny. A to bylo 2 roky zpatky, buhvi o kolik nabusenejsi to je ted. Ostatne hodnoceni je Overwhelmingly Positive, presne jak sem ocekaval.
      Ale rozhodne to neni pro kazdeho a cilova skupina nepotrebuje presvedcovat.
      • Přesně... pokud to třeba někomu přijde hnusné, je jasné, že není cílovka téhle hry.. protože grafika u tohodle žánru není téma... Já to rozehrál xkrát a pak sem se nepřenesl přes ty barevné kabely a tady to skoro až "skriptování"... jinak vlaky, komplexní výroba, motory, baterky, oleje.. to mám v malíku :)

Za mě to je 11/10 a to sem kvůli objektivitě ubral bod za grafiku *5*
    • Pokud jsi cílovka, tak ta hra má extrémní trvanlivost a neskutečně mnoho hodin zábavy.
  • Jasná páka český pixel odpad v early accessu to je jasná volba které se vyhnout. Už jsem so od čeckých vývojářů koupil v early access Take on Marsmám to zhruba dva roky a je to pořád v betě a bagy zmemožňují hrát, patche přišli za tu dobu asi tři a nic se na hře nezměnilo. Na Sapce engeners jsem čekal ještě déle, mezi tím vydali a udělali jinou hru v tomhle žádnru co Space engeners předběhla o "roky" vývoje za jeden rok. Jo a jak dlouho už tohle "vyvíjejí a dolaďují"? Rok, dva, tří......? A ta cena, ta mě rozesmála. ZA 20Euro se teď na steamu dá koupit třeba Arma III nebo chceteli komplexnější strategii Ashes of Sigularity. Pixel art is not art!!!
    • No jasně, to je tedy "velmi" pádný důvod vyhnout se druhé nejlépe hodnocené hře na steamu...
      http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers&os=win#sort_by=Reviews_DESC&os=win&filter=topsellers&page=1
      • Jooo jasně tahle hra je lepší než Poratal a Portal 2, to je určitě věrohodná tabulka. To je jak srovnávat Minicooper s Hummerem. To jsou naprosto různé kategorie. Hloupější příklad by nebyl?
        • To hodnocení se mě zdá pochybný protože je recenzí jednak poměrně málo a druhak jsou podezřelý ty odehraný hodiny.
          Jinak hra je to fakt dobrá ale 20€ je přepálený.
          A máš pravdu s tím že vývoj je někde na bodu mrazu a označení verze 0.12 na optimismu nepřidá.
          • Napsal člověk co o hře zjevně nic neví, protože by jinak nenapsal takové blbosti...
      • Hmm a první je Keep Talking and Nobody Explodes, simulátor likvidace bomby, to víš reklama je raklama. Na Stenly parable jsem take hodil kadné hlasování jelikož jsem se u toho pobavil a zabralo mi to cca 1 hod. Ale u her kde mám nahráno přes sto hodin jsem obvykle nenapsal ani čárku jelkož jsem se od nich nemohl odtrhnout. Když se volila historicky nej hra lidi zvolili Tetris a souhlasil jsem, ale určitě za ni dnes nebudu dávat 20 euro. Tahle hra by byla super před rokem 2000. A Já tu hlavně kritizoval přístup českých vávojřu a jejich diskreditování Early access, mám s nimi své zkušenosti. TO že to lidi pochválili ve steamu WOW. Tohle je jen vánibčka na naivky a zjevně to funguje, telátka jdou davem a penízky se jen hrnou. Víš je rok 2016 a tahle je přes rok v early, tahle doba obvykle vyvojářům indie hry staří na celý vývoj natož na vývoj pixel nesmyslu, stačí si projít co za hry je v tom žebčíčku
        • 20 Euro je jeden obed. Nevidim duvod proc to nedat za hru ktera me opravdu bavi. Navic je k dispozici demo kde si vsechno muzes vyzkouset takze to neni zadny zajic v pytli.

Ja jsem opravdu velmi spokojeny s tim co hra nabizi uz v tehle fazi vyvoje a moc zvedavy jestli tvurci pridaji kolonizaci novych svetu jak pisou v planovanych featurach.
  • po přečtení článku jsem se zasekl nad let's playem na youtube wow! ale počkám na plnou verzi, určitě doporučuju(pokud teda nevadí, že mu do toho kecají děti, ale aspoň to díky nim není vulgární):
    https://www.youtube.com/watch?v=z1kSwEy1y0Y
    Ale počkám si na vydání, i když z videa vypadá už jako skoro kompletní hra, tak nebudu někomu platit za to, že mu betatestuju hru
    • Poprvé jsme to hrál asi před rokem a občas to prostě zapnu a chvíli se tím bavím. Neskutečně zábavné budování, horší jsou pro mě pak ty advanced věci, tam už to je hooodně komplexní. Není moc proč čekat na full verzi, protože ten základ stejnej určitě zůstane a ten je prostě top... (zatím mám tak 100 hodin odehráno +/-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit