Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim, puvodni hru jsem koupil kdysi na britskem amazonu v akci za 2 GBP, tedy necelch 100 CZK. To byla tak adekvatni cena. Ale 20 USD to opravdu nekdo prestrelil.
  • a bude tam cestina? pokud ne,tak dekuji nechci...
    • nauc se anglicky, s cestinou daleko nedojdes... vazne.
      • XXDarthVaderXX
        já ti nevím, ale pokud žije někdo u hranic(směr západ), tak mu je více potřebná Němčina než AJ
      • To máš sice pravdu, ale na druhou stranu, jak velkej problém může bejt pro českého autora projektu přeložit pár řádků textu (dabing po nich nikdo nechce) do mateřského jazyka?
        • programator = / = prekladatel
        • to bys koukal :P
    • XXDarthVaderXX
      I kdyby nebyla, tak na 100% ji udělá nějakej ten "herní překladatel" z komunity.
  • Teda nemyslim se že ta hra byla tak dobrá, že by si zasloužila remake... a navíc za 20 dolarů? Hm díky
  • JEŽÍŠI MARJA ta hra má remak ? Ta hra byla ve skutečnosti slátanina více puzzle her dohromady s neskutečně mizerným příběhem, lichvářskou cenou a bez CZ ( autor sám uváděl že není určena pro lokální trh, ale hlavně že se všude slavně říká že se jedná o České vývojáře) a její hodnocení ani ve světě nebylo dobré....A to mě chcete říci že ji podávají znova za 20 doláčů s pár vylepšeními...jako kdyby to byla nějaká úspěšná pecka tak to ještě skousnu, ale tenhle brak si mohli nechat.
  • njn stejna uroven jako prednaska o crowdfundingu.. proste si drzi svuj lvl.. bohuzel prekvapeni nebude.. ale hipiizaci si to mozna uziji..
  • ale vzdyt takova hra uz vysla ne?
    • hitokage
      Tohle je kompletní remake té původní hry.
  • To asi nebude cesky?
  • OT: Nevíte, je už oznámená druhá série The Wolf Among Us? Pokud jo, kdy bude? Díky.
  • mirekdusinojc
    Ta hudba je boží a i hra vypadá oproti původní verzi hodně dobře. Ale ten soundtrack...doufám, že vyjde i samostatně.
  • Ta hra je blba az to boli rozhodne nebrat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit