Přejít na výpis diskuzí
Česká J.U.L.I.A. Among the Stars oznamuje s novým trailerem zářijové datum vydání
29.7.2014 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
Ta hudba je boží a i hra vypadá oproti původní verzi hodně dobře. Ale ten soundtrack...doufám, že vyjde i samostatně.
-
njn stejna uroven jako prednaska o crowdfundingu.. proste si drzi svuj lvl.. bohuzel prekvapeni nebude.. ale hipiizaci si to mozna uziji..
-
No nevim, puvodni hru jsem koupil kdysi na britskem amazonu v akci za 2 GBP, tedy necelch 100 CZK. To byla tak adekvatni cena. Ale 20 USD to opravdu nekdo prestrelil.
-
bohuzel i to video bylo docela nudne. Pokud autor nedokaze zaujmout trailerem je to k placi. Navic absence CZ je pro me vetsi minus diky ceskemu puvodu. Ale tak asi hodlaji zrejzovat nejake dolace do lidi co to neznaji a staci:/ skoda
-
Ta hra je blba az to boli rozhodne nebrat
-
JEŽÍŠI MARJA ta hra má remak ? Ta hra byla ve skutečnosti slátanina více puzzle her dohromady s neskutečně mizerným příběhem, lichvářskou cenou a bez CZ ( autor sám uváděl že není určena pro lokální trh, ale hlavně že se všude slavně říká že se jedná o České vývojáře) a její hodnocení ani ve světě nebylo dobré....A to mě chcete říci že ji podávají znova za 20 doláčů s pár vylepšeními...jako kdyby to byla nějaká úspěšná pecka tak to ještě skousnu, ale tenhle brak si mohli nechat.
-
OT: Nevíte, je už oznámená druhá série The Wolf Among Us? Pokud jo, kdy bude? Díky.
-
Teda nemyslim se že ta hra byla tak dobrá, že by si zasloužila remake... a navíc za 20 dolarů? Hm díky
-
a bude tam cestina? pokud ne,tak dekuji nechci...
-
-
nauc se anglicky, s cestinou daleko nedojdes... vazne.
-
-
já ti nevím, ale pokud žije někdo u hranic(směr západ), tak mu je více potřebná Němčina než AJ
-
To máš sice pravdu, ale na druhou stranu, jak velkej problém může bejt pro českého autora projektu přeložit pár řádků textu (dabing po nich nikdo nechce) do mateřského jazyka?
-
-
programator = / = prekladatel
-
to bys koukal :P
-
-
-
I kdyby nebyla, tak na 100% ji udělá nějakej ten "herní překladatel" z komunity.
-
-
To asi nebude cesky?