Přejít na výpis diskuzí
Česká retro střílečka Intrude vypadá jako Wolfenstein 3D z budoucnosti
8.8.2016 | Václav Pecháček
40 příspěvků
-
Okopírovat 25 let starou hru a prodávat to za 6€, zlatý český ručičky *1* *1*
-
-
25let stará hra už nemá hodnotu?
-
-
Slušnej humus, ale tuční pseudohipstři budou slintat blahem jaká je to těžká vintáž *1*
-
-
To spíš sedí na "novej" DOOM *15*
-
-
od lidi co si davaji do nicku CZ nic smysluplneho neocekavam..
-
-
*9*
-
Ještěže si tam dal 69 aby to vyrovnal ... ó jak já mu závidím jaký je to frajer, chtěl bych být jednou jako on *15*
-
-
-
-
A to jsem si myslel, že mě diskuse na Games už nezaskočí *7*
Chlapík udělal v jednom člověku svou herní prvotinu, tak jí vydal na Steamu a podle mě jsou na místě spíš gratulace než tenhle šílenej hate.
Já spíš doufám, že se kvůli takovým jako vy nenechá odradit od snahy vytvořit něco dalšího. *3* -
-
2 Lukyz
ale prosim tě - s touhle logikou můžou začít prodávat 11 letý děti svoje slohový práce z češtiny jako bestsellery. Asi ne co? *5* -
-
Ať si je klidně prodávají, když to někdo koupí. Nikdo nikoho nenutí aby si je kupoval. Pokud to člověk kupovat nechce a přesto to koupí, pak je id*ot a není mu pomoci.
-
-
Ten se odradit určitě nenechá. Podle jeho prvotiny mu peníze rozhodně nesmrdí.
-
-
Ty ses ale d3bil..
-
-
Příspěvek byl nahlášen.
-
-
Fnuk fnuk.
-
-
Tak mně nějaký dtřibil nemůže urazit, nahlásil jsem to pro dobro diskusí
-
-
-
-
-
herní prvotiny na steam nepatří
-
Pokud za tenhle línej paskvil chce 6 € tak si kritiku zaslouží a nikdo mu nebrání aby se poučil a příště udělal něco lepšího.
-
-
6 euro bez slevy ti přijde nějak hodně? když to vyšlo před týdnem. Ten člověk si s tím dal práci a předpokládá že ten člověk který si to za těch 6 euro koupí to ocení (popřípadě to může vrátit). Ty v praci taky děláš ho**o a dostáváš za to vyplatu.
-
-
Ano 6 euro za tenhle exkrement mi přijde hodně.Tohle vidim tak možná jako hru zdarma nebo s milostí 1 euro.
Ok Jolando co mi ještě vyčteš z karet?
-
-
-
-
koho toto zaujima...v poslednej dobe je kazdy prispevok o kartach, 2d indie sracke alebo nejaky scifi/kyberpunk bizár
-
za 6 eur jako vtip dobrý .. grafika hotová za hodinu, engine tak za hodinu googlení ...
-
-
Jestli zvládneš dělat 4 hry denně, tak klobouk dolů. Tím by ses mohl klidně živit.
-
heh asi tak ..taky me ta cena prekvapila , to uz radeji o dost lepsi brutal doom zadace *3*
-
-
Před deseti lety by tato hra byla freeware a autor by ji vytvořil pro zábavu...
-
-
A byla by na level dvd v sekce freeware :')
-
Ten samej autor? Jak to víš?
-
-
Systémové požadavky MINIMÁLNÍ:
Operační systém: Windows 7
Procesor: 2.3 GHZ
Paměť: 1 GB RAM
Grafická karta: 256 MB
DirectX: Verze 9.0c
Pevný disk: 30 MB volného místa
Dodatečné poznámky: Widescreen aspect ratio recommended.
Dělaj si kozy? Čím chcou jako zaplnit 256 MB VRAM? -
-
Operačním systémem
-
hlavne kdyz tohle jsme tenkrat drtili na 8Mhz 286 s 1MB ram *1*
-
-
why?
-
Miluju pixelart, ale tohle je zbytečnost a lacinost. Nevidím jediný důvod, proč to hrát, když si můžu kdykoliv zahrát Brutal Doom.
-
ne z budoucnosti, ale z minulosti...